Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان تهران با تاکید بر اینکه پروسه فرزندخواندگی تسریع می‌شود، گفت: فرایند فرزندخواندگی به شکل پایلوت از طریق سامانه مربوط به این موضوع در حال انجام است و این سامانه به‌زودی به شکل سراسری در کشور فعالیت خواهد کرد. ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۲ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ داریوش بیات‌نژاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 2800 متقاضی فرزندخواندگی پشت نوبتی در استان تهران وجود داد و خانواده‌هایی که به دلایل پزشکی صاحب فرزند نشده و تمایل دارند که فرزندی را به فرزندخواندگی بپذیرند، عمده متقاضیان سازمان بهزیستی در این خصوص هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیات‌نژاد تصریح کرد: خانواده‌هایی هستند که دنبال فرزندانی با مشکلات درمانی هستند و می‌خواهند آنها را در غالب فرزندخواندگی یا امین موقت بپذیرند و روند درمانشان را دنبال کنند و این در حالی است که در سال‌های اخیر فرایند فرزندخواندگی در کشور تسریع و تسهیل شده است.

وی با اشاره به اینکه در استان تهران فرایند فرزندخواندگی به شکل پایلوت از طریق سامانه مربوط به این موضوع در حال انجام است، افزود: این سامانه به‌زودی به شکل سراسری در کشور فعالیت خواهد کرد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران ادامه داد: به دنبال همکاری خوبی که با قوه قضائیه داریم، فرایند فرزندخواندگی  تسهیل شده است؛ اولویت ما هم این نیست که کودکان در مراکز شبانه‌روزی و شیرخوارگاه‌ها نگهداری شوند؛ به همین دلیل به محض اینکه مسائل اداری و غربالگری‌های مدنظر انجام شود  و با فراهم شدن شراط واگذاری این کار به سرعت  انجام می‌شود.

وی  با اشاره به اینکه گاهی این گلایه وجود دارد که سازمان بهزیستی پروسه فرزندخواندگی را طولانی کرده و افراد مدت زمان طولانی را پشت نوبت هستند، اظهار کرد: برخلاف این نظرات، سازمان تاکید دارد این فرایند تسریع شود؛ ما در مقابل همه افراد جامعه مسئول هستیم و نسبت به نهاد خانواده و استحکام آن هم احساس مسئولیت می‌کنیم؛ از آنجایی که یکی از اهداف زندگی مشترک موضوع فرزندآوری است و تعدادی از خانواده‌ها به دلایل پزشکی صاحب فرزند نمی‌شوند، سازمان بهزیستی به دنبال تسهیل فرایند فرزندخواندگی است.

مدیرکل بهزیستی استان افزود:  علاوه بر این با وجود خدمات خوبی که به این کودکان در مراکز شبانه‌روزی ارائه می‌شود، خلاءهای عاطفی برای آنها وجود دارد؛ به همین دلیل اولویت این است که با حضور این کودکان در خانواده‌های صاحب صلاحیت این خلأ را برطرف کنیم؛ از سوی دیگر کیفیت مطلوب و حداکثری مد‌نظر ما هم گاهی تحت شعاع قرار می‌گیرد، به همین دلیل هرچه تعداد این کودکان را کاهش دهیم و فرایند فرزندخواندگی را تسریع کنیم کیفیت خدمات ما در این مراکز نیز بیشتر می‌شود و  یکی از دلایلی که ممکن است خانواده‌ها مدت زیادی پشت نوبت باشند، خواسته‌های آنهاست، این درحالیست که آنها هم باید خواسته‌هایشان را تا حدی تعدیل کنند برای مثال عمده متقاضیان به دنبال فرزند دختر زیر دو سال هستند که این مساله شرایط را کمی سخت کرده است.

بهزیستی: مهدکودک لاکچری نداریم!«نحوی‌نژاد» مدیرکل بهزیستی استان گیلان شد

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT11 واژه های کاربردی مرتبط سازمان بهزیستی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۵۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟