Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی مؤسسه تحقیقاتی واکسن و سرم سازی رازی، نشست بررسی روش‌های تشخیص بیماری یون در گاو پیش از ظهر امروز با حضور رئیس مؤسسه رازی شعبه اراک، رئیس آزمایشگاه مایکوباکتریوم مؤسسه رازی و اعضای انجمن گاوداران صنعتی کشور در این مؤسسه برگزار شد و مباحث مربوط به اپیدمی‌های ناشی از بیماری سل و یون و روش‌های مورد استفاده در تشخیص بیماری‌های مذکور در گله‌های گاو مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید شمس الدین قائم مقامی رئیس موسسه رازی شعبه اراک در این نشست با اشاره به اینکه سال گذشته مؤسسه رازی موفق به تجاری سازی و عرضه کیت الایزای جذبی تشخیص بیماری یون به بهره برداران گردیده، افزود: این امر تأثیر بسزایی در ارتقا سطح بهداشت در دامداری‌ها دارد.
دکتر نادر مصوری رئیس آزمایشگاه مایکوباکتریوم مؤسسه رازی نیز در این نشست به اقدامات ارزشمند مؤسسه رازی اشاره کرد و هربخش از این مجموعه را کارخانه بزرگی عنوان کرد که فعالیت‌های بسیار مهمی انجام می‌دهند و در صورت توقف تولید هریک از آنان، لطمه بزرگی به سلامت کشور و جامعه وارد می‌شود.
وی ادامه داد: به این منظور مؤسسه رازی تلاش می‌کند در تحقیق و تشخیص انواع بیماری‌های مربوط به انسان، دام، طیور و حتی آبزیان پیشتاز باشد و هر سویه جدید را شناسایی کرده و نسبت به تولید واکسن آن اقدام کند. البته نقایصی وجود دارد که در این زمینه مجموعه مؤسسه رازی تمام تلاش خود را برای رفع این کمبودها انجام می‌دهد.
رئیس بخش توبرکولین، مالئین و مشمشه مؤسسه رازی ضمن ارائه اطلاعاتی در مورد بیماری‌های سل، یون و مشمشه و شناسایی این بیماری‌ها، بیان کرد: ۱۹۸ گونه مایکوباکتریوم در کشور وجود دارد که ۱۰ گونه از آنها می‌تواند در انسان نیز بیماری سل ایجاد کند.
وی با تاکید بر اینکه اجرای برنامه کنترل و ریشه کنی سل در کشور باعث شده ایران در میان کشورهای همسایه تمیزترین باشد، افزود: این برنامه باید همچنان با جدیت ادامه پیدا کند، در غیر این صورت به سرنوشت کشورهای همسایه دچار می‌شویم چراکه این بیماری‌ها به راحتی قابل انتقال و البته قابل پیشگیری است.
دکتر مصوری تصریح کرد: این برنامه پیشگیری در کشور در خصوص بیماری یون انجام نمی‌شود چرا که سل انسان را درگیر کرده و حتی تا مرگ پیش می‌برد اما بیماری یون برای انسان مرگبار نبوده به همین علت دامداری‌ها باید از گله‌های خود در برابر بیماری یون مراقبت کنند به این دلیل که سل در پشت بیماری یون در دام‌ها قرار گرفته و آنان را درگیر می‌کند.
وی تشخیص بیماری سل و یون را در کشور بسیار دقیق و مطابق با کشورهای روز دنیا اعلام کرد و گفت: این امر سبب شده ایران نسبت به سایر کشورها در این خصوص سالم‌تر باشد که البته لازم به ذکر است واردات دام، ورود این بیماری را به کشور به دنبال داشته و حتی سویه های جدید را نیز وارد می‌کند.
رئیس آزمایشگاه مایکوباکتریوم مؤسسه رازی کارکنان بخش توبرکولین مؤسسه رازی را در صف اول جنگ با میکروارگانیسم های سطح ۳ عنوان کرد که برای سلامت کشور می‌جنگند و خود و خانواده‌هایشان در مواجهه با بیماری‌های خطرناکی قرار دارند که این اقدام بسیار ارزشمندی محسوب می‌شود.
وی تعامل مناسب میان مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کشور را مسبب کاهش آمار سل انسانی و دامی در ایران عنوان کرد.
دکتر مصوری تکنیک ساخت کیت تشخیص بیماری یون در مؤسسه رازی را هم راستا با علوم روز دنیا عنوان کرد و افزود: مطلقاً از علوم روز دنیا عقب نیستیم و در این زمینه میزبان کارگاه‌های مربوط به این بیماری از سراسر دنیا نیز بوده ایم.
وی وجود موش و جوندگان را در گاوداری‌ها خطرناک و عامل انتقال بیماری سل اعلام کرد و گفت: عفونت همزمان در فارم ها بسیار مهم است باید مبارزه به صورت کامل با مایکوباکتریوم ها انجام و نمونه حتماً جداسازی شود تا به ریشه کنی دست یابیم.
رئیس بخش توبرکولین مؤسسه رازی خاطرنشان کرد: خوشبختانه مؤسسه رازی توانسته کیت الایزای تشخیصی بیماری یون و بروسلوز گاوی را از سال گذشته تولید کند که علی رقم دارا بودن کیفیت مناسب در مقایسه با انواع خارجی، با قیمتی بسیار پایین‌تر از آن به فروش می‌رسد.

مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از سال ۱۳۰۳ تا کنون در کرج فعالیت می‌کند.

۶۱۵۶/‌۶۹۹۳

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۲۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر

مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اصفهان و معاون امور بین‌الملل مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دیدار کردند.

به گزارش جماران، مهدی بنکدار، مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اصفهان، در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مؤسسه اصفهان در بخش‌های فرهنگی و هنری و همچنین ارتباطات مستمر با دانشگاه‌ها خصوصا دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان  و برگزاری دوره های آموزشی ویژه دانشجویان  و اجرای طرح نشاط در نگارستان امام خمینی(ره)، خواستار تداوم همکاری‌ها و هرچه پربارتر شدن این ارتباط و استفاده از ظرفیت‌های دو طرف در راستای آشنایی هر چه بیشتر اساتید و دانشجویان با اندیشه امام خمینی(ره) شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت حضور دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در اصفهان و برگزاری دوره‌های امام‌شناسی و نشست‌های علمی برای آنها تأکید کرد.

محمدرضا عبداللهی، معاون امور بین الملل مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و تولیدات این معاونت، خواستار همکاری هرچه بیشتر در بخش‌های بین المللی، راه اندازی پویش‌های علمی و برگزاری نشست‌های موضوعی شد.

پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد استان اصفهان، نیز در این دیدار با بیان اینکه انقلاب اسلامی بدون نام امام خمینی(ره) بی معنی ومفهوم است، ضمن اعلام آمادگی برای انجام فعالیت‌های مشترک بیشتر با مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در بخش‌های مختلف و تمجید از برگزاری طرح آموزشی نشاط در نگارستان امام خمینی(ره) ، پیشنهاد تعریف برنامه‌های جامع با توجه به توانایی‌های دو دستگاه را داشت  و خواستار ارائه موضوعات به روز برای پایان‌نامه‌های دانشجویی خصوصا در حوزه بین الملل و حمایت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) از آنها شد.

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست