Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- تعداد 1257 نفر از روستاييان، عشاير و افراد در مناطق مرزي طي دو ماه گذشته آموزش هاي مهارتي را فرا گرفته و يا در حال آموزش مي باشند.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درساري، امير جمشيدي معاون آموزشي اين اداره کل گفت: تصميم بر آن شد تا آموزش هاي فني و حرفه اي در همان مکان روستا و يا محل کوچ عشاير و يا نقطه مرزي به افراد متقاضي ارايه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي افزود: با توجه به به نقش و اهميت آموزش مهارت هاي روستايي، سازمان آموزش فني و حرفه اي در راستاي توانمند سازي و افزايش مهارت نيروي انساني در بخش روستايي و اجراي سند راهبردي مهارت و فناوري سازمان و ساير اسناد بالا دستي و همچنين با توجه به سياست هاي اقتصاد مقاومتي و رونق توليد، برنامه هايي را به منظور توسعه آموزش هاي فني و حرفه اي معطوف به ايجاد شغل در مناطق روستايي و کمک به ايجاد فرصت شغلي جديد و احيا مشاغل خانگي روستاييان تدوين کرده و در حال اجراست.

در ادامه اين گزارش جمشيدي افزود: گستره آموزش هاي روستايي، روستاها، مناطق عشايري، شهرهايي كه مراكز آموزش فني و حرفه‌اي ندارند و حاشيه شهرهاي بزرگ است که آموزش هاي فني و حرفه اي مازندران با توجه به شرايط محيطي و بومي در زمينه آموزش مهارت هاي فني و حرفه اي به روستاييان فعال مي باشد و هدف از اين آموزش ها اين است که نيروهاي فعال کار روستاها پس از کسب مهارت به جاي نياز به مهاجرت به ساير مناطق بتوانند با توجه به پتانسيل هاي موجود در خود روستاها مشغول به فعاليت هاي پايدار شوند.

جمشيدي گفت: از جمله رويکرد هاي سازمان در آموزش روستايي، ايجاد پايگاه‌هاي آموزشي در مركز دهستانها، نيازسنجي آموزشي مشاغل و حرفه‌هاي روستايي، بهره‌گيري از مربيان كشاورزي مراكز در آموزش روستايي، ايجاد مركز تخصصي كشاورزي منطقه‌اي، تهيه استانداردهاي مهارت روستايي بومي و محلي و اهميت دادن كارآفريني روستايي مي باشد و از نظر ارايه خدمات آموزشي در مقايسه با ارايه خدمات آموزشي در مراکز ثابت سازمان، اين دوره ها مدت زمان کوتاه تري داشته و با در نظر گرفتن ميانگين سواد در مناطق محروم، اين گونه آموزش ها از زبان ساده تري برخوردار بوده و کاربردي تر هستند.

وي بيان داشت: اکنون در 4 خوشه صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاوري و در 80 حرفه فني شامل مکانيک تيلر و تراکتور، نازک دوز زنانه، برقکار ساختمان، پرورش قارچ دکمه اي و ... در سراسر استان مربيان زحمتکش اين سازمان مشغول انجام فعاليت هستند و اين آموزش هاي در 62 روستا در 54 حرفه در حال اجرا است.

معاون فني و آموزشي اداره کل آموزش فني و حرفه اي در بيان اهداف اين طرح اظهار داشت: براي بالابردن سطح افزايش مهارت فني روستاييان و جلوگيري از مهاجرت آنان به شهرها و پيگيري مهاجرت معکوس، ايجاد صنايع تبديلي، رونق توليد و افزايش درآمد و بهبود وضعيت رفاه و معيشت روستاييان و عشاير اين طرح انجام مي شود.

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بيش از 1000 نفر روستايي آموزش هاي مهارتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: کسب رتبه اول در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسط آموزش فنی و حرفه‌ای استان مصداق تلاش‌هایی است که در سال‌های اخیر در آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان انجام شده تا مهارت‌آموزی منجر به اشتغال برای جوانان اقصی نقاط استان پیش‌بینی شود.

جلیل شهریاری شامگاه شنبه در شورای مهارت آموزی استان بیان کرد: همه ظرفیت‌های موجود آموزش فنی و حرفه‌ای استان به کار گرفته شده است تا  فرصت مهارت آموزی بصورت رایگان برای همه جوانان با تغییر شیوه های ارائه آموزش، فراهم شود.

وی افزود: طراحی و برنامه ریزی کاملی برای رشته‌های مهارتی تخصصی منطبق با بوم استان مثل تعمیر خودروهای  سبک و سنگین، رشته های مرتبط با صنعت ساختمان،صنایع جوشکاری،تولید قطعات صنعتی ، فرآوری گیاهان دارویی و صنایع غذایی و...انجام گرفته است تا نیروهای جوان و مستعد آموزشها را دریافت کنند و در صورت عدم وجود امکانات لازم در شهرستان محل اقامت با پیش بینی امکانات اقامتی به نزدیکترین شهرستان ، یا به مرکز استان و همچنین در صورت نیاز به آموزشهای تکمیلی به خارج استان اعزام شوند.

جلیل شهریاری بیان کرد:فرهنگ مهارت آموزی وکار به واسطه وجود برخی مشاغل کاذب در استان آسیب دیده است که با فراگیر کردن مهارت های منجر به اشتغال پایدار برای جوانان استان تلاش شده  تا فرهنگ مهارت آموزی و کار در جوانترین استان کشور احیا شود.

کسب رتبه بی نظیر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان

همچنین در همایش مدیران کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان جهت کسب رتبه اول در تحقق ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تقدیر شد.

جلیل شهریاری اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ شامل ۱۰برنامه و ۱۴۷شاخص آموزشی،پژوهشی،سنجش و ارزشیابی،اجرایی، فرهنگی و عملکرد درآمد اختصاصی موفق به کسب رتبه اول شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه موفقیت در ارائه آموزش های مهارتی به جامعه همواره حاصل تلاش جمعی است، اظهار داشت: این موفقیت نتیجه تلاش‌های همکارانم در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است و بدون تردید، کسب این عناوین با هدف توسعه فرهنگ خدمت رسانی ،جهاد تبیین و آگاهی مردم از عملکرد مجموعه آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان  صورت گرفته است و  حاصل تلاش همه کارکنان این اداره کل، مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان، آموزشگاه های آزاد و شرکای اجتماعی مهارتی استان بوده و این عنوان متعلق به خانواده بزرگ آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان