Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل گفت: در حال حاضر شغل‌های مورد نیاز کسب و کار بیشتر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، نیازمند افرادی با مهارت بالا هستند تا کارایی لازم را داشته باشند. ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد پورقلی ظهر امروز در نشست با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار داشت: شغل‌های مورد نیاز کسب و کار بیشتر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، نیازمند افرادی با مهارت بالا هستند تا کارایی لازم را داشته باشند و رسالت این نهاد در این زمینه خطیر بوده و تلاش می‌کنیم تا در راستای مهارت‌آموزی افراد گام‌های اساسی برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با نفی فرهنگ مدرک گرایی گفت: دانشجویان با گذراندن دوره‌های مهارتی و آشنایی با روند کار در صنایع و فعالیت‌های تولیدی و با قرار گرفتن در فضای واقعی کسب و کار در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و یا کارگاه‌های تولیدی و صنعتی به طور قطع زمینه اشتغال پایدار را برای خود فراهم می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل مهارت‌های زندگی را بخشی از شخصیت انسان‌ها دانست و بیان کرد: نقص توانمندی‌ها، مهارت و عدم تخصص مورد نیاز صنعت مهمترین دلیل برای بیکاری فارغ التحصیلان است.

طرح بازدید همگانی از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در اردبیل اجرا می‌شود6 میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در اردبیل ارائه شداردبیل| آموزش‌های مهارتی در اردبیل متناسب با نیاز بازار کار ارائه می‌شودپورقلی تصریح کرد: دروس ارائه شده در دانشگاه‌ها بر اساس نیاز بازار کار و صنعت صورت نگرفته است و برنامه‌ریزی درسی باید مطابق و متناسب با رشد فناوری و علم در دنیا باشد تا بتواند تاثیرگذاری مطلوبی در جامعه داشته باشد.

وی با تاکید بر ایجاد روحیه کارآفرینی و توجه در دانشجویان برای دستیابی به جامعه و کشوری پویا همراه با اشتغال پایدار افزود: تعدد دانشجویان در دوره‌های مهارتی نشان دهنده خلاء موجود در محیط‌های دانشگاهی است که سبب می‌شود که دانشجو فقط دانش علمی داشته باشد، اما دانش عملی و مهارتی نداشته باشد.

پورقلی از مهارت آموزی به عنوان راهکاری برای برون رفت معضل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی و دانشجویان نام برد و گفت: مهارت آموزی در جامعه باید به یک فرهنگ تبدیل شود و زمانی که علم و دانش با فن و مهارت تلفیق می‌شود، خروجی اثربخش خواهد داشت و فرد با دنیای واقعی کار آشنا می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل بحث کارآفرینی را محوری‌ترین بحث اشتغال دانست و خواستار ارائه آموزش‌های کارآفرینی و مهارتی با آموزش‌های دانشگاهی شد.

وی مهارت، توانایی و معلومات تخصصی هر فرد را به مثابه ثروت عظیمی دانست و اظهار کرد: امروزه نیروی انسانی کارآفرین و کارآمد در ایجاد بنگاه‌های اقتصادی کوچک و زودبازده در بیشتر نظام‌های اقتصادی دنیا به عنوان یک ضرورت پذیرفته شده است.

پورقلی تصریح کرد: اصولا هر نوع پیشرفت و توسعه، ارتباط مستقیمی با تحقیقات علمی دارد و همراهی حجم وسیع پژوهش با توسعه یافتگی کشورهای پیشرفته گویای این واقعیت است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل افزود: کشورهای توسعه یافته به دلیل برخورداری از تحقیق‌های گسترده معمولا از شیوه‌‌های برتر و نیروهای کار ماهر استفاده می‌کنند و در استفاده از منابع خود کاملا صرفه‌جویی می‌کنند و تحقیق های مداوم و گسترده در این کشورها سبب شده که آنها همواره چندین دهه جلوتر از بسیاری کشورها حرکت کنند.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در نیروی کار است، گفت: ضروری است برای کسب بهره وری بیشتر از نیروی کار آن را کارآمد ساخت، کارایی، نیاز به آموزش کارآمد و توانمندی در کاربرد شیوه‌های جدید دارد که بدون پژوهش کارآمد در امر مهارت آموزی میسر نیست و باید از مهارت، استعداد و معلومات تخصصی نیروی انسانی به گونه‌ای در فعالیت‌های اقتصادی استفاده کرد که بیشترین بازدهی را در عرصه‌های اقتصادی دارا باشد.

پورقلی با تاکید بر لزوم به‌روز شدن آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای و ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب پیشرفت تکنولوژی در دنیا بیان کرد: نقش پژوهش در توسعه همه جانبه پایدار چنان برجسته و انکار ناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید، نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۸۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران

فرماندار مهران با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال از این منطقه گفت: در این ایام روزانه بیش از ۱۰ هزار گردشگر مذهبی از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حمیدرضا رئیسی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای مهارت شهرستان با بیان اینکه مهران به عنوان یکی از مهم‌ترین شهرستان‌های استان در برگزاری رویداد اربعین حسینی نقش مهمی دارد، اظهار کرد: دولت سیزدهم دستاوردهای مهمی داشته است، اما بسیاری از اقدامات دولت به خوبی رسانه‌ای نشده است.

وی با اشاره به اینکه اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور باید بند به بند اجرا شود تا مشکلات به حداقل برسد، افزود: اصلی‌ترین وظیفه سازمان تربیت نیروهای ماهر و نیمه ماهر است.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام از اولویت‌بندی فعالیت‌های مهارتی سازمان خبر داد و افزود: اولین اولویت دانشگاهیان هستند که در زمان فارغ‌التحصیلی باید دارای مهارت خاصی باشند تا در جهت اشتغال‌زایی مشکلی نداشته باشند.

رئیسی با بیان اینکه دومین اولویت سربازان هستند که پس از پایان خدمت سربازی برای اشتغال باید مهارت داشته باشند، افزود: آموزش جوانان در زمینه مهارتی نفت و گاز از دیگر اولویت‌های آموزشی است؛ با استفاده از ظرفیت‌های استان باید مهارت این رشته‌ها فراهم شود تا جوانان بتوانند در شرکت‌های نفت و گاز استان فعال شوند.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: دانش‌آموزان از مهم‌ترین اقشار آموزشی به شمار می‌روند زیرا می‌توانند در رشته‌های مختلف مهارتی در کارگاه‌ها مشغول شوند.

رئیسی با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ نفر آموزش‌های مهارتی در حوزه نفت و گاز را فراگرفتند، گفت: ۲۰۰ نفر از جوانان استان در کارگاه‌های مهارت تخصصی آموزش می‌بینند.

وی ادامه داد: ایجاد کارگاه‌های آموزشی به ویژه هتل داری با توجه به تردد زائران اربعین حسینی در مهران ایجاد شود.

مسعود چراغی، رئیس مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان مهران نیز با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۰۰ نفر در قالب ۱۴۳۸۵۶ نفر ساعت آموزش دیدند، اظهار کرد: کارگاه‌های مکانیک خودروی سبک، جوشکاری صنعتی در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای مهران افتتاح شد.

وی از آمادگی جهت راه‌اندازی کارگاه آموزشی در رشته‌های کشاورزی شامل کشت هیدروپونیک و کشت زعفران خبر داد و گفت: تجهیز کارگاه HSC در دست اقدام است و در آینده‌ای نزدیک افتتاح می‌شود.

علی عباس شفیعی، فرماندار مهران نیز با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال عنوان کرد: در این ایام روزانه بیش از ده هزار گردشگر مذهبی از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند.

وی افزود: صادرات غیر نفتی مرز مهران، شرکت فولاد، پارک پروپیلن با ۹۱ زیر مجموعه، شرکت نفت و گاز واقع در دو میدان نفتی آذر و میدان نفتی چنگوله (با تولید بیش از ۸ هزار میلیارد بشکه نفت) حداقل هزار نفر اشتغال‌زایی را شامل می‌شود.

فرماندار مهران بیان کرد: با استفاده از پتانسیل سامانه گرمسیری که موجب کشت دیم ۱۲ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان می‌شود، می‌توان بیکاری جوانان شهرستان و حتی استان را ریشه کن کرد.

عباس شفیعی ادامه داد: با توجه به پتانسیل‌های موجود می‌توان کارگاه‌های آموزشی دارای تنوع بالاتری در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان ایجاد کرد.




کد خبر 750944

دیگر خبرها

  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان