Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانه‌ها سرشار از مزایای بی شمار برای سلامتی هستند و آگاهی از این مزایای آن‌ها شاید تشویق تان کند تا بیشتر از قبل به مصرف آن‌ها روی بیاورید. انواع مختلف دانه‌ها سرشار از پروتئین، فیبر، آهن، ویتامین‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ است.

 در اینجا ۹ دانه خوراکی که بهتر است هر روز آن‌ها را در رژیم غذایی خود بگنجانید، بیشتر معرفی شده است:

دانه‌های چیا: فقط دو قاشق غذاخوری از این دانه‌ها حاوی نزدیک به ۱۰ گرم فیبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانه‌های چیا این دانه‌ها سرشار از پروتئین، چربی‌های امگا ۳، کلسیم، منگنز و فسفر است. دانه‌های چیا همچنین سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند. آنتی اکسیدان‌ها به مقابله با تشکیل رادیکال‌های آزاد که موجب آسیب به مولکول‌های سلولی، تسریع روند پیری و همکاری در بروز بیماری‌هایی از قبیل: سرطان می‌شود، می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: آشنایی با منابع حاوی آنتی اکسیدان‌ها

برنج قهوه ای:

آنتی اکسیدان موجود در این برنج ۳۰ برابر بیشتر از برنج سفید است. برنج قهوه‌ای همچنین منبع خوب فولات، منیزیوم، فسفر، روی، ویتامین ب. ۶ و نیاسین نیز به شمار می‌رود.

دانه کدو تنبل:

سرشار از ویتامین ب، آهن، منیزیم، زینک و پروتئین است. پروتئین‌های تخمه کدو به میزان زیادی در اسیدآمینه‌ای به نام تریپتوفان متمرکز شده اند که باعث کاهش میزان استرس و اضطراب می‌شوند. این دانه‌ها همچنین حاوی میزان زیادی از اسید‌های چرب ضروری هستند که به سلامت رگ‌های خونی کمک می‌کنند و کلسترول بد خون را پایین می‌آورند.

کوینولا:

اگر به دنبال منابع پروتئین سالم هستید، کوینولا یکی از این گزینه‌ها است و در هر فنجان ۸ گرم پروتئین دارد. کوینولا همچنین سرشار از فیبر و آهن و یک منبع فاقد گلوتن محسوب میشود.

دانه‌های کتان:

این دانه ها، منبع فیبر‌های محلول هستند، میزان کلسترول را کاهش داده و باعث می‌شوند که احساس سیری طولانی مدتی داشته باشید. دانه کتان میزان قند خون را نیز کنترل می‌کند. دانه کتان حاوی میزان زیادی اسید‌های چرب امگا ۳ است که برای سلامت چشم‌ها و مغز مفید بوده و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد.

شاه دانه:

این دانه‌های ریز حاوی فیبر‌هایی هستند که برای سلامت قلب و سیستم گوارشی مفید هستند. شاه دانه به دلیل دارا بودن اسید‌های چرب امگا ۳ و امگا ۶ برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است. امگا ۳‌ها همچنین التهاب را کاهش می‌دهند و سلامت قلب و عروق و مغز را تضمین می‌کنند. از این گذشته شاه دانه حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتوسترول است که میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد.

دانه‌های آفتابگردان:

هر اونس از این دانه ها، نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین E. را برطرف می‌کند. این دانه‌ها همچنین سرشار از چربی‌های سالم هستند. دانه آفتابگردان منبع فوق العاده ویتامین ب. و فولات محسوب می‌شود. این دانه‌ها از سیستم ایمنی و سلامت بدن به خصوص در دوره بارداری حفاظت می‌کنند.

دانه کنجد:

یک انتخاب هوشمند برای کاهش سطح کلسترول بد و تری گلیسیرید است، از ابتلا به فشار خون بالا پیشگیری کرده و باعث تضمین سلامت کبد می‌شود. دانه‌های کنجد به خاطر داشتن مقادیر زیادی ویتامین E محافظ و تقویت کننده قلب و سیستم عصبی است.

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

این دانه‌های سالم را هر روز وارد رژیم غذایی تان کنید!

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم غذایی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟

مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین دی باعث بروز عوارضی مانند تجمع کلسیم در خون، حالت تهوع، استفراغ و ضعف می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای حفظ سلامتی ضروری هستند، زیرا نقش مهمی در عملکردهای مختلف بدن از جمله تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت استخوان دارد؛ با این وجود، زمانی که مواد معدنی و ویتامین‌ها بیش از حد مصرف شوند می‌تواند عوارض جانبی خاصی به همراه داشته باشد و منجر به مسمومیت شود.

ویتامین دی برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب سیستم ایمنی و حفظ سلامت اسکلتی ضروری است، البته مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به مسمومیت شود، این نوع مسمومیت معمولاً به دلیل مصرف بیش از حد مکمل‌ها به جای رژیم غذایی یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید رخ می‌دهد، یکی از علائم اصلی مسمومیت ویتامین دی تجمع کلسیم در خون است که به عنوان هیپرکلسمی شناخته می‌شود.

علائم مسمومیت با ویتامین دی شامل حالت تهوع، استفراغ، ضعف، تکرر ادرار، استخوان درد و مشکلات کلیوی می‌‏شود، حتی در موارد شدیدتر نیز می‌تواند منجر به کما و مرگ شود؛ اغلب پیشنهاد می‌شود که افراد بین ۳۰ تا ۶۰ نانوگرم بر میلی‌لیتر ویتامین دی مصرف کنند، مصرف بیش از ۱۰۰ نانوگرم در میلی‌لیتر می‌تواند مضر باشد و با مشکلاتی برای سلامت بدن همراه باشد.

کد خبر 748305

دیگر خبرها

  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید