Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، تورج همتی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در دیدار با مدیران مرکز تحقیقات معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: یکی از مهمترین اهداف توسعه پایدار، حفظ طبیعت و تغییر نگاه است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه موضوع «شهرسازی» همچون «محیط زیست» جزو فعالیت‌هایی است که با زندگی روزمره انسان ارتباط دارد و آثار آن در شیوه زندگی مردم ملموس است، آگاهی متخصصان امر نسبت به مسائل محیط زیست درکنار سایرمشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می‌تواند بعنوان عنصری تاثیرگذار، آرمان‌های محیط زیستی را به میدان عمل و تحقق نزدیک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قدیر صیامی رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) نیز در ابن دیدار گفت: ساماندهی مشاغل شهری بویژه مشاغل مزاحم و آلاینده شهری مشهد، بنیانی مهم در بهبود محیط زیست شهری، نظم بخشی به فضای کسب و کار شهری و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و زائران مشهد است.

وی تصریح کرد: ساماندهی مشاغل شهری با استاندارد‌های متفاوت برای هر صنف، نیازمند بومی سازی است و از آنجا که بستر همه برنامه ریزی‌ها الزامات زیست محیطی است، تلاش براین است تا با حضور متخصصان، توانمند سازی مجموعه با نگاه محیط زیست محوری صورت پذیرد.   انتهای پیام//ج.ر   «شهرسازی» جز فعالیت‌هایی است که با زندگی روزمره انسان ارتباط دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۷۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • ممانعت شورای شهر از قطع درختان
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان