Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-28@23:58:11 GMT

نشت مواد رادیواکتیو از نیروگاه دیمونا رژیم صهیونیستی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۹۷۴۴

نشت مواد رادیواکتیو از نیروگاه دیمونا رژیم صهیونیستی

به گزارش سرويس ساير رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از خبرگزاري ایرنا:
به نقل از پایگاه خبری "عرب ۴۸"، مرکز تحقیقات اتمی در دیمونا برای نخستین بار روز گذشته (سه شنبه) به نشت مواد پرتو زا در طول سال‌های گذشته از این نیروگاه اتمی اعتراف کرد.
اطلاعات نشت مواد رادیواکتیو از نیروگاه اتمی دیمونا پس از آن فاش شد که «فریدی طویل» یکی از کارکنان این مرکز اتمی به دلیل ابتلاء به سرطان خواستار دریافت خسارت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس اعلام رادیو رژیم صهیونیستی، مدیران نیروگاه اتمی دیمونا پس از این شکایت، به نشت مواد پرتو زا از این مرکز اعتراف کرده و شکایت این کارمند را پذیرفتند.
رژیم صهیونیستی عملیات ساخت مخفیانه این نیروگاه را از سال ۱۹۵۸ میلادی به کمک فرانسه آغاز کرد و از سال ۱۹۶۳ فعالیت این نیروگاه آغاز شد.
نیروگاه اتمی دیمونا در سکوت خبری و به صورت محرمانه توسط فرانسه ساخته و در ابتدا ادعا شد که درحال ساخت یک کارخانه نساجی هستند.
"مردخای وانونو" تکنسین هسته‌ای نیروگاه اتمی «دیمونا» در سرزمین‌های اشغالی در سال ۱۹۸۶ در مصاحبه با هفته نامه بریتانیایی «ساندی تایمز» اطلاعات و تصاویری محرمانه از این نیروگاه و کلاهک‌های اتمی رژیم صهیونیستی را در اختیار این نشریه انگلیسی قرار داد.
وانونو در ایتالیا ربوده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شد و بعدها به اتهام خیانت به شش سال زندان محکوم شد.
عمر متوسط نیروگاه‌های اتمی حدود ۴۰ سال است و براین اساس عمر مفید این نیروگاه در سال ۲۰۰۳ میلادی به پایان رسیده است و باید از مدار خارج شود ولی رژیم صهیونیستی تاکنون به بهانه‌های مختلف در مقابل تعطیلی این نیروگاه مقاومت کرده است.
نیروگاه اتمی دیمونا حتی تا پیش از فرسایش کنونی به عنوان خطری برای کشورهای عربی به شمار می‌رفت و شیوه دفن زباله‌ای هسته‌ای آن در صحرای نقب همواره مورد مورد اعتراض بوده است.
در صورت انفجار در این نیروگاه خطرات آن، منطقه گسترده شامل کشورهای فلسطین، اردن، لبنان و برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تا قبرس را تهدید می‌کند.
در سال ۲۰۰۱ میلادی یک کارشناس و کارمند این نیروگاه در گفت و گو با روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارونوت" اعلام کرد که نیروگاه دیمونا دیگر امن نیست و خواستار تعطیلی آن تا پیش از وقوع یک فاجعه انسانی شد.
براساس گزارش منتشر شده از شبکه دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکنون ده‌ها کارمند این نیروگاه به دلیل نشت مواد رادیو اکتیو به سرطان مبتلا شده و جان خود را از دست داده‌اند.
این درحالی است که رژیم صهیونیستی عضو هیچکدام از پیمان‌های بین المللی مربوط به جلوگیری از انتشار سلاح‌های هسته‌ای نیست و به بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه بازدید از مراکز اتمی اش را نمی‌دهد و درهای سایت هسته‌ای دیمونا را به روی جهان بسته است.
رژیم صهیونیستی چهارمین کشور مسلح به سلاح هسته‌ای است؛ از تعداد کلاهک‌های هسته‌ای این رژیم آمارهای متفاوتی وجود دارد، براساس گزارش‌های موجود، این رژیم حدود ۸۰ تا ۲۵۹ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد که در تأسیسات «دیمونا» ساخته شده است.
این رژیم با وجود فشارهای بین المللی تاکنون ان پی تی (پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای) را امضا نکرده است.
به گزارش ایرنا، «محمدجواد ظریف» ظهر دوشنبه ۲۰ خرداد در نشست خبری مشترک که به همراه هایکو ماس همتای آلمانی وی در تهران برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار بیلد مبنی بر اینکه خیلی از توافقات بین المللی با ایران منوط به نگاه ایران به اسرائیل است درحالی که شما می‌گوئید اسرائیل باید نابود شود، نگاه شما به اسرائیل چگونه است؟ گفت: مشکل منطقه ما این است که آمریکا تلاش کرده با یک جنایت جدید به نام "معامله قرن" حقوق مردم فلسطین را زیرپا بگذارد. اینها است که موجب مشکل در منطقه ما شده است. شما باید از رژیمی سوال کنید که دارای بمب هسته‌ای است. نتانیاهو در کنار نیروگاه دی‌مونا که بمب هسته‌ای می‌سازد، می‌ایستد و می‌گوید ما ایران را نابود خواهیم کرد و او باید به سوال پاسخ دهد.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید

آفتاب‌‌نیوز :

در مبحث کاهش وزن، توجه به مصرف قند نکته بسیار مهمی است. بدیهی است که مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین می‌تواند تلاش‌ شما در امر کاهش وزن را بی‌ثمر کند؛ اما مسئله قابل توجه‌تر این است که شما با مراعاتِ هرچه‌تمام خوراکی‌هایی را به طور روزمره می‌خورید که در ظاهر شیرین نیستند ولی حاوی مقادیری قند پنهان هستند. تدوام در مصرف این قندها، بدون اینکه متوجه شوید، می‌تواند منجر به تجمع چربی در بدن و مانع از کاهش وزن شود.

خطرات قندهای پنهان

۱. افزایش وزن: بر اساس شواهد علمی، مصرف زیاد قندهای افزوده با افزایش وزن و خطر چاقی مرتبط است. قندهای افزوده‌شده بدون تأمین مواد مغذی ضروری، منجر به دریافت کالری اضافی و درنهایت افزایش وزن و سایر مشکلات می‌شوند.

۲. افزایش قند خون: قندهای پنهان می‌توانند باعث افزایش سریع سطح قند خون و در ادامه سبب افت شدید آن شوند و هم‌چنین احساس خستگی، گرسنگی و تمایل به خوردن بیشتر غذاهای شیرین را در شما ایجاد کنند. این اثر مخرب می‌تواند متابولیسم را مختل کند و مانع کاهش وزن شود.

کدام گروه از مواد غذایی حاوی قند پنهان هستند؟

۱. موادغذایی فرآوری‌شده: بسیاری از موادغذایی فرآوری‌شده، از جمله چیپس، پفک، سس‌ها و طعم‌دهنده‌های مصنوعی حاوی قندهای افزوده‌شده برای افزایش طعم و ماندگاری هستند.

۲. لبنیات کم چرب: یکی از انواع لبنیات که دارای قند پنهان است، ماست کم‌چرب است و در هر ۲۲۶ گرم از ماست کم‌چرب، حدود ۱۷ تا ۳۳ گرم قند افزوده وجود دارد؛ که این مقدار با میزان قند موجود در یک بسته شکلات یکسان است. علاوه بر ماست، شیر کم‌چرب نیز به عنوان یک ماده غذایی حاوی قند پنهان محسوب می‌شود.

۳. نوشیدنی‌های شیرین: نوشابه‌ها، آبمیوه‌ها، نوشیدنی‌های ورزشی و حتی برخی از آب‌های طعم دار به ظاهر سالم مملو از قندهای پنهان هستند. این نوشیدنی‌های شیرین دارای کالری بالایی هستند و عملاً هیچ فایده‌ای برای سلامت ما ندارند و به طور قابل توجهی باعث افزایش وزن می‌شوند.

۴. تنقلات بسته‌بندی‌شده: گرانولابار، ماست‌های طعم‌دار و اغلب خوراکی‌های صنعتی که به عنوان تنقلات سالم به بازار عرضه می‌شوند، اغلب حاوی مقادیر زیادی قند افزوده هستند. برای کاهش آسیب‌های احتمالی، سعی کنید به دنبال جایگزین‌های سالم‌تر بدون قند افزوده باشید یا مواد غذایی کامل مانند میوه‌ها، آجیل‌ها یا میان‌وعده‌های خانگی را انتخاب کنید.

۵. غلات

عناوین «غلات کامل» یا «غنی‌شده با ویتامین‌ها و مواد معدنی» روی محصولات غلات حتماً به این معنی نیست که درون آن محصول قند افزوده وجود ندارد. سعی کنید غلاتی را انتخاب کنید که در هر وعده حاوی ۱۰ تا ۱۲ گرم یا کمتر قند هستند.

راهکارهایی برای شناسایی و حذف قندهای پنهان

۱. سعی کنید در هنگام خرید مواد غذایی، برچسب مواد تشکیل‌دهنده خوراکی‌ها را با دقت بخوانید و مواردی که حاوی قندهای پنهان مانند فروکتوز، مالتوز، دکستروز، ساکارز، گلوکز یا هر کلمه‌ای که به "-ose" ختم می‌شود را حذف کنید.

۲. روی مواد غذایی مغذی مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل تمرکز کنید. اینها قندهای طبیعی را همراه با فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای بدن فراهم می‌کنند و به‌طور کل گزینه‌های سالم‌تری هستند که و به کاهش وزن و سلامت کلی کمک می‌کنند.

۳. آماده کردن وعده‌های غذایی در خانه به شما امکان کنترل مواد تشکیل‌دهنده غذا را می‌دهد و شما را قادر می‌سازد قندهای پنهان را کاهش دهید. به جای قندهای تصفیه‌شده از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند میوه‌ها، ادویه‌جات و مقدار کمی عسل یا شربت افرا استفاده کنید.

۴. فریب محصولاتی که برچسب "کم‌چرب" یا "کم‌کالری" دارند را نخورید. این محصولات در عوضِ کم‌چرب بودن ممکن است حاوی قندهای پنهان برای جبران طعمِ ازدست‌رفته باشند.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم