Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی اسحاقی روزچهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این در حالی است که ظرفیت حدود ۷۰ درصد این بازار به دست خارجی ها بوده و این واکسن ها به کشور وارد می شود.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان «رونق تولید»، اظهار داشت: این شعار باید برای سیاست گذاران کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد زیرا زمانیکه ظرفیت و توان تولید در داخل کشور وجود دارد نباید اجازه واردات محصولات مشابه به کشور داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس موسسه رازی گفت: چرا باید اجازه دهیم سرمایه ای که می تواند در کشور مورد استفاده قرار گیرد را خارج کرده و خود را از آن محروم کنیم و در مقابل ارزی که با مشکلات فراوان به دست می آید، به راحتی از کشور خارج شود.
اسحاقی با اشاره به اینکه موسسه رازی می تواند در حوزه تولید، در کنار بخش خصوصی باشد به طوری که دانش فنی را در اختیار آنها قرار دهد تا با نظارت موسسه اقدام به تولید کنند، اظهار داشت: رازی ظرفیت تولید حدود ۷۵ درصد از واکسن‌های طیور کشور را دارد اما با وجود واردات، تنها حدود ۲۵ درصد از بازار واکسن‌های طیور کشور در اختیار این موسسه است.
وی با تاکید بر مصوبه مجلس مبنی بر اینکه واردات کالایی که تولید آن در داخل کشور وجود دارد، جرم است، گفت: متاسفانه در خصوص تولید واکسن بر خلاف مصوبه مجلس شورای اسلامی شاهد واردات هستیم و زور ما هم به شرکت‌های وارد کننده نمی‌رسد چراکه در نهایت این شرکت‌ها به نوعی مجوز برای واردات دریافت می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که اگر تولید در داخل کشور انجام شود، باعث جلوگیری از خروج ارز شده و سرمایه در داخل کشور می چرخد.

*تحقیقات در رازی ادامه دارد
رئیس موسسه رازی با تاکید بر اهمیت تحقیقات در این موسسه، گفت: در هر صورت تحقیقات در موسسه رازی ادامه دارد چراکه واکسن سازی به گونه‌ای نیست که همواره بر روی یک خط ثابت باشد و نیاز به بهبود و نیز ارتقای کیفیت دارد؛ این بهبود درفناوری و در فرآورده باید محقق شود.
وی افزود: بیماری‌هایی همچون تب برفکی و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان همیشه در یک سویه نیستند و باید سویه ها و بذرهای جدید را با توجه به سویه و بذری که در محیط در گردش است جداسازی و شناسایی کرد تا تبدیل به بذر واکسینال و در نهایت واکسن شوند.
وی با بیان اینکه بخش‌های خصوصی نمی‌توانند به راحتی فرآیند تحقیق و توسعه و دانش فنی این کار را به دست آورند، اظهار داشت: بر این اساس اگر موسسه رازی در کنارشان باشد می تواند بذر را در اختیارشان قرار دهد چراکه این فناوری و R&D تنها در رازی وجود دارد، از طرفی تولید دانش فنی یک واکسن هزینه و دشواری بسیار زیادی دارد که موسسه رازی نزدیک به یک قرن سابقه فعالیت در این حوزه را داراست.
اسحاقی با اشاره به اینکه موسسه رازی تلاش و استقبال زیادی برای همکاری با بخش خصوصی از خود نشان داده، بیان داشت: در سال‌های اخیر با تلاش‌های فراوانی که برای برون سپاری تولیدات رازی شده، فقط یک شرکت به نام روناک برای تولید واکسن تب برفکی پیشقدم شد که متاسفانه مدیرعامل آن برای ادامه کار همراهی نکرده و مرتب از ما شکایت می‌کند و قراردادی که با هم داشتیم متوقف شده است.
وی افزود: همکاری با روناک از سال ۹۵ آغاز شد که توانستیم نیاز کشور را با تولید ۵۰ درصدی توسط هریک از طرفین تامین کنیم و واردات نداشتیم ولی در زمان حاضر با اوضاع نابسامانی در این حوزه مواجهیم، به ویژه افرادی که در صدد واردات این واکسن هستند.
رئیس موسسه رازی تصریح کرد: با واردات واکسن ها علاوه بر بحث کیفیت، سویه‌ای که وارد کشور می شود مشخص نیست و گاهی سبب ایجاد بیماری در کشور می شود که قبلاً وجود نداشته، به همین دلیل استفاده از تولیدات داخلی منفعت همگانی را به دنبال دارد.
وی گفت: موسسه رازی ظرفیت تامین نیاز کشور در خصوص واکسن تب برفکی را ندارد و از حضور بخش خصوصی در کنار خود برای تولید این واکسن به گرمی استقبال می‌کند و برای راه اندازی خط تولید به بخش خصوصی کمک خواهد کرد.
موسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی رازی با بیش از ۹۰ سال قدمت از سال ۱۳۰۳ تاکنون در منطقه حصارک کرج فعالیت می‌کند.
این موسسه کار خود را به منظور ریشه کنی طاعون گاوی آغاز کرد.

۶۱۵۶/‏‬ ۶۱۵۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۲۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری

سجاد دادفر نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه از برگزاری نوبت اول کنکور در روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت ماه (پنجشنبه و جمعه) هفته جاری در استان خبر داد و گفت: در نوبت اول آزمون سراسری ۳۹ هزار و ۳۸ نفر داوطلب در ۱۴ حوزه امتحانی در استان کرمانشاه با هم به رقابت می‌پردازند که از مجموع داوطلبان نوبت اول کنکور در استان ۶۲ درصد یعنی ۲۴ هزار و ۲۴۲ نفر زن و ۳۸ درصد یعنی ۱۴ هزار و ۷۹۶ نفر مرد هستند.

به گفته وی داوطلبان کنکور نوبت اول امسال استان کرمانشاه ۵۲ درصد در رشته تجربی، ۳۴ درصد در رشته علوم انسانی، ۷ درصد در رشته ریاضی، ۵ درصد زبان خارجی و ۲ درصد در رشته هنر شرکت کرده‌اند.

وی زمان آزمون رشته‌های علوم انسانی و ریاضی را صبح روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ساعت ۸ صبح و رشته‌های زبان‌های خارجی و هنر را بعد از ظهر همین روز از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه اعلام کرد.

دادفر زمان امتحان کنکور رشته تجربی را روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ساعت ۸ صبح همزمان با سراسر کشور عنوان کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه حوزه‌های امتحانی رشته‌های ریاضی و علوم انسانی در صبح روز پنجشنبه را شامل ۱۲ حوزه دانشگاه رازی؛ ۲ حوزه دانشگاه صنعتی، چهار حوزه دانشگاه آزاد اسلامی و ۲ حوزه در دانشگاه پیام نور بیان کرد و افزود: آزمون امتحان رشته‌های هنر و زبان خارجی صرفاً در ۷ حوزه دانشگاه رازی برگزار می‌شود.

وی آزمون رشته تجربی در صبح جمعه را ۱۲ حوزه در دانشگاه رازی، ۲ حوزه در دانشگاه صنعتی، پنج حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی، ۵ حوزه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ۴ حوزه در دانشگاه پیام نور، و ۸ حوزه آموزش و پرورش اعلام کرد.

دادفر یادآور شد: ۸ حوزه دانشگاه رازی در پردیس مرکزی شامل دانشکده علوم پایه، مجتمع کلاسی، دانشکده اقتصاد و کارآفرینی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده تربیت بدنی، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشکده نفت و پتروشیمی و دانشکده فنی و مهندسی و ۴ حوزه در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده دامپزشکی، دبیرستان وابسته به دانشگاه دختران و پسران است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • دستاورد‌های مهم موسسه تحقیقات خاک و آب در سه محور اساسی در تولید گندم