Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - سرمایه‌گذاری ما اصلا پول فرهنگیان نیست. من در مشارکت مدنی فعال بوده‌ام که مدارک آن را ارائه کرده‌ام.

ششمین جلسه رسیدگی به اتهامات سیدهادی رضوی و ۳۰ متهم دیگر بانک سرمایه امروز برگزار شد.

 در ابتدای این جلسه، قاضی مسعودی‌مقام از متهم رضوی خواست که در جایگاه قرار بگیرد. رئیس دادگاه بار دیگر اتهامات این متهم را قرائت کرد و از او خواست که آخرین دفاعیات خود را در دادگاه مطرح کند و از ارائه مطالب تکراری نیز خودداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اهالی رسانه تمنا دارم امروز برای رضای خدا تیتر نزنند

متهم رضوی پس از قرار گرفتن در جایگاه گفت: در ابتدای جلسه از قاضی مسعودی‌مقام به خاطر سعه صدرشان تشکر می‌کنم که در جلسات گذشته صحبت‌ها را به خوبی گوش کردند. امروز نیز تمنا دارم به واسطه اینکه نماینده دادستان در جلسات گذشته مطالبی را گفته بود، اجازه فرمایید صحبت‌های خود را ارائه دهم. همچنین از اهالی رسانه تمنا دارم امروز برای رضای خدا تیتر نزنند و حرف‌های من را عیناً منتقل کنند.

وی خطاب به قاضی مسعودی‌مقام گفت: باید در این جلسه مستندات را ارائه می‌کردیم در نتیجه چند روز فهرست‌بندی را از مستندات خود انجام دادیم.

قاضی مسعودی‌مقام در پاسخ گفت: شما مستندات را به دادگاه ارائه دهید و ما تک به تک آن را بررسی می‌کنیم.

رضوی ادامه داد: بنده از آقایان علی‌محمدی و قهرمانی تشکر می‌کنم چرا که باعث شدند من سیستم بانکی کشور را بیشتر تشریح کنم در نتیجه خوشحالم که شما باعث شدید مراحلی از دفاعیات بنده آشکارتر شود.

اگر مطالبم به خوبی شنیده شود در روند دادگاه تغییرات جدیدی رخ می‌دهد

متهم ردیف اول خطاب به قاضی گفت: آقای علی‌محمدی جلسات گذشت بعد از عرایض بنده مطالبی را مطرح کردند که بنده جزء به جزء درباره آن صحبت می‌کنم و دوست دارم این مطالب به خوبی شنیده شوند چون اگر شنیده شود در روند دادگاه تغییرات جدیدی رخ می‌دهد.

وی با اشاره به اظهارات علی‌محمدی راجع به ماده ۱۸۶ گفت: شما ماده ۱۸۶ را تعریف کردید و گفتید که میزان آن ۶۰ میلیارد تومان است که سه سال بعد اخذ شده است اما پایین این ماده قید شده که ماده ۱۸۶ برای بررسی عملکرد سال ۹۰ است. آقای قهرمانی هم به این موضوع اشاره کرد.

رضوی تصریح کرد: باید توجه شود شعبه بانک این موارد را تک به تک اخذ می‌کرده است. آیا ماده ۱۸۶ به واسطه استعلام بانک است یا سازمان دارایی یا مشتری از سازمان دارایی؟ جواب این است؛ بانک از سازمان دارایی.

وی افزود: بانک صورت‌های مالی را ضمیمه می‌کند و برای دارایی می‌فرستد و دارایی هم صورت‌های مالی و اظهارنامه‌ها را بررسی می‌کند اما وقتی شما این مطلب را ارائه می‌کردید ما می‌دانستیم شما چه چیزی را بگویید.

اعطای تسهیلات به ذی‌نفع واحد خطا است

رضوی یادآور شد: ماده ۱۸۶ ارائه شده برای ما به صورت تک به تک گرفته شده و بانک برای هر درخواست تسهیلات ماده ۱۸۶ را صادر کرده است. به عنوان مثال در تاریخ ۷ خرداد ماه سال ۹۲ از این ۶۰ میلیارد تومان قرار بود ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات داده شود و در تاریخ ۱۹ خرداد ماه همان سال تاریخ تسهیلات ارائه می‌شود.

در این لحظه متهم رضوی کنار میز قاضی رفت و مستندات خود را مربوط به تک به تک ارائه شدن ماده ۱۸۶ برای هر درخواست برای قاضی توضیح داد.

متهم رضوی ادامه داد: من از این همه عالمان بانکی که در دادگاه حضور دارند می‌پرسم که آیا ماده ۱۸۶ راه مشتری به بانک می‌دهد یا دارایی به بانک؟ من اصلا نباید ماده ۱۸۶ را بدهم بلکه دارایی باید آن را ارائه بدهد. دارایی است که جواب بانک را می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: دوستان اشاره کردند که رضوی ذی‌نفع واحد را رد کرده است. اعطای تسهیلات به ذی‌نفع واحد خطا است و در صورتی که بخواهند این کار را انجام دهند باید چند بانک را کنسرسیوم کنند.

ثبت اعتبار بنده در سال ۹۲، ۸۰ میلیارد تومان برای دو شرکت بود

رضوی گفت: در جلسه قبل نماینده بانک مرکزی یک نامه خواند و رفت و به این موارد اشاره نکرد. ثبت اعتبار بنده در سال ۹۲، ۸۰ میلیارد تومان برای دو شرکت بود که ده درصد آن را بانک نگه می‌داشت و مسدود می‌کرد.

وی افزود: صورت بانکی مالی بانک سرمایه در سال ۹۲، هفت هزار و ۵۱۹ میلیارد ریال بوده است.

متهم رضوی گفت: بانک بابت هر درخواست تسهیلات ماده ۱۸۶ صادر کرده است.

آقای علی محمدی می‌خواست ابرو را درست کند، چشم را کور کرد

رضوی در ادامه دفاعیات خود بیان کرد: در کیفرخواست آمده است که من از ۲۰ درصد بیشتر تسهیلات گرفته‌ام و مدیران با من همکاری کرده‌اند در حالی که من بیش از ۲۰ درصد نگرفته‌ام و بانک بیش از این میزان نمی‌تواند تسهیلات بدهد. آقای علی محمدی توضیحاتی داد اما می‌خواست ابرو را درست کند، چشم را کور کرد. من ملک خود را به دادگاه ارائه کرده‌ام. آقای علی محمدی گفته سه کارشناس را به کانون وکلا معرفی کرده‌ام. چطور می‌شود ملکی که نماینده خود آن را ۵۰ میلیارد قیمت‌گذاری کرده ۲۰ میلیارد شود؟

وی افزود: من ماده ۱۸۶ را داشته‌ام و اظهارنامه‌هایم به نام شده است و اولین بار در جلسه دادگاه اعلام کردم اظهارنامه سال ۹۵ را آقایان خانی یا باقری تایید نکرده است بلکه آقای پویان شاد امضا کرده است و این‌ها قابل توجه آقای علی‌محمدی نمره ۲۰ کلاس آقای‌خانی است. من ماده ۱۸۶ را داشتم که اول گفتند نیست در حالیکه صراحتا می‌گویم صورت‌های مالی را ارائه کرده‌ام و طبق این صورت‌های مالی اجازه اخذ تسهیلات داده شده در حالیکه هیچ کدام در قراردادها نیست. چرا من باید زودتر به دادگاه بیایم؟

مرد باشید و پای کار خود بایستید

این متهم بیان کرد: در صورت‌های مالی سال ۹۷ صراحتا مطالبی آوردم که نشان می‌دهد موسسات دیگری هم مانند من صورت حساب مالی داشتند. من در صورتجلسه سال ۹۴ بدهکار هستم اما در سال ۹۵ بدهی ندارم. آقایان گفتند پول معلم‌ها را خورده‌ای. قابل توجه معتقدان به حیف و میل شدن اموال، از ۸۰ میلیارد تومان ۲۲ میلیارد پرداخت شده است. در مورد پول معلمان اگر صندوق غارت شده است چطور پول فرهنگیان بازنسشته را پرداخت کرده‌اید؟ این چه غارتی است که از سویی سرمایه‌گذاری بزرگ برای آینده می‌کنند؟

رضوی ادامه داد: سرمایه‌گذاری ما اصلا پول فرهنگیان نیست. من در مشارکت مدنی فعال بوده‌ام که مدارک آن را ارائه کرده‌ام. مبالغ مستقیما به حساب من وارد می‌شد زیرا کار من به صورت عام بازرگانی بود و مدیران گردن هم می‌اندازند. مرد باشید و پای کار خود بایستید.

مرغ پخته هم از این حرف‌ها خنده‌اش می‌گیرد

متهم رضوی گفت: آقای قاضی من دو قرارداد سری نشان‌تان می‌دهم و معذورم که نمی‌توانم در مورد آن به رسانه‌ها بگویم و اینکه نمی‌توانم اعلام کنم دلیل خاصی دارد.

وی در مورد ضمانت‌نامه‌ها و موضوع اداره دام گفت: از مدیران بانک سوال دارم، آقای پویان‌مهر آیا در این رابطه قرارداد را بنده وسط کار عوض کردم؟ شرکت دام به بانک سرمایه صراحتا نامه زده که ضمانت‌نامه انجام تعهد می‌خواهد لذا بعد از تایید شما به من ابلاغ شده است و شما با شرکت دام در تماس بوده‌اید. شما بودید که ضمانت نامه انجام تعهد صادر کردید. اگر من نامه را جعل کرده‌ام بگویید.

متهم رضوی گفت: اگر قراردادی وجود نداشت، باید به شرکت دام اعلام می‌کردید. مرغ پخته هم از این حرف‌ها خنده‌اش می‌گیرد.

متهم حین ارائه دفاعیات دررابطه با ضمانت‌نامه‌ها و شرکت دام چندین مرتبه نزد قاضی رفت و مستندات موجود را ارائه داد.

امان از تزویر و ریا

وی تصریح کرد: ضمانت‌نامه محل سودآوری بانک‌ها است. ۲۰ درصد از شما پول می‌گیرند و سود نمی‌دهند و وقتی بدهکار می‌شوند اقدام به صدور ضمانت‌نامه می‌کنند. آقای قهرمانی اعلام می‌کند رضوی می‌خواسته ضمانت‌نامه قیر بگیرد و راهش ندادند در حالی که در مورد ضمانت‌نامه کارتن خواب‌ها اولین بار بنده به آقای هادی توضیح دادم.

متهم رضوی افزود: در مورد ضمانت نامه کارتن خواب‌ها در سال ۹۴ و ۹۵ پرونده تشکیل و دست مجموعه‌ای داده شده بود. بنده به بانک گفتم که کارتن‌خواب هستند و برای ضمانت نامه‌ها ۵ درصد دیپوزیت گرفتند و از من ۲۰ درصد گرفتند.

متهم رضوی گفت: آقای علی محمدی در جلسه قبل با صدای بغض آلودی گفتند امان از تزویر و ریا. من به آقای خانی نامه زدم و گفتم اتفاقاتی افتاده که بلافاصله خانم شیخی مدیر حقوقی را تغییر می‌دهند و آقای هادی سرپرست حقوقی می‌شود که اسناد آن نیز موجود است.

اگر این، اسناد را نداشتم نمی‌توانستم حرف‌هایم را بفهمانم

هادی در این هنگام گفت: این قرارداد یک ساعت هم اجرایی نشد.

متهم گفت: امضای شما موجود و این مصوبه هیات مدیره است.

قاضی مسعودی‌مقام خطاب به رضوی گفت: این اسناد مصوبات داخلی بانک سرمایه است این‌ها را از کجا آوردید؟

متهم گفت: اگر این، اسناد را نداشتم نمی‌توانستم حرف‌هایم را بفهمانم. بنده نامه را به بازپرسی دادم و آنها ادله به بازپرسی ارائه دادند.

متهم اضافه کرد: آقای زینی همکار شوهر خانم شیخی و آقای پاکزاد صراحتا اعلام می‌کنند که خانم شیخی و آقای زینالی در سال ۹۲، ۶۱۵ میلیون اضافه‌تر گرفته و خرج دوا و درمان خواهرش کردند. این مبلغ برگردانده شد و هردو عزل شدند. خارج از ضوابط بانکی پول می‌گرفتند و طرح دعوا می‌کردند.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۷۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور 32 هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده 15 تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

وی با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، 9 هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • کشف ۵۰۰ میلیون ریال چک‌پول تقلبی در ایوان
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی