Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر میا میکیچ مدیر کمیسیون اجتماعی و اقتصادی آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل (ESCAP) و شبکه آموزش و پژوهش در زمینه تجارت آسیا – اقیانوسیه (ARTNeT) به همراه هونگجو هام، مسئول کمیساریای سازمان ملل ضمن بازدید از دانشگاه اصفهان با دکتر هوشنگ طالبی رئیس این دانشگاه دیدار و بر تحکیم روابط فی‌مابین تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در این دیدار دکتر طالبی به بیان زمینه‌ها و ظرفیت‌های همکاری دانشگاه اصفهان با سازمان ملل پرداخت و کنفرانس اقتصادی توسعه پایدار و همکاری‌های منطقه‌ای را فرصتی مناسب برای شروع همکاری‌های علمی دانشگاه و این مراکز پژوهشی اعلام کرد.

وی همچنین ضمن معرفی دانشگاه اصفهان به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور، به دایر بودن قطب علمی اقتصاد بین‌الملل این دانشگاه اشاره و از تحکیم روابط دانشگاه با سازمان ملل استقبال و بر توسعه این روابط تأکید کرد.

در ادامه دکتر "میکیچ" مدیر کمیسیون اجتماعی و اقتصادی آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های این کمیسیون ارائه و بیان داشت: کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه به‌عنوان مرکز همکاری‌های منطقه‌ای سازمان ملل متحد در ترویج همکاری بین کشورها برای دستیابی به توسعه فراگیر و پایدار، فعالیت دارد واسکاپ با در برگرفتن ۵۳ کشور عضو و ۹ عضو وابسته، بزرگ‌ترین پلتفرم بین‌المللی بین دولتی است و به‌عنوان بزرگ‌ترین اتاق فکر منطقه‌ای تلاش دارد تا با فراهم آوردن تحلیل‌های کاربردی برای کشورها آن‌ها را در مسائل اقتصادی، اجتماعی و محیط‌زیست منطقه یاری کند.

وی ادامه داد: تمرکز استراتژیک این کمیسیون بر تحقق برنامه‌های توسعه پایدار است که با حمایت از همکاری و همگرایی منطقه‌ای برای واکنش به آسیب‌پذیری‌های مشترک، همکاری‌های مالی و همگرایی بازارها است. همچنین این کمیسیون برای دولت‌ها خدمات مشاوره‌ای به‌منظور سیاست‌گذاری، ظرفیت‌سازی و کمک فنی در جهت دستیابی به توسعه پایدار و جامع کشورها فراهم می‌آورد.

سپس "هونگجو هام"، مسئول کمیساریای سازمان ملل با اشاره به سیل اخیر در کشور اشاره کرد: این‌گونه رویدادها مخاطره‌ای برای دستیابی به توسعه پایدار است.

وی به نقش ایران در منطقه خاورمیانه و طبیعت زیبای شهرهای مختلف در ایران اشاره کرد و مهم‌ترین مسئله را منابع طبیعی و محافظت از آن معرفی کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، "هام" با اشاره به نقش دانشگاه اصفهان به‌عنوان مرجع علمی شبکه آموزش و پژوهش در زمینهٔ تجارت آسیا – اقیانوسیه و ESCAP به نقش محوری این دانشگاه در پژوهش‌های علمی با همکاری این مرکز در زمینهٔ توسعه پایدار تأکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد کریمی‌ثابت صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در نشست خبری اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ اظهار کرد: اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای از فردا ۱۷ اردیبهشت‌ماه به مدت ۳روز در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری این کنفرانس نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است، افزود: سال گذشته در دیدار همکاران صنعت هسته‌ای با رهبر، معظم له بر گسترش همکاری بین‌المللی با کشورهای همسو تاکید کردند در این راستا این موضوع در سازمان انرژی اتمی هدف گذاری شد و انجمن هسته‌ای پس از ۲۹ دوره کنفرانس هسته‌ای، شرایط را برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای مهیا دانست و در این راستا شاهد استقبال بسیار خوبی برای حضور در کنفرانس هستیم.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای این کنفرانس ارسال شده است و بیش از ۵۰ دانشگاه در این مسیر حضور داشتند و حدود ۴۰۰ مقاله تأیید شده است، همچنین ۱۶ میزگرد در این کنفرانس پیش‌بینی شده است، حدود ۱۰۰ سخنران به عنوان نویسندگان علمی این مقالات به عنوان سخنران انتخاب شده‌اند.

کریمی‌ثابت با بیان اینکه این کنفرانس بستری برای حضور صنعت هسته‌ای شده است، تصریح کرد: تلاش شده است دانشجویان، دانشگاه‌ها و اساتید صنعت و همگان از آخرین پژوهش‌های هسته‌ای ایران اشنا شوند.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 750733

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی