Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@00:22:04 GMT

شاخص دلار به پایین ترین سطح ۱۱ هفته اخیر رسید

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۱۱۳۴

به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، در شرایطی که رسیدن به توافق بر سر مسائل تجاری بین چین و آمریکا بیش از هر زمان دیگری نامحتمل به نظر می‌رسد، توجه معامله گران ارزی بیشتر معطوف به تصمیمات بانک مرکزی آمریکا در خصوص نرخ بهره است. با تقویت احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو به منظور حمایت از رشد اقتصادی، دلار از ابتدای این هفته در محدوده دفاعی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در معاملات روز چهارشنبه بازارهای ارز، شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را می‌سنجد با عقب نشینی به ۹۶.۶۹۸ واحد به پایین‌ترین سطح خود در طول یازده هفته اخیر رسید. تحلیل گران علاوه بر مساله نرخ بهره، کاهش بازدهی اوراق قرضه وزارت خزانه داری آمریکا را نیز به عنوان یکی از دلایل اصلی قرمزپوش شدن شاخص دلار عنوان می‌کنند.

شینی شیرو کادوتا، استراتژیست ارشد ارزی بانک "بارکلی" گفت: بازار منتظر نشست هفته آینده مقامات بانک مرکزی آمریکا است تا مشخص شود آنها تا چه اندازه و چه زمانی آماده اتخاذ سیاست‌های انبساطی هستند.

هر یورو در معاملات امروز به بالاترین سطح سه ماه اخیر خود رسید و به ازای ۱.۱۳۴۸ دلار مبادله شد. در برابر ین ژاپن دلار نسبتاً بدون تغییر و به ازای ۱۰۸.۴۹۵ ین مبادله شد. دلار در برابر دیگر ارز مهم آسیایی یعنی یوان چین نیز نسبتاً بدون تغییر در مقایسه با روز قبل و به ازای ۶.۹۲۵۹ یوان مبادله شد.

در برابر سایر ارزهای مهم، هر دلار آمریکا به ازای ۶۹.۳۸۷۱ روپیه هند، ۱.۴۳۹۲ دلار استرالیا، ۱.۳۲۸۸ دلار کانادا، ۱.۳۶۴۶ دلار سنگاپور و ۴.۱۶۴۴ رینگت مالزی مبادله شد. هم چنین هر پوند انگلیس به ۱.۲۷۱۷ دلار و هر فرانک سوئیس به ۱.۰۰۸۲ دلار رسیدند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می شود؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بلومبرگ در گزارشی نوشت: همه ارز‌های شناخته شده به جز یکی از ۲۳ ارز اصلی کشور‌های در حال توسعه که توسط بلومبرگ ردیابی شده اند، امسال در برابر دلار کاهش یافته اند.

پشتیبانی بزرگ پشت دلار، «استثنایی گرایی» آمریکا بوده است. در حالی که بیشتر اقتصاد جهان تنها شاهد رشد متوسطی است، داده‌های آمریکا از اشتغال گرفته تا خرده‌فروشی تا تورم اغلب پیش‌بینی‌های تحلیلگران را شکست داده است. این امر باعث شده است که معامله گران از شرط بندی بر روی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو خودداری کنند، که به افزایش سود در دلار کمک کرده است. شاخص دلار بلومبرگ که ارز آمریکا را در برابر ۱۲ همتای اصلی خود ردیابی می‌کند، امسال بیش از ۴ درصد افزایش یافته است.

نرخ بالای بهره فدرال رزرو در حال حاضر ۵.۵ درصد است، به این معنی که سرمایه گذاران می‌توانند بازده جذابی از نگهداری دلار بدون نیاز به پذیرش ریسک نرخ ارز ناشی از ارسال وجوه به بازار‌های نوظهور دریافت کنند.

ارز‌های آسیایی در سال جاری شاهد برخی از بزرگترین کاهش‌ها در نرخ بهره بانکی بوده اند، عمدتاً به این دلیل که نرخ‌های بهره بانک مرکزی در این منطقه نسبت به سایر بازار‌های نوظهور پایین‌تر است. به عنوان مثال، معیار مالزی، ۲.۵ واحد درصد کمتر از فدرال رزرو است، که یک رکورد برای این کشور آسیای جنوب شرقی است. نرخ‌های معادل در تایلند، کره جنوبی، تایوان و چین نیز کمتر از ایالات متحده است.

این گونه دلار آمریکا با سرکوب ارز کشور‌های آسیایی در حال توسعه، در بازار جهانی قدرت نمایی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می شود؟
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • آمار می‌گوید: پرسپولیس «تخت گاز» به دنبال پایین کشیدن استقلال
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • مواضع متناقض سران غربی در برابر اتفاقات اخیر آمریکا + فیلم
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟