Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب خواهید خواند که ثروتمندترین خاندان‌های سلطنتی دنیا چطور با ثروت عظیم خود ولخرجی می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق تخمین ها، زایمان مگان مارکل، عروس خاندان سلطنتی بریتانیا، یک میلیون دلار هزینه داشته است. مراسم بیبی شاور (مهمانی زنانه‌ای که برای مادران باردار توسط دوستان و آشنایان شان برگزار شده و در آن به مادران هدایایی داده می‌شود) مجللی که در نیویورک برای مارکل برگزار شد، ۲۰۰ هزار دلار خرج برداشت و علاوه بر این، هزینه‌ی بسیار زیادی صرف لباس‌های گران قیمت دوران بارداری او شد، بنابراین خاندان سلطنتی مبالغ هنگفتی برای دوشس ساسکس هزینه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، این مبالغ در مقایسه با ولخرجی‌های دیگر خاندان‌های سلطنتی، بسیار اندک به نظر می‌رسد. برای مثال، ملکه‌ی دانمارک ۵ میلیون دلار را فقط صرف ساخت تابوت اختصاصی اش کرده و پادشاه برونئی هم نزدیک به ۵ هزار ماشین دارد. اما این‌ها فقط دو مورد از چنین ولخرجی‌هایی هستند و در ادامه می‌خواهیم ببینیم ثروتمندترین خاندان‌های سلطنتی دنیا چطور با ثروت عظیم خود ولخرجی می‌کنند.

بیشتربخوانید: همه چیز درباره نوه جدید ملکه انگلیس/ فرزند مگان چه تفاوت‌هایی با فرزندان کیت میدلتون دارد؟ + تصاویر

شاه هارلد، فرمانروای نروژ، ۳۰ میلیون دلار ثروت دارد.

ثروت عظیم او در سبک زندگی مجللش کاملاً مشهود است. شاه هارلد اغلب با کشتی تفریحی سلطنتی اش به نام KS Norge سفر می‌کند که یکی از سه کشتی تفریحی سلطنتی باقیمانده در اروپا است.

شاه هارلد گرچه ثروت زیادی دارد، اما گفته می‌شود فقط ۲۳ دلار سهام دارد. پادشاه نروژ در شرکت یکی از دوستانش، از زمان تأسیس آن در سال ۱۹۸۴، سهام دارد. در آن زمان او هنوز ولیعهد نروژ بود.

مارگارت، ملکه‌ی دانمارک، طبق تخمین ها، ۴۰ میلیون دلار ثروت دارد.

ملکه‌ی ۷۸ ساله دانمارک، در سال ۲۰۱۸، ۵ میلیون دلار را صرف ساخت تابوت اختصاصی اش کرد. این تابوت که از شیشه و نقره ساخته شده، کار ساخت آن ۱۵ سال به طول انجامید و در سال ۲۰۱۸ تکمیل شد. این تابوت تا زمان مرگ ملکه، در کلیسای جامع روسکایلد دانمارک مخفی باقی خواهد ماند.

طبق تخمین ها، پرنس هری و پرنس ویلیام، نوه‌های ملکه‌ی بریتانیا، هر کدام حدود ۴۰ میلیون دلار ثروت دارند. نزدیک به یک ماه قبل، پرنس هری و همسرش، مگان مارکل، صاحب یک پسر شدند. طبق تخمین ها، یک میلیون دلار صرف هزینه‌های دوران بارداری مگان مارکل شد.

تخمین‌ها نشان می‌دهد، این زوج سلطنتی ۶۵،۵۶۰ دلار را صرف بازسازی اتاق کودک خانه‌ی خود یعنی عمارت فراگمور، کردند.

شاه کارل شانزدهم گوستاف سوئد، ۷۰ میلیون دلار ثروت دارد. طبق تخمین ها، مراسم ازدواج سلطنتی او با سیلویا سامرلاث در سال ۱۹۷۶، ۱/۱ میلیون دلار هزینه برداشت. یک گروه موسیقی مشهور، شب قبل از مراسم ازدواج زوج سلطنتی، یک اجرای اختصاصی برای آن‌ها داشتند.

پرنس چارلز، وارث تاج و تخت بریتانیا، طبق شنیده ها، ۴۰۰ میلیون دلار ثروت دارد. اصلی‌ترین منبع درآمد پرنس چارلز، دوک نشین کورنوال است، یک ملک خصوصی که در سال ۱۳۳۷ میلادی به دست ادوارد دوم پایه گذاری شد.

این دوک نشین شامل ۵۳۰ کیلومتر مربع از زمین‌های ۲۳ کشوری می‌شود که جزء خاک برتانیا محسوب می‌شوند. بیشتر این زمین‌ها در جنوب غربی انگلستان واقع شده اند.

پرنس چارلز بخشی از ثروتش را صرف تیم پیشخدمت‌های خانه اش یعنی عمارت کلارنس، می‌کند. وارث تاج و تخت بریتانیا مقررات سفت و سختی برای برنامه‌ی صبحگاهی اش دارد.

به گفته کارکنان سابق عمارت کلارنس، به دستور پرنس چارلز پیژامه‌ی او هر روز صبح اتو زده می‌شود، بند‌های کفش‌های او هم اتو زده می‌شود، درپوش وان حمام در حالت خاصی گذاشته می‌شود و دمای آب دقیقاً ولرم تنظیم می‌شود.

از قرار معلوم، کارکنان عمارت پرنس چارلز بین خودشان او را «شاهزاده‌ی نازپرورده» خطاب می‌کردند. همچنین طبق گفته‌های کارکنان سابق عمارت کلارنس، به دستور پرنس چارلز، یکی از پیشخدمت‌های او هر روز صبح باید دقیقاً به اندازه‌ی یک اینچ خمیر دندان روی مسواک او بمالد.

ثروت ملکه الیزابت دوم ۴۸۰ میلیون دلار تخمین زده شده است.

طبق شنیده ها، ملکه‌ی بریتانیا ۲۰۰ کیف دستی دارد. کیف‌های دستی الیزابت دوم، جزء جدایی ناپذیر استایل او هستند و امکان ندارد که او را جایی بدون کیف دستی‌های معروفش ببینیم. طبق شنیده ها، ۲۰۰ کیف دستی ملکه از دو برند مورد علاقه اش یعنی Launar و CEO هستند.

ملکه الیزابت، اقامتگاه‌های مختلفی در سراسر بریتانیا دارد که تعطیلات خود را در آنجا سپری می‌کند. یکی از اقامتگاه‌های محبوب ملکه که او زیاد به آنجا سر می‌زند، قصر بالمورال، در اسکاتلند است. طبق شنیده ها، یک کلونی از خفاش‌ها در تالار اصلی قصر زندگی می‌کنند.

محمد ششم، پادشاه مراکش، ۵/۷ میلیارد دلار ثروت دارد. بعد از مرگ پدرش، شاه حسن، در سال ۱۹۹۹، ۳۵ درصد از سهام یک شرکت هولدینگ به محمد ششم به ارث رسید. این شرکت هولدینگ در بزرگ‌ترین بانک مراکش سهام دارد.

مهمانانی که به دیدار پادشاه مراکش می‌روند، اغلب در هتل لوکس و پنج ستاره‌ی «رویال منصور» اسکان داده می‌شوند. برای ساخت این هتل بودجه‌ی مشخص و محدودی در نظر گرفته نشد و هر قدر که ساخت آن هزینه می‌برد برای آن پرداخت می‌شد.

هیلاری کلینتون، جان لجند و سم اسمیت، همگی زمانی در این هتل مجلل اقامت داشتند. هر شب اقامت در ارزان‌ترین اتاق هتل رویال منصور ۹۲۵ دلار هزینه دارد.

هانس آدام، پرنس کشور لیختن اشتاین، ۷ میلیارد دلار ثروت دارد.

در سال ۲۰۰۰، او ۱۲ میلیون دلار از ثروتش را به مؤسسه‌ی تحقیقات خودمختاری لیختن اشتاین ِدانشگاه پرینسون اهدا کرد. هانس آدام دوم این مبلغ را به برنامه‌ی تحقیقاتی دانشگاه پرینستون بخشید تا صرف آموزش، تحقیق و انتشار مقالات مرتبط با موضوع خودمختاری شود.

شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان، امیر ابوظبی و حاکم امارات متحده عربی، ۱۸ میلیارد دلار ثروت دارد. او دومین صندوق بزرگ پول دنیا یعنی سازمان سرمایه گذاری ابوظبی را اداره می‌کند. این صندوق حدود ۷۳۳ میلیارد دلار ارزش دارد.

سلطان حسن البلکیاه، پادشاه برونئی است. گفته می‌شود او ۲۰ میلیارد دلار ثروت دارد. این ثروت عظیم در سبک زندگی او کاملاً مشهود است. طبق شنیده ها، او بیش از ۵ هزار ماشین دارد که در مجموع ۴ میلیارد دلار قیمت دارند.

طبق شنیده ها، در دهه‌ی ۱۹۹۰، نیمی از آمار خرید ماشین‌های رولز رویس در دنیا متعلق به خاندان او بود. بلکیاه ۵۰۰ خودروی رولز رویس دارد و آخرین رولز رویس مدل Phantom VI هم به او تعلق دارد. در سال ۲۰۱۱، نام سلطان برونئی با رکورد داشتن بزرگ‌ترین کلکسیون ماشین‌های رولز رویس دنیا، در کتاب گینس به ثبت رسید. البته او ماشین‌های دیگری هم از برند‌های لامبورگینی، فراری و مرسدس بنز دارد.

اما علائق عجیب و غریب و پر هزینه‌ی سلطان برونئی به اینجا ختم نمی‌شود. حسن البلکیاه علاقه‌ی خاصی هم به حیوانات وحشی دارد. او حتی یک باغ وحش اختصاصی برای خودش دارد، که ۳۰ ببر بنگال در آن نگهداری می‌شوند. این باغ وحش یکی از مکان‌هایی است که رهبران دنیا هنگام سفر به برونئی از آن بازدید می‌کنند.

ما‌ها واجیرا لونگ کورن، پادشاه تایلند، ثروتمندترین فرد این فهرست به شمار می‌رود، به طوری که ثروت او ۳۰ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.

حدود یک ماه پیش بود که خبر ازدواج او با بادیگاردش، دنیا را غافلگیر کرد.

این ازدواج غافلگیر کننده سه روز بعد از مراسم تاجگذاری پادشاه تایلند انجام شد. طبق تخمین ها، مراسم تاجگذاری او ۳۰ میلیون دلار هزینه برداشت. مدت زیادی طول کشید تا مراسم تاجگذاری پادشاه تایلند برگزار شود، چون این کشور عزادار مرگ پدر او، شاه بومیبول بود که مراسم تشییع او در سال ۲۰۱۷ برگزار شد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

خاندان‌های سلطنتی دنیا چه ولخرجی‌هایی با ثروت عظیم خود می‌کنند؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انگلیس حاشیه های سیاسی خواندنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید

محسن رشید فرخی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما تولید شد که ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتن از این میزان به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد.

او متوسط تولید سالانه خرما در کشور را یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: پتانسیل تولید یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن خرما هم در کشور وجود دارد، اما به دلیل کشاورزی خرده مالکی و سنتی در باغات قدیمی، میزان فعلی تولید هم مطلوب است.

رشید فرخی ادامه داد: با افزایش بهره وری در واحد سطح می توان ارزآوری و درآمد کشاورزان را ارتقا داد، اما به هیچ عنوان به دنبال افزایش سطح زیرکشت باغات نیستیم چراکه با توسعه باغات این احتمال وجود دارد که داستان پسته و خشکیدگی برخی باغات برای نخیلات تکرار شود.

رئیس انجمن ملی خرما با بیان اینکه دومین تولیدکننده خرما در دنیا هستیم، گفت:  بنابر آمار در بحث صادرات رتبه چهارم و پنجم در دنیا را دارا هستیم که براین اساس با اعمال سیاست های حمایتی و سیاست گذاری های مناسب مبنی بر اجتناب از اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و مدیریت های جزیره ای ظرف مدت زمان ۵ سال می توان میزان ارزآوری را با افزایش ۲ برابری به ۸۰۰ میلیون دلار رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • شمسایی: کار سخت آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی می‌طلبد
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته