Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان گفت: بیش از 250 هزار دلار محصولات صنایع‌دستی استان لرستان به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک، سید امین قاسمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران به صادرات بیش از 250 هزار دلاری محصولات صنایع‌دستی در لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: این میزان صادرات به‌صورت چمدانی به کشورهای مختلف و صادرات بیش از ۲۵ هزار دلار با همکاری اداره پست استان به کشورهای اروپایی و شرق دور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه عمده این صادرات در رشته‌های البسه محلی، گلیم، ماشته، حرمی و ورشو بوده است افزود: تهیه کتابچه سه زبانه صادراتی صنایع‌دستی و بروشور خوشه بافت  استان و همچنین۱۵۰ عکس صنعتی صنایع‌دستی استان از دیگر فعالیت‌های ترویج این اداره کل بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان لرستان بابیان اینکه در بحث توسعه و ترویج صنایع‌دستی۱۲ دوره آموزشی در ۱۱ شهرستان به تعداد ۳۶۰ نفر برگزارشده است تصریح کرد: سال گذشته در بحث برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت صنایع‌دستی هم 22 دوره آموزشی در۱۱ شهرستان با ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ هنرجو در ۱۵ رشته آموزشی انجام‌شده است.

وی بیان کرد: فیلم آموزش گلیم‌بافی، ورشو سازی و فیلم مستند پیشکسوتان صنایع‌دستی نیز ساخته شد و در بحث اپلیکیشن‌های تلفن همراه نیز سه اپلیکیشن آموزش گلیم‌بافی و معرفی صنایع‌دستی استان لرستان و اپلیکیشن بازدید مجازی از کارگاه‌های صنایع‌دستی راه‌اندازی شده است.

قاسمی گفت: از تعداد ۱۵۰ کارگاه صنایع‌دستی استان بازدید و کلیه کار برگ‌های آن‌ها تکمیل و ارسال‌شده است؛ مجوزهای چهارگانه صنایع‌دستی سال 97 نسبت به سال 96، 45 درصد افزایش داشته است و با پیگیری‌های صورت گرفته بازارچه صنایع‌دستی در شهرهای خرم‌آباد، الیگودرز، دورود و بروجرد با همکاری بخش خصوصی و هنرمندان صنایع‌دستی دایر شد.

وی به رشد 49 درصدی فروش و 41 درصدی تعداد غرفه در نمایشگاه‌های سراسری و منطقه‌ای در سال 97 اشاره کرد و گفت: جشنواره‌های صنایع‌دستی و سوغات، جشنواره اقوام لر زبان، جشنواره شب یلدا، جشنواره بسیج مهندسین، جشنواره اقوام زاگرس نشین و جشنواره دانشگاه‌های علمی کاربردی ازجمله برنامه‌هایی است که با همکاری این اداره کل در سال 97 انجام‌شده است.

وی اظهار داشت: در بخش تسهیلات مشاغل خانگی، تسهیلات اشتغال‌زایی روستایی، کمک‌های مناطق محروم و صندوق کارآفرینی امید نیز 70 میلیارد ریال به ۱۲۰۰ نفر پرداخت‌شده است.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی

معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسعود فرخی اظهار کرد: سومین جلسه کارگروه امنیت گردشگران با حضور نمایندگانی از حوزه سیاسی امنیتی استانداری، کانون اتومبیلرانی و جهانگردی انجمن صنفی دفاتر، انجمن تشکل حرفه‌ای راهنمایان و کارشناسان حوزه گردشگری اداره کل با موضوع بررسی و شناسایی تورهای غیر مجازی که به صورت کلوپ سافاری فعالیت دارند، برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه افراد و یا گروه‌هایی که به صورت غیر مجاز اجرا کننده تورهای کلوپ سافاری هستند از طریق واحد حقوقی پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند افزود: آئین نامه‌های مرتبط با کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در این جلسه بررسی و بر لزوم رعایت موارد قانونی تاکید شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، پیگیری قضائی و شکایات از افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز، معرفی افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضاهای تبلیغاتی آنان، را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند دانست.

فرخی گفت: تا کنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضائی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی تصریح کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آن‌ها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آن‌ها برخورد کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند افزود: این نوع تورها هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید و یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

فرخی تاکید کرد: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

وی اظهار کرد: امید می‌رود با همکاری نهادهای مربوطه به ویژه اداره نظارت بر اماکن عمومی، پلیس‌راه و فعالان بخش خصوصی شاهد امنیت و رضایتمندی گردشگران و مسافران در منطقه باشیم.

کد خبر 750911

دیگر خبرها

  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند