Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@15:55:37 GMT

مشکلات اقتصادی ۴ استان مرزی کشور بررسی می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۹۵۷۹

مشکلات اقتصادی ۴ استان مرزی کشور بررسی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، بابک دین پرست سه شنبه شب در جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی آذربایجان غربی اظهارداشت: از ابتدای هفته جاری با انجام سفر و بازدیدهایی وضعیت و مشکلات مرزی و اقتصادی چهار استان مرزی کشور در حال انجام است بعد از بررسی مشکلات مرزی استان آذربایجان غربی فردا این هیئت عازم کردستان و جلسه نهایی در کرمانشاه برگزار می‌شود و سپس تا روز جمعه در ایلام استقرار خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در فرآیند تخصیص اعتبارات به استانهای مرزی موانع و مشکلاتی وجود دارد که باید با همفکری اعضای شورای ساماندهی راه حل‌هایی برای آنها یافت ادامه داد: دولت برای ساماندهی کوله بران در استانهای مرزی اعتبار ۴۲ هزار میلیارد ریالی مصوب کرده است.

وی سهم آذربایجان غربی از این اعتبار را پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهارداشت: در این استان ۲۴ هزار و ۲۸ نفر برای صدور کارت مرزنشینی شناسایی شده‌اند که برای ۱۷ هزار و ۸۰۴ نفر از کوله بران دارای کارت فعال در آذربایجان غربی تخصیص یافته است.

دین پرست با اشاره به اینکه از این تعداد تنها برای ۱۷ هزار و ۸۰۴ نفر کارت فعال صادر شده و مابقی کارتها بدون استفاده و غیرفعال است اضافه کرد: در این سفر مشکلات اقتصادی و مرزی و نیز کارتهای الکترونیکی مرزنشینان مورد بررسی قرار می گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور گفت: مسئله جدی و فوری در شرایط حاضر کشور اولویت اقتصادی است و مسئولان بر این اعتقاد دارند که همه ما در یک جنگ تحمیلی اقتصادی هستیم و باید کمک کنیمتا مشکلات معیشتی مردم در این شرایط رفع شود.

وی با گلایه از عدم فعال شدن بازارچه مرزی اشکان در سردشت گفت: باید عدم آماده سازی زیرساخت ها و فعال نبودن بازارچه مرزی اشکان در سردشت بررسی و کمبودها و مشکلات فعال نبودن آن گزارش شود.

دین پرست در آذربایجان غربی هفت بازارچه مشترک مرزی قرار دارد که سه مورد از آنها مربوط به آئین نامه ساماندهی مبادلات در بازارچه‌های غیررسمی شامل «تمرچین» پیرانشهر و «کیله» و «اشکان» سردشت است.

بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور روز سه شنبه در سفر به شهرستان سردشت از مرز کیله و معبر مرزی قاسم رش بازدید کرد.

در این جلسه موضوعات مرتبط با بازارچه های رسمی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مصوبه هیئت وزیران در ۱۵ بند در خصوص ساماندهی معابر مرزی توسط معاون وزیر کشور بصورت بند به بند قرائت و ضمن بازنگری در برخی از بندها پیشنهادات و راه حل های نو جهت اجرای بهتر طرح ارائه شد.

دیدار با نمایندگان پیله روان و نمایندگان حوزه صادرات و واردات شهرستان سردشت از دیگر برنامه های دکتر دین پرست در شهرستان سردشت بود.

کد خبر 4638577

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت کشور مرزنشینان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند

جلسه رفع موانع تولید استان کرمان با حضورمعاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و تیم اقتصادی استان با موضوع رفع مشکلات کارخانه واگن‌سازی زرند در محل این کارخانه برگزار شد.
امیر حسن زاده در جمع کارکنان کارخانه گفت: مجموعه‌های تولیدی در استان کرمان برای ما مهم است، بنابراین کارگروه رفع موانع تولید را در کارخانه واگن‌سازی زرند برگزار کردیم تا فضا را به‌شکل میدانی ببینیم و به رفع مشکلات کمک کنیم.

وی افزود: هم‌اکنون فاصله ای که بین عملکرد و فعالیت واگن سازی زرند با دیگر صنایع استان داشتیم کمترشده و با استقرار تعدادی از مدیران واگن‌سازی در استان کرمان که در تهران فعال بودتد، شاهد نزدیک‌تر شدن این مجموعه به فعالیت صنعتی هستیم.

حسن زاده بیان کرد: وقتی تشکیلات یک مجموعه صنعتی مرتبط با کرمان در تهران باشد دیگر در کرمان استان دیده نمی‌شود، زیرا وقتی کاری در کف کارخانه است باید مدیران هم در استان باشند تا امورات پیشرفت داشته باشد. 

معاون استاندار کرمان اظهار کرد: نیاز به خرید واگن در استان وجود دارد اما هنوز فرهنگ خرید واگن از تولیدات داخلی استان جا نیفتاده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند