Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر اردبیل سردرب احداثی بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی نه تنها بیانگر هویت معماری این خطه نیست بلکه سیما و منظر بنای تاریخی به یادگار مانده از عصر صفویان را زیر سوال می‌برد. ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل٬ علیرضا غریبی بعد از ظهر امروز در بازدید از محوطه شهیدگاه و پیاده راه اسفریس اردبیل اظهار داشت: سردربی که در این مجموعه توسط میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حال اجراست هیچ تناسبی با طرح اولیه این بنای تاریخی ندارد و در حقیقت هویت این ابنیه را نیز زیرسوال برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: باید به تناسب این بنای تاریخی به ثبت جهانی رسیده سردرب متناسب با طرح اولیه عملیاتی می‌شد اما آنچه که مجموعه میراث فرهنگی در این زمینه در حال انجام دارد یک حرکت ناموزون و غیرکارشناسی شده است در حالی که بهتر از این می‌توانستند به تناسب طرح اولیه و شرایط بنای مناسب این پروژه را هر چه سریعتر اجرایی و عملیاتی کنند.

غریبی تصریح کرد: با توجه به آغاز فصل گردشگری، انتظار عموم همشهریان این است که این محوطه هر چه سریعتر سروسامان پیدا کرده تا با اجرایی شدن سردرب بقعه شیخ‌ صفی‌الدین اردبیلی به تناسب طرح اولیه گردشگرانی که در این منطقه حضور پیدا می‌کنند از محوطه این بنا بازدید کرده و استفاده کنند.

رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر اردبیل گفت: میراث فرهنگی در کنار این امر باید نسبت به بازگشایی شهیدگاه اقدام کند تا کاری که شورا و شهرداری در این محدوده انجام داده نمودی عینی و ملموس‌تر پیدا کند.

قبرستان تاریخی سفالقان مشهد مورد غفلت واقع شده استیادمان‌های شهدای تاریخی عشایر در مناطق مختلف استان اردبیل ایجاد شودقبرستان تاریخی سفالقان مشهد مورد غفلت واقع شده است

غریبی بیان کرد: به نظر می‌رسد در شرایط کنونی در شهیدگاه یک اقدام ناقص انجام شده و شایسته است هر چه سریعتر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نسبت به تعیین تکلیف این محوطه و ساماندهی و بازگشایی آن اقدامات مطلوب‌تری را انجام دهد.

وی تصریح کرد: بازگشایی کامل این محدوده تا ابتدای خیابان اسماعیل بیگ در کنار بهبود عبور و مرور گردشگران و همشهریان می‌تواند جلوه‌ای زیبا به این نقطه از شهر بدهد.

غریبی به وضعیت مبهم و نامشخص سازه‌های فلزی دایر شده در محوطه بنای تاریخی بقعه شیخ صفی‌الدین اشاره کرد و افزود: این سازه آهنی و فلزی نیز تناسبی با ابنیه تاریخی یاد شده ندارد و بهتر است در این زمینه نیز تعیین تکلیف نهایی و قطعی به انجام برسد.

عضو شورای شهر اردبیل با اشاره به استقبال همشهریان و گردشگران در چند ماه اخیر از اجرای پیاده راه اسفریس در میدان عالی قاپوی اردبیل تصریح کرد: پیاده راه اجرا شده به زیبایی و بهبود سیمای شهر در این نطقه بیش از گذشته کمک کرده تا همشهریان و گردشگران با خیال راحت از بقعه شیخ صفی‌الدین و آثارتاریخی و زیبائی‌های این منطقه استفاده کنند.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: آیین نقاره‌زنی در اردبیل به عنوان آیین سنتی و مذهبی احیا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، امیر رجبی عصر پنجشنبه در نشست فعالان حوزه فرهنگ و هنر در اردبیل،گفت: با شکل گیری اتاق فکر با مشارکت فعالان حوزه‌های هنری و فرهنگی سعی بر این است تا سنت نقاره‌زنی مذهبی در اردبیل احیا شده و افراد مستعد برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز به شهر مقدس مشهد اعزام شوند.

وی به برگزاری نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی در اردبیل اشاره کرد و گفت: تجارب ارزشمند اساتید برجسته و فعالان حوزه معماری را در احیای جایگاه این حوزه شاهد هستیم و قطعا در مناسبت‌های مختلف به ویژه آیین‌های عزاداری ماه محرم در مسیرهای شمع‌نشانی در 6 محله شهر اردبیل اصالت و هویت تاریخی حفظ می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی دارای ارزش و جایگاه خاص و از نمادهای مهم شهر اردبیل است که با گذشت سال‌های طولانی در این حوزه باید فعالیت‌های مؤثر و مفیدی را شاهد باشیم.

رجبی افزود: شرح احوال شیخ صفی‌الدین اردبیلی کتاب‌های متعددی تألیف شده و در دوره معاصر نیز استاد بابا صفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوانی کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای احیای هویت تاریخی اردبیل نیازمند برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت معماری و هویت فرهنگی هستیم که قطعا این نشست با همراهی فعالان فرهنگی و هنری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به برگزاری آیین‌های تجلیل از مفاخر استانی و بیان آثار آنها به عنوان عنصر انگیزشی و دلگرمی الگوسازی برای نسل‌های آینده اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در راستای اعتلای بیشتر و قدرشناسی از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی انجام شود.

رجبی از حضور چهار ناشر از استان در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و اضافه کرد: برخی ناشران و فعالان حوزه چاپ و نشر استان به دلیل برخی مشکلات اقتصادی امسال موفق به ثبت‌نام در نمایشگاه کتاب تهران نشدند و برای حضور فعال در سال‌های آینده برنامه‌ریزی خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: ناشران استان با وجود اینکه مشکلات و نارسایی‌های اقتصادی دارند، با عشق و علاقه و انرژی مضاعف برای توسعه فرهنگی استان گام‌های جدی را برداشته و در این راستا پیشگام عمل می‌کنند.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • محوطه تاریخی که به تازگی در اصفهان کشف شد
  • اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • سلاخی مرد جوان در چاقوکشی زن و شوهری | زن اردبیلی شوهر سابقش را کشت
  • اسکن محوطه کمرزرین اصفهان انجام شد/ تلاش برای آغاز فصل دوم کاوش
  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور