Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به سفر مقامات کشورهای خارجی گفت: برخی از طیف های سیاسی بسیار منفعلانه رفتار می کنند و تصور می کنند که اگر مذاکره صورت بگیرد یک سری گشایش هایی در مسائل اقتصادی پیش خواهد آمد، اما با توجه به تجربه بسیار گران سنگی که ایران در مورد لیبی، عراق و سایر کشورهایی که در منطقه هستند و دچار یک نوع دگرگونی شدند، دارد نمی تواند به غرب اعتماد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حسن هانی زاده» کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛با اشاره به سفر مقامات کشورهای خارجی به کشور اظهار داشت: با توجه به شکست پروسه تهدید ترامپ علیه ایران و این که این تهدیدات نظامی هیچگونه تاثیری در سیاست ها و استراتژی مقاومت ایران نگذاشته است و از سوی دیگر بسیاری از ژنرال های پنتاگون نیز نسبت به سیاست های نظامی رئیس جمهور آمریکا، وزیر خارجه و بولتون انتقاد دارند، لذا گزینه نظامی آمریکا با شکست مواجه شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر نیز گزینه ارسال سیگنال های مثبت از سوی آمریکا به ایران آغاز شده است و قرار است نخست وزیر ژاپن به زودی به تهران بیاید و وزیر خارجه آلمان هم دیروز به تهران آمد و مذاکراتی را با مقامات ایران انجام داد.

این کارشناس خاطر نشان کرد: پیام هایی از سوی آلمان و ژاپن به تهران منتقل شده و خواهد شد که مفهوم آن این است که آمریکایی ها انتظار دارند که ایران نرمش نشان دهد و با آمریکا مذاکره کند.

هانی زاده با اشاره به جدول کاری مذاکرات گفت: این که جدول کاری مذاکرات چگونه خواهد بود مشخص نشده است و در حقیقت رئیس جمهور آمریکا دو هدف را دنبال می کرد؛ نخست می خواست طرح معامله قرن را عملیاتی کند ولی با مقاومتی که از سوی ایران، محور مقاومت و همه گروه های مبارز فلسطینی صورت گرفت این طرح با شکست مواجه شد و دلیل این امر این است که پمپئو اخیراً در برابر رهبران لابی صهیونیستی صریحاً اعلام کرد که طرح معامله قرن با شکست مواجه شده است و آمریکا نمی تواند این طرح را عملیاتی کند.

وی اشاره کرد: در نهایت طرح معامله قرن که برگ برنده انتخاباتی برای ترامپ بود از دستش خارج شد و او که قرار بود طرح معامله قرن را عملیاتی کند تا در انتخابات 2020 آمریکا با این برگ برنده منتخب ریاست جمهوری آمریکا شود، این برگ هم از بین رفت.

کارشناس مسائل بین الملل به هدف دوم ترامپ اشاره کرد و گفت: برگ دیگر ترامپ بازگشت به مذاکره با ایران و نرمش در برابر ایران است که اگر این اتفاق رخ دهد و مذاکره مستقیم بین آمریکا و ایران شکل بگیرد قطعاً به عنوان یک برگ برنده در انتخابات 2020 خواهد بود.

حسن هانی زاده بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران یک سری شرایطی را قرار داد که بسیار هوشمندانه، عاقلانه و منطقی است و آن این که رئیس جمهور آمریکا تحریم ها را بردارد و برجام را قبول کند و تحریم های نفتی را بردارد و از دخالت نظامی و تهدید نظامی علیه ایران و قرار دادن سپاه در لیست سازمان های تروریستی خودداری کند که در آن صورت ایران ممکن است با تحقق این شرایط در خصوص مذاکره تصمیم گیری کند.

وی در پاسخ به این سوال که "چرا عده همچنان حل مشکلات کشور را به خارج گره می زنند؟" گفت: متاسفانه برخی از طیف های سیاسی بسیار منفعلانه رفتار می کنند و تصور می کنند که اگر مذاکره صورت بگیرد یک سری گشایش هایی در مسائل اقتصادی پیش خواهد آمد، اما با توجه به تجربه بسیار گران سنگی که ایران در مورد لیبی، عراق و سایر کشورهایی که در منطقه هستند و دچار یک نوع دگرگونی شدند، دارد  نمی تواند به غرب اعتماد کند.

این کارشناس ادامه داد: الان 4 سال است که از توافقنامه برجام می گذرد و عملاً اتحادیه اروپا گامی برای اجرایی کردن توافقات خودش برنداشته است و هیچگونه انتظاری نمی رود که ایران از رهگذر مذاکره بتواند طرف های اروپایی را قانع کند که به تعهدات خودشان عمل کنند.

هانی زاده با تاکید بر اینکه همراهی اتحادیه اروپا با آمریکا کاملا مشخص است اظهار کرد: نباید چشمداشتی به اروپایی ها داشت.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که "چرا اروپایی ها اولتیماتوم 60 روزه ایران را جدی نمی گیرند؟" گفت: اروپایی خیلی گام مثبتی در این خصوص برنداشته اند و همچنان سیاست های به نعل و به میخ را ادامه می دهند و یک نوع دودوزه بازی و رفتار دوگانه و همسویی با آمریکا را دنبال می کنند و بهانه جویی می کنند، مثلاً در مورد توان بازدارندگی و قدرت دفاعی ایران یک سری مسائلی را مطرح می کنند که ارتباطی با برجام ندارد.

هانی زاده در پایان گفت: اتحادیه اروپا هم ثابت کرد که پیرو اراده آمریکا و اجرا کننده سیاست های کاخ سفید است و نمی تواند یک سیاست مستقلی در مورد برجام اتخاد کند و انتظار نمی رود که اتحادیه اروپا در یک ماه آینده هم تغییر رویه دهد و به صورت جدی با ایران تعامل مثبت اقتصادی داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۰۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

کارگردان نمایش «پر» از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، رویکرد جشنواره در حذف بخش رقابتی و توجه به اجرای عمومی آثار را اقدامی موثر دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاتر‌های با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود، زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کار‌های دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهر‌های خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجرا‌های عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود