Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سیامک ایپکچی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سرپرست آزمایشگاه سازه به عنوان مدیر پروژه تست‌های ادوات ریل راه آهن با اشاره به مطالعات این دانشگاه در زمینه رفتار ادوات روسازی ریلی اظهار کرد: این مطالعات در آزمایشگاه سازه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ظرفیت ۳۰ تن در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی با بیان اینکه انجام این نوع آزمایش‌ها برای اولین بار است که در داخل کشور انجام می‌شود، یادآور شد: آزمایش‌های مرتبط با ادوات روسازی خطوط ریلی تا قبل از آن در آزمایشگاهی در شهر مونیخ کشور آلمان اجرایی می‌شد که با راه اندازی آزمایشگاه تست روسازی ادوات ریلی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این تست‌ها در داخل کشور اجرایی می‌شود. ادوات روسازی ریلی خطوط راه آهن از پرکاربردترین سیستم‌های حمل و نقل  ایپکچی با تاکید بر اینکه ادوات روسازی ریلی خطوط راه آهن به عنوان یکی از پرکاربردترین سیستم‌های حمل و نقل کشوری، اظهار کرد: تست این نوع ادوات بسیار حائز اهمیت است تا بتوانیم نسبت به عملکرد صحیح آن‌ها اطمینان حاصل کنیم و مطمئن باشیم که این ادوات ظرفیت‌های لازم را دارند.   ایپکچی با بیان اینکه این تست‌ها تا قبل از این با هزینه‌های چند هزار یورویی در خارج از کشور انجام می‌شد، ادامه داد: با همکاری محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و همکاری بخش خصوصی و دولتی در صنعت راه آهن کشور موفق به بومی سازی این آزمایشگاه در داخل کشور شدیم و توانستیم امکان انجام تست‌های مرتبط با این ادوات را در کشور فراهم کنیم.   عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه با راه اندازی این آزمایشگاه، کلیه تست‌های ادوات روسازی ریل راه آهن در آزمایشگاه سازه این دانشگاه اجرایی می‌شود، گفت: این دسته از آزمایش‌ها بر طبق استاندارد BS EN ۱۳۱۴۶ شامل ۹ آزمایش می‌شود که تست‌هایی، چون آزمایش‌های خستگی، مقاومت محوری و شرایط محیطی سخت از جمله آن است.   به گفته وی در این آزمایشگاه، تست‌هایی، چون اندازه گیری مقاومت الکتریکی، مقاومت محوری، پیچشی، ضربه و تست خستگی انجام می‌شود.   ایپکچی با تاکید بر اینکه نتایج به دست آمده از این تست‌ها می‌تواند به عنوان مرجعی برای صحت عملکرد ادوات روسازی ریلی در کشور محسوب شود، اظهار کرد: بر این اساس مجموعه‌های صنعتی می‌توانند با اطمینان زیاد به این آزمایش‌ها اتکا کنند.   این محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه با راه اندازی این آزمایشگاه دیگر نیازی به انجام تست‌های ادوات روسازی ریلی در کشور‌های دیگر نیست، اضافه کرد: برخی از تجهیزات این آزمایشگاه، چون دستگاه تست شرایط محیطی سخت و تست مقاومت الکتریکی ریلی از سوی محققان این دانشگاه طراحی و ساخته شده است.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی دانشگاه امیرکبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۷۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری

روح‌الله سعیدی مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال برای حمایت از کشاورزان مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی (کارنده) در بانک ملی استان تشکیل شده که از این تعداد ۲۵ دستگاه کارنده به کشاورزان تحویل داده شده است.

بیشتر بخوانید

بخشودگی ۴۱۰ میلیارد ریال سود تسهیلات بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری

وی افزود: پارسال در راستای اجرای این طرح ۶۷ دستگاه کارنده با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به کشاورزان اهدا شد.

سعیدی اظهار کرد: ادوات کشاورزی با تسهیلات ارزان قیمت چهار درصد و بازپرداخت پنج ساله و بیش از ۷۰ میلیارد ریال تحویل کشاورزان داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • تعرفه عضویت در باشگاه انقلاب خبرساز شد
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!