Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نیوز ویک، یک موسسه خیریه در انگلیس فاش کرد کودکان رنگین پوست در مدارس این کشور برای آنکه از شر آزار و اذیت دوستان سفیدپوست خود در امان بمانند از لوازم آرایش برای سفید کردن پوستشان استفاده می‌کنند.

موسسه خیریه «انجمن ملی پیشگیری از ظلم به کودکان انگلیس» فاش کرد کودکان رنگین پوست مدارس این کشور در رده‌های سنی دبستان پس از آنکه بار‌ها به دلیل رنگین بودن پوستشان مورد آزار و اذیت قرار گرفتند سعی می‌کنند با استفاده از لوازم آرایش پوستشان را روشن‌تر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گفته این موسسه، کودکان رنگین پوست در مدارس با آزار‌هایی که ناشی از تنفر و نژادپرستی است، از جمله گفتن جملاتی مانند «برگرد برو به کشور خودت» و یا به کار بردن نام‌های تحقیرکننده روبه‌رو می‌شوند.

این موسسه می‌گوید کودکان زمانی که برای استفاده از خدمات مشاوره تلفنی با مشاوران آن تماس گرفتند این موضوع را فاش کردند.

یک دختر ده ساله در تماس تلفنی با این موسسه گفت: «از زمانی که مدرسه را آغاز کردم همیشه مورد آزار و اذیت بودم. آن‌ها من را با نام زشت و زننده صدا می‌کنند که این مسئله سبب می‌شود از خودم خجالت بکشم». این دختر در ادامه افزود: «دوستانم با من بیرون نمی‌آیند؛ زیرا مردم مدام می‌پرسند چرا این‌ها با کسی که پوست تیره‌ای دارد دوست شده‌اند. من در انگلیس متولد شده‌ام؛ اما آن‌ها می‌گویند به کشورت برگرد».  این دختر رنگین پوست گفت: «سعی می‌کنم رنگ پوستم را با آرایش روشن کنم. من فقط می‌خواهم از لذت مدرسه رفتن بهره‌مند باشم».

بنابر گفته این موسسه خیریه، یک دختر ۱۱ ساله چینی نیز به منظور در امان ماندن از آزار و اذیت همکلاسی‌هایش در مدرسه سعی می‌کند با استفاده از لوازم آرایش رنگ پوستش کمتر شبیه آسیایی‌ها باشد. این دختر در گفتگوی خود با مشاوران گفت: «بچه‌های دیگر می‌گویند پوست من زرد است و من را با نام‌هایی صدا می‌زنند که واقعا باعث ناراحتی‌ام می‌شود. فکر می‌کنم اگر شکل دیگری بودم دیگر کسی من را تحقیر نمی‌کرد. سعی می‌کنم با خط چشم و کرم پودر ظاهر خود را تغییر دهم. به پدر و مادرم نمی‌گویم؛ زیرا آن‌ها ناراحت می‌شوند».

یک دختر ۱۶ مسلمان نیز که پیش از این مورد آزار قرار گرفته است از نگرانی‌های خود بابت ظاهر و نحوه لباس پوشیدنش گفت که به احتمال زیاد به زودی بابت این مسئله مورد آزار قرار خواهد گرفت.

عطیه وزیر، مشاور کودکان در این موسسه خیریه، در این خصوص گفت: «در طول هشت سالی که به عنوان مشاور کار کرده‌ام برایم بسیار سخت بوده است هر باری که می‌شنیدم کودکی می‌گفت دوست دارد شکل دیگری باشد تا اذیت نمی‌شد. این کودکان احساس شرم و گناه می‌کنند و کسی جرأت گفتن این موضوع را به والدین آن‌ها ندارد؛ زیرا بچه‌ها نمی‌خواهند آن‌ها را نگران کنند».

بنا بر آماری که این موسسه خیریه به دست آورده است در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ در انگلیس ۱۰۵۷۱ مورد جرم علیه کودکان ثبت شده است که این آمار افزایش ۲۰ درصدی در مقایسه با آمار سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ با ۸۶۸۳ مورد نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انگلیس اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۳۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تجاوز جنسی ۴ مرد افغان به نوجوان ایرانی در تهران | التماس کردم فایده نداشت! +فیلم
  • درخواست اعدام برای عاملان تعرض به پسر نوجوان
  • تصاویر دوربین مداربسته از تعقیب و آزار دختران نوجوان توسط اوباش | صحنه مجروح شدن جوان با غیرت کاشمری با چاقو | ویدئو
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • دومینوی آسیب‌
  • ۱۶ طرح حجاب و عفاف در مدارس در حال اجراست
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس