Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@20:44:27 GMT

آویشن در طب سنتی چه خاصیتی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۹۷۴۵

آویشن یا آزربه سرده‌ای از تیره نعناعیان است. آویشن حدود ۳۵۰ گونه دارد. در ایران ۱۴ گونه گیاه معطر و چند ساله دارد.

آویشن گیاهی است دارای خواص بسیار که امروزه ما اغلب آن را به‌صورت خشک‌شده و به‌عنوان چاشنی در غذاها استفاده می‌کنیم. از زمان‌های دور تاکنون، آویشن با خواص درمانی بسیارش جایگاه ویژه‌ای نزد مردم اعصار مختلف داشته و دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آشنایی با خواص آویشن با ما همراه شوید:

آویشن برای تسکین دردهای عادت ماهانه و افزایش ادرار و روند زایمان و نیز پیشگیری از سقط جنین کمک شایانی می‌کند و برای تسکین اعصاب، ‌اثر شگفت‌انگیزی دارد.

 این گیاه، در واقع کل اعضای بدن را می‌شوید و پاک می‌کند.

اگرهرصبح یک فنجان چای آویشن بنوشید خیلی زود شاهد اثرات مثبت آن شامل راحتی بسیار در ناحیه شکم و سرفه نکردن بهنگام صبح و احساس سرزندگی و نیز بسیاری موارد دیگر  خواهید بود.

قسمت قابل استفاده :

 تمام قسمت هایی هوایی ، به خصوص سرشاخه های گلدار

کاربردهای درمانی :

 معمولا به عنوان مطبوع کننده و طعم دهنده، همچنین به عنوان ضد سرفه ، خلط آور، ضد نفخ مورد استفاده قرار می گیرد و با توجه به خواص ضد میکروبی و ضد قارچی به عنوان دهان شویه در فرآورده های دهانی نیز کاربرد دارد.

ضد نفخ و اشتهاآور است. خوردن آویشن با آب انجیر، جهت درمان برخی از انواع سرفه مفید است. هضم غذا را تسهیل می کند. در درمان سریع سرماخوردگی بسیار موثر است. آویشن خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد. جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال مؤثر است. آویشن ضدتشنج، ضد صرع و ضد نفخ بوده و برای تقویت بینایی و معده هم مفید است. آویشن منبع غنی از ویتامین C و A است. همچنین از دیگر فواید آویشن وجود مس، فیبر، منگنز و آهن در آن است. آویشن دارای خواص ضد باکتری فوقالعاده ای است و برای مبارزه با باکتری های که باعث آکنه در پوست میشود مفید است.  مواد مغذی موجود در آویشن به فولیکول های مو برای رشد کمک میکند.

 روش استعمال :

 دم کردنی ، بخور

موارد منع مصرف:

مصرف آویشن برای افرادی که از فشارخون بالا رنج می‌برند توصیه نمی‌شود. قبل از مصرف حتماً با پزشکتان مشورت کنید.

 

بیشتر بخوانید: خواص اعجاب انگیز سیر گل ساعتى‌ چه فایده ای برای بدنمان دارد؟ خواص درمانی اعجاب انگیز ریحان سبز دارچین‌ و خواص طلایی آن خواص فوق العاده و باورنکردنی سماق

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: زایمان سرفه اسهال طب سنتی هضم غذا آويشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی گفت: برداشت این گونه برای بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.
گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای بررسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.
وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • (اینفوگرافیک) خواص بی‌نظیر انجیر برای سلامتی
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!