Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، سعید سمیعی در گفتگو با مهر با اشاره به فعالیت موسسات غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور هشدار داد دانشجویان علاقمند به تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور فقط از طریق موسساتی که دارای مجوز از کارگروه نظارت بر مؤسسات وزارت علوم هستند، اقدام کنند.

وی در خصوص تبلیغ مؤسسات غیر مجاز، اظهار کرد: تبلیغات گسترده و اغوا کننده اکثر مؤسسات و شرکت‌های غیر مجاز باعث ایجاد مشکلات عدیده ای برای دانشجو و خانواده‌های آنها می‌شود که علاوه بر غیر واقعی کردن فضای اطلاع رسانی در زمینه شرایط تحصیل در دانشگاه‌های خارجی، بروز بحران‌های روحی و روانی زیادی را هم متوجه دانشجو و خانواده‌ها می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل کانون موسسات اعزام دانشجو به خارج وزارت علوم افزود: از آنجا که مؤسسات و شرکت‌های دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مستمر توسط کارگروه و اداره نظارت بر مؤسسات و همچنین کانون مؤسسات و شرکت‌های خدمات اعزام دانشجوی ایران به عنوان یک نهاد تخصصی مورد ارزیابی و نظارت قرار می‌گیرند بیشترین سطح رضایتمندی را از خدمات در میان متقاضیان تحصیل در خارج از کشور رقم می‌زنند و در مسیر اعزام مشکلات بسیار کمتری متوجه دانشجو و خانواده‌ها می‌شود.

سمیعی افزود: فرایند اعزام و تحصیل در دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری یک فرایند تخصصی و حساسی است که عمده موسساتی که موفق به دریافت مجوز از مرجع ذیصلاح برای اعزام نشده‌اند به این حساسیت‌ها و موارد واقف نبوده و این نقطه شروع مشکلات عدیده برای دانشجویان خواهد بود.

دبیر کل کانون مؤسسات و شرکت‌های خدمات اعزام دانشجوی ایران با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی کارگروه نظارت بر مؤسسات و همچنین کانون مؤسسات و شرکت‌های خدمات اعزام دانشجوی ایران مقابله و برخورد با اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد مجوز در حوزه اعزام دانشجو به خارج از کشور است، ادامه داد: با همکاری و همراهی نهادهای انتظامی و امنیتی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هم چنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و انجمن صنفی کاریابی‌های خارجی در کشور معرفی و مقابله با این مؤسسات و شرکت‌های غیر مجاز در دستور کار کانون قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: وزارت علوم بنا به وظایف ذاتی خود در سنوات گذشته حمایت‌های مناسبی از مؤسسات و شرکت‌های دارای مجوز داشته اما این سطح از حمایت‌ها و تعامل در قیاس با حجم مسائل و مشکلات موجود مناسب نبوده است از این رو قرار است با همکاری و تعامل با نهادهای مسئول، با جدیت بیشتری با فعالین غیر مجاز در این حوزه برخورد شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: موسسات غیر مجاز اعزام دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت