Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@12:32:47 GMT

٧٠ تن حوله نانویی به کشورهای همسایه صادر شد

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۳۰۰۵۲

٧٠ تن حوله نانویی به کشورهای همسایه صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، در سال ۹۷ حوله‌های نانویی آنتی‌باکتریال یک شرکت دانش بنیان به کشورهای گرجستان، عراق و آذربایجان صادر شده است. روسیه و ترکمنستان هدف‌های صادراتی بعدی این شرکت هستند.

این شرکت، تولیدکننده حوله‌های نانو در سال ۹۷ موفق به صادرات بیش از ۷۰ تن حوله آنتی‌باکتریال نانویی به ارزش ۶۰۰ هزار دلار به کشورهای گرجستان، عراق و آذربایجان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدر بدر مدیرعامل این شرکت درباره بازار صادرات گفت: از سال ۱۳۹۵ صادرات محصولات نانویی را آغاز کردیم و در حال حاضر روی کشورهای مستقل مشترک‌المنافع (CIS) متمرکز هستیم. CIS اتحادیه‌ای شامل برخی از جمهوری‌های مستقل اتحاد جماهیر شوروی سابق نظیر روسیه، بلاروس، آذربایجان، تاجیکستان و قرقیزستان است. این منطقه بازار بسیار مناسبی برای محصولات حوله آنتی‌باکتریال بوده و قصد داریم در سال ۹۸ فعالیت خود را در این منطقه افزایش دهیم.

وی افزود: به همین دلیل با کشورهایی نظیر روسیه و ترکمنستان وارد مذاکره شده‌ایم تا صادرات به این کشورها نیز انجام شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره حضور ترکیه به عنوان رقیبی سرسخت در منطقه در حوزه نساجی گفت: ترکیه در حوزه نساجی بسیار قدرتمند بوده و نه تنها در منطقه خاورمیانه، بلکه در سراسر جهان رقیبی برای فعالان حوزه نساجی به شمار می‌رود. از این رو برای حفظ بازار فعلی و گسترش آن نیاز به توسعه فناوری‌های نوظهور نظیر فناوری‌نانو است تا با ایجاد ارزش افزوده در محصولات بتوانیم جایگاه خود را در بازار تثبیت کنیم.

به گفته بدر سال گذشته حوله‌های آنتی‌باکتریال شرکت در چند هتل در ترکیه مورد استفاده قرار گرفت. هرچند ارزش صادرات این محصولات در حد ۳۰ هزار دلار بود اما همین که توانستیم به بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادر کننده محصولات نساجی در منطقه، حوله نانویی صادر کنیم، قدمی بزرگ محسوب می‌شود.

وی درباره بازار داخلی عنوان کرد: در حال حاضر بیمارستان‌های مختلفی نظیر خاتم‌الانبیاء از این حوله‌ها استفاده می‌کنند و در تلاش برای گسترش بازار داخل هستیم. هر چند که قیمت این حوله‌ها ۲۰ تا ۳۵ درصد نسبت به حوله‌های معمولی بیشتر است اما دوام آن‌ها بالاتر بوده و نیاز به شستشوی کمتری دارد از این رو در دراز مدت استفاده از آن‌ها مقرون‌به صرفه‌تر است.

بدر ادامه داد: علاوه بر این، حوله‌های آنتی‌باکتریال نانویی بو نمی‌گیرند و از نظر زیست‌محیطی به دلیل نیاز به شوینده کمتر، مناسب‌تر هستند. بنابراین در مجموع استفاده از این حوله‌ها برای هتل‌ها و بیمارستان‌ها مناسب بوده و می‌تواند علاوه برای رضایت‌مندی بیشتر مشتری، به افزایش اطمینان از سلامت مصرف‌کننده نیز کمک کند.

حوله‌های آنتی‌باکتریال نانویی علاوه بر گواهی نانومقیاس، نشان سیب سبز سلامت را نیز دریافت کرده است.

کد خبر 4629500 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو صادرات کالا تولید شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۰۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران