Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت بی‌ام‌و از سال ۲۰۰۴ تولید خانواده سری یک را آغاز کرده است، طی ۱۵ سال اخیر این سری در ۳ نسل تولید شده و حال مدل‌های جدید سری یک برای اولین بار به دیفرانسیل چرخ‌های جلو مجهز شده‌اند. شرکت آلمانی برای تولید سری جدید این خانواده از طراحی تازه‌ای برپایه ویژگی‌های مرسوم مدل‌های سری یک بهره‌برده است، البته برخی مشخصات برجسته نیز از مدل X2 قرض گرفته شده، اما به طور کلی مدل‌های سری یک بسیار زیبا و جذاب تولید شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلو شاهد طراحی دو بخشی جلوپنجره به همراه چراغ‌های جدید و مورب زیبا به همراه سپر و ورودی‌های هوا در قسمت زیر سپر هستیم. در عقب نیز چراغ ال‌ای‌دی جدید به همراه دیفیوزر و خرجی‌های اگزوز دوگانه بیش از دیگر اجزا خودنمایی می‌کنند. به گفته تیم طراحی بی‌ام‌و، ساختار داخلی جدیدی سری یک موجب شده تا فضای بیشتری در داخل کابین دردسترس باشد. در طراحی جدید مسافران عقب ۱۹ میلی‌متر ارتفاع‌بیشتر، ۳۳ ملی‌متر جای پا بیشتر و ۱۳ میلی‌متر عرض بیشتر در اختیار دارند. همچنین صندوق خودرو ۳۸۰ لیتر فضا دارد، این محیط با خواباندن صندلی‌های عقب به ۱۲۰۰ لیتر فضا افزایش می‌یابد. با این وجود می‌توان سری یک را خودرویی مناسب خانواده‌های کم جمعیت و علاقه‌مند به مسافرت نامید.

برای اولین بار سری یک با سقف پانوراما الکتریکی عرضه می‌شود، همچنین در داخل کابین فضا‌های کوچک بسیاری تعبیه شده که کاربرد‌های زیادی می‌توانند داشته باشند، به عنوان مثال یک فضای کوچک در جلو دنده قرار دارد که راننده می‌تواند از آن به عنوان شارژر وایرلس استفاده کند. سیستم هوشمند مرکزی دارای یک نمایشگر لمسی ۱۰.۲۵ اینچی است که به سیستم عامل بی‌ام‌و ۷.۰ مجهز شده است. همچنین پنل کیلومترشمار نیز با نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی در دسترس است.

بیشتر بخوانید: ون Proace City محصول جدید تویوتا در اروپا +تصاویر

از لحاظ فنی، بی‌ام‌و سه نوع پیشرانه دیزلی و دو نوع پیشرانه بنزینی را برای مشتریان اروپایی خود در نظر گرفته است و خریداران می‌توانند مدل مورد نظر خود را هنگام ثبت سفارش، انتخاب کنند. مدل پایه پیشرانه دیزلی با قدرت ۱۱۶ اسب‌بخار، ۱۱۶d نام دارد. دیگر مدل‌های دیزلی ۱۱۸d و ۱۲۰d xDrive نام‌گذاری شده‌اند، این درحالی است که مدل‌های بنزینی با نام‌های ۱۱۸i و M۱۳۵i xDrive با بازدهی بالا عرضه می‌شوند. دو مدل بنزینی با پیشرانه قدرتمند ۶ سیلندر و قدرت ۳۰۲ اسب‌بخار از صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت را طی ۴.۸ ثانیه طی می‌کنند.


خودرو‌های جدید بی‌ام‌و با تعداد فراوانی از امکانات امنیتی و محافظتی به بازار عرضه خواهد شد، فروش این مدل در اروپا در ماه سپتامبر شروع می‌شود، در حال حاضر قیمت این مدل‌ها اعلام نشده است.

انتهای پیام/

نسل جدید سری یک شرکت بی ام و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری اتومبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی

آفتاب‌‌نیوز :

پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف میزبان روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی بوده است.

انجام پژوهش‌های کاربردی ـ توسعه‌ای، تجاری‌سازی ایده‌های نو و پژوهش‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالا، انجام فعالیت‌های ترویجی به منظور اعتلای نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور در بستر مناسب ارتباطی صنعت و دانشگاه و با بهره‌گیری از ساختار‌های چابک و پویا از ماموریت‌های این پژوهشکده است. از این رو این مرکز تحقیقاتی چشم‌انداز خود را "تبدیل شدن به یکی از اصلی‌ترین مراکز پیشرو در تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالای کشور" تعریف کرده است.

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان این پژوهشکده که با همکاری اعضای هیات علمی و برخی از محققان ایرانی مقیم خارج شکل گرفته است، پس از ۴ سال تحقیق و توسعه به دانش فنی ساخت موتور ۶ سیلندر با ظرفیت ۴۰۰۰ سی سی بنزینی خورجینی دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی در آیین رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی در جمع خبرنگاران گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودرو‌های استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه این نوع موتور‌ها همچنین دارای کاربرد‌های تفریحی مانند خودرو‌های افرود را نیز دارند، اظهار کرد: این نوع موتور‌ها یک نیاز کاملا راهبردی است و کشور نیز در طی چند سال گذشته به آن موضوع رسید که کشور نیازمند دستیابی به دانش فنی این نوع موتور‌ها است. 

دهقانی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرکت‌های دانش بنیان که با حضور چندین نفر از اعضای هیات علمی و نزدیک به ۴۰ نفر از بهترین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و محققان کشور تشکیل شده بود، و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با ترسیم برنامه مطالعاتی عمیق، اقدام به کسب فناوری‌های موتور‌های ۶ سیلندر خورجینی ۴ لیتری دنیا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: این شرکت دانش بنیان امروز توانست نمونه مهندسی معکوس شده این موتور را با استاندارد‌های بالا تولید و رونمایی کند.

وی باتاکید بر اینکه رونمایی از این دستاورد، اثبات فناوری‌های موتور خورجینی ۶ سیلندر حجم بالا است، اظهار کرد: دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش بنیان به دست امده و امیدواریم این جریان علمی قوی که از سوی محققان این شرکت ایجاد شده است، توسعه یابد و به زودی شاهد تولید این موتور‌ها برای کاربرد‌های خاص در کشور باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای توصیف کرد و یادآور شد: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چون این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها است.

دهقانی با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی از این طرح گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. ولی یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند تا دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، "گیربکس مغناطیسی"، "طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی اسکوتر آویتا" با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، "آب شیرین کن خورشیدی" و "رونمایی از محصول فناورانه نرم افزار ابرسازه" از دیگر دستاورد‌های این پژوهشکده به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی