Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@22:15:08 GMT

بیماران خارجی در ۱۶۶ بیمارستان کشور پذیرش می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۵۳۷۳

بیماران خارجی در ۱۶۶ بیمارستان کشور پذیرش می‌شوند

رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت گفت: از ۹۶۰ بیمارستان فعال در سطح کشور، ۱۶۶ مرکز برای پذیرش و بستری بیماران خارجی مورد تائید قرار گرفته‌اند. ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

سعید هاشم زاده در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: بر اساس آمارهای احصا شده بیشترین بیماران خارجی پذیرش شده در بیمارستان‌های کشور، از کشورهای افغانستان، عراق، آذربایجان، عمان، پاکستان و با اختلاف بیشتر از کشورهای کویت، بحرین و ایرانیان مقیم خارج از کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت بهداشت واقف به ضرورت توسعه گردشگری سلامت است و با توجه به تحولات منطقه و وضعیت کشور در سطح بین الملل، گردشگری سلامت یکی از راهکارهای توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور است.

وزیر بهداشت: معاونت درمان متولی گردشگری سلامت است2 رویداد بین‌المللی با محوریت گردشگری سلامت به میزبانی اردبیل برگزار می‌شودامضا توافق نامه همکاری مشترک در زمینه گردشگری سلامت

رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت اظهار کرد: با وجود اهمیت این موضوع در گردشگری سلامت نگاه جامع و آکادمیک نداشتیم و زنجیره تامین گردشگری سلامت با شکاف اطلاعاتی بزرگی مواجه است.

به گفته هاشم زاده متاسفانه امکانات گردشگری سلامت کشور در سطح مطلوب معرفی نشده و نتوانستیم خودمان را به درستی در کشورهای دیگر معرفی کنیم، بیماران خارجی به خدمات درمانی و پزشکان ما اطمینان دارند اما این میزان کافی بوده و لازم است مراکز درمانی و توانمندی ها در سطح گسترده‌تری معرفی شود.

وی همچنین به ضعف بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی اشاره کرد و گفت: منهای معضلات فضای مجازی ما می‌توانیم امکانات پزشکی را در سطح مطلوب معرفی کنیم که از این مهم غافل بودیم.

هاشم زاده یکی دیگر از موانع توسعه گردشگری سلامت را نقش‌سازی برای آژانس‌های مسافرتی عنوان کرد و گفت: هرچند آژانس‌ها می‌توانند به عنوان تسهیل گر فعالیت کنند اما نتواستیم این صنف را با مقوله گردشگری سلامت در حد مطلوب آشنا کنیم تا نسبت به ارجاع بیماران خارجی به مراکز درمانی اقدام کنند.

رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت به برنامه ریزی این وزارت خانه جهت رفع مشکلات اشاره کرد و افزود: از 1.5 سال قبل برنامه جامعه در خصوص گردشگری سلامت در حال اجرا است و در فاز نخست بر روی آموزش مراکز درمانی، متولیان و بازیگران گردشگری سلامت متمرکز شدیم.

فعال سازی شرکت‌های تسهیل‌گر خدمات گردشگری سلامت

وی بازیگر غایب در گردشگری سلامت را بیمه‌ها عنوان کرد و گفت: هرچند بیمه‌ها نقش کلیدی در گردشگری سلامت دارند اما این نقش فعال نشده و انتظار ما مشارکت بیمه‌های دولتی و خصوصی در توسعه گردشگری سلامت است.

هاشم زاده افزود: در کنار آموزش،  فعال‌سازی بخش‌های پذیرش بیماران خارجی در بیمارستان‌ها، تشدید نظارت بر عملکرد مراکز درمانی و به روز رسانی چک لیست‌ها عملیاتی شده است.

رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به امضای آیین نامه تاسیس و بهره برداری از شرکت‌های تسهیل گر خدمات گردشگری سلامت افزود: به دنبال این هستیم که شرکت‌هایی در سطح بین الملل فعال شده و نسبت به انتقال بیماران خارجی به داخل کشور اقدام کند.

وی به فعال سازی ظرفیت استفاده از فضای مجازی اشاره و اظهار کرد: با صدا و سیما و رسانه‌ها مذاکراتی به منظور رونق این حوزه در گردشگری داشتیم و معتقد هستیم رسانه ها یکی از بازیگران اصلی گردشگری سلامت هستند اما به جایگاه واقعی خود در کشور دست نیافته اند.

هاشم زاده تشویق مراکز درمانی جهت حضور در رویدادهای ملی و بین المللی را یادآور شد و گفت: مجموع اقدامات با هدف معرفی توانمندی‌های پزشکی و گردشگری سلامت در سطح بین الملل انجام می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۵۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد

 نماینده ولی فقیه در آیین گرامیداشت تلاشگران و حامیان عرصه سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:  باتوجه به هم مرز بودن سیستان و بلوچستان با چندین کشور و نیاز مردم این کشور‌ها به خدمات درمانی، گردشگری سلامت باید توسعه یابد

 خداوند در سوره مائده می‌فرمایند هر کس، شخصی را زنده بدارد، پس گویا همه مردم را زنده داشته است، بر همین اساس باید همه افرادی که در عرصه سلامت فعالیت می‌کنند قدر و اهمیت شغل خود را بدانند

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت