Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباسپور. نخبه برتر کشور با ثبت ۱۷ اختراع با راه اندازی یک شرکت دانش بنیان وارد فاز عملیاتی ساخت تجهیزات پزشکی شده که می تواند در مهندسی بافت موجب تحول شود.

این نخبه جوان در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قزوین گفت: بیش از هشت سال است پژوهش کرده ام و یک شرکت دانش بنیان دارم و مهندسی بافت یکی از ابتکارات دانش بنیان است که در عرصه پزشکی در بازساختی سلول ها و جداسازی آنها کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دستگاه نوین بیور اکتور هوشمند را ساخته ایم که با کمک آن سلول ها جدا می شود و نظیر آن در هیچ جای دنیا وجود ندارد و یک صنعت های تک است.

عباسپور یادآورشد: رشته مهندسی بافت ناشناخته است که می تواند بیماران زیادی را نجات دهد به طوری که در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۱۲ هزار نفر منتظر پیوند بافت در آمریکا هستند و در هر دو دقیقه یک نفر جان می بازد چون امکان پیوند بافت نیست و با این دستگاه می توان جان بسیاری را نجات داد.

وی گفت: در این مهندسی گرفتن بافت از انسان و حیوان قابل برداشت و جدا سازی است و از ارگانهای حیوانی می توان در پیوند بافت انسان استفاده کرد و صنعتی است که در کشورهای صاحب این تکنولوژی بیش از ۲۰ تریلیون دلار درآمد ایجاد کرده است.

عباسپور اضافه کرد: تکنولوژی این دانش در اختیار چند کشور محدود از جمله آمریکا، آلمان، فرانسه، هند و کره جنوبی است که در شرایط تحریم می تواند چند برابر نفت برای ما درآمد ایجاد کند.

نخبه جوان قزوینی یادآورشد: با این ایده می توانیم هم به انسانها خدمت کنیم و هم به اقتصاد رونق بخشیم و برای جوانان شغل ایجاد کنیم.

وی اظهارداشت: همچنین آماده ساخت دستگاه پرینتر سه بعدی اعضا هستیم که چاپ عملکردی اندامهای انسان است و ارگان انسانی را می توانیم پرینت کنیم در حالی که فقط مشکل مالی دارم و در صورت حمایت مسئولان استان می توان کارهای بزرگی صورت داد.

عباسپور که از آمریکا، آلمان و کره جنوبی هم بورسیه دارد به دلیل عشق به ایران می خواهد ایده های خود را در داخل کشور عملی کند و منتظر حمایت مسئولان است.

وی اضافه کرد: در صورت همکاری دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد و شرکت شهرک های صنعتی می توانیم با تولید این دستگاه «های تک» به موفقیت های خوبی دست یابیم و با راه اندازی مهندسی بافت در استان زمینه تربیت دانشجویان این رشته را نیز مهیا کنیم.

کد خبر 4629454

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قزوین اختراع و مخترعان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۹۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!

به گزارش خبرگزاری مهر، جینگلیانگ لی، آزاده نیلغاز و همکارانش در استرالیا ابزاری ساختند که می‌تواند از روی عرق بدن، برق تولید کند. این ابزار قادر انرژی مورد نیاز ساعت هوشمند را تامین کند. آن‌ها به دنبال راهی هستند که حتی اگر بدن عرق نکرد نیز این دستگاه برق تولید کند. تنفس یکی از گزینه‌های احتمالی آن‌ها برای تولید برق است.

در مقاله‌ای که به تازگی در نشریه Device منتشر شده است، محققان دانشگاه دکین جزئیات مربوط به ساخت نانوژنراتور هیدروالکتریک را ارائه کردند، نانوژنراتوری که به صورت پوشیدنی استفاده می‌شود و می‌تواند نیاز انرژی ادوات پوشیدنی نظیر ساعت‌های هوشمند را تامین کند. این دستگاه با کمک نانومواد رسانا و از روی تبخیر عرق اقدام به تولید برق می‌کند.

تا پیش از این مکانیک نانوژنراتورهای هیدروالکتریک چندان شناخته شده نبود. با این حال، این فناوری جدید نانوورق‌های Mxene را با پشم ترکیب کرده یک مؤلفه الکتروشیمیایی فعال ایجاد کرده است.

جینگلیانگ لی از محققان این پروژه می‌گوید: « وسیله کوچکی را تصور کنید که می‌توانید مانند دستبند یا هدبند بپوشید؛ این ابزار از عرق شما برق تولید می‌کند. این دستگاه فقط به مقدار کمی عرق برای کار کردن نیاز دارد فقط چند قطره برای پوشاندن سطح دستگاه کافی است. هرچند این دستگاه برای تولید جریان به عرق نیاز دارد، اما از آنجا که دستگاه به خازن وصل شده است، جریان تولید شده را می‌تواند ذخیره کند. بنابراین لازم نیست که فرد به صورت دائمی عرق کند! مشابه با تولید برق خورشیدی، جریان تولید شده را می‌توان به تدریج در یک دستگاه دیگر ذخیره کرد.»

آمارها نشان می‌دهند که بیش از نیمی از استرالیایی‌ها تناسب اندام خود را با تلفن هوشمند، ساعت هوشمند یا ادوات دیگر ردیابی می‌کنند.

قبل از اینکه این فناوری برای فروش عمومی تجاری‌سازی شود، توسعه بیشتری لازم دارد. با این حال، به نظر می‌رسد این دستگاه نوید ابزاری آسان و کم‌هزینه برای ساخت باشد. با نگاهی به آینده، این تیم تحقیقاتی امیدوار است راهی پیدا کند که در صورت عرق نکردن هم دستگاه بتواند برق تولید کند. لی می‌گوید که آن‌ها به دنبال توسعه این دستگاه هستند تا بتواند از رطوبت تولید شده توسط تنفس، برق تولید کند.

کد خبر 6086107 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا
  • برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • رئیس جمهور: برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ۳۲۰۰ کنتور هوشمند روی چاه‌های آب در کرمانشاه نصب‌ شد
  • رییسی : برای صدور خدمات فنی و مهندسی و مشارکت در پیشرفت سریلانکا آمادگی داریم
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!