Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی ضمن رد برخی ادعاها مبنی بر افزایش قیمت سیب زمینی تا کیلویی ۸۰۰۰ تومان گفت که این محصول کیلویی حدود ۵۰۰۰ تومان در بازار فروخته می‌شود.

در چند روز گذشته برخی رسانه‌ها اعلام کردند که قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران به ۴ تا ۶ هزار تومان رسیده و در خرده فروشی‌ها کیلویی ۶ تا ۸ هزار تومان عرضه می‌شود و عامل این افزایش قیمت نیز آزاد شدن صادرات سیب زمینی و پیاز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که اسدالله کارگر - رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران - در این باره گفت: قیمت‌هایی که برای سیب زمینی گفته می‌شود حقیقت ندارد و مشخص نیست برخی رسانه‌ها چگونه در شرایطی که بازار تعطیل است، قیمت این محصول را از میدان مرکزی میوه و تره بار اعلام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه طی چند روز گذشته به دلیل تعطیلی‌های متوالی بازار مرکزی میوه و تره بار تعطیل بوده است، افزود: ملاک اصلی قیمت و کشف آن برای انواع میوه و تره بار، قیمت‌های هفته جاری است و نمی‌توان در شرایطی که بازار تعطیل است قیمت درستی ارائه کرد چرا که تعطیلات می‌تواند خود یکی از عوامل افزایش قیمت و نوسانات بازار باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی گفت: آخرین قیمت موجود در بازار خرده‌فروشی نشان می‌دهد که هر کیلوگرم سیب زمینی در شهر تهران حدود ۵,۰۰۰ تومان فروخته می‌شود و قیمت‌هایی که برخی رسانه‌ها از آن یاد می‌کنند صحت ندارد.


پیشنهاد افزایش ۱۴ درصدی قیمت لبنیات/ تعیین تکلیف در هفته جاری

دبیر انجمن صنایع لبنی از ارائه پیشنهاد افزایش ۱۴ درصدی قیمت لبنیات به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خبر داد و گفت: در هفته جاری قیمت‌های پیشنهادی، مورد بررسی قرار گرفته و تکلیف صنایع لبنی در این زمینه مشخص می‌شود.

رضا باکری اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و هزینه تمام شده متأثر از قیمت شیر خام، به نظر می‌رسد مواردی همچون حقوق و دستمزد، مواد بسته‌بندی، قطعات و تجهیزات تأثیر قابل توجهی روی قیمت تمام شده لبنیات گذاشته است.

وی افزود: با توجه به همه این موارد ضمن بررسی تأثیر هر یک از عوامل روی قیمت تمام شده شیر خام پیشنهاد افزایش قیمت ۱۴ درصدی لبنیات را به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارائه کرده‌ایم.

دبیر انجمن صنایع لبنی ادامه داد: به نظر می‌رسد پس از بررسی این قیمت پیشنهادی و تأیید آن از سوی سازمان حمایت، این آنالیز قیمت به ستاد تنظیم بازار ارسال خواهد شد و در آن جا پس از تصویب به صنایع لبنی ابلاغ می‌شود.

باکری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این افزایش قیمت مشمول صنایع لبنی هم می‌شود که در سال گذشته طی چندین مرحله قیمت محصولات‌شان را افزایش داده‌اند!؟ گفت: ملاک اصلی نرخ ابلاغ شده از سوی ستاد تنظیم بازار در آذر ماه سال گذشته است و افزایش قیمتها براساس آن بر روی محصولات لبنی اعمال خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟

حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

منبع: خبرآنلاین

tags # پیاز سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • نفت در مدار رشد؟
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟