Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با اشاره به آغاز فصل گرما و افزایش خطر بروز گرمازدگی در اثر از دست دادن آب بدن، گفت: در این حالت، مصرف نوشیدنی‌های شیرین و کافئین دار توصیه نمی‌ شود.

به گزارش ایسنا، نسرین نسیمی شنبه 25 خرداد در یک کارگاه آموزشی با بیان اینکه گرمازدگی هنگامی اتفاق می‌افتد که بدن در هوای گرم در معرض کم ‌آبی قرار بگیرد و به میزان کافی آب نوشیده نشود، افزود: سردرد، بی ‌حالی و حالت ‌تهوع از نشانه‌ های گرمازدگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نوشیدن آب کافی را از اصلی‌ترین راهکارهای مقابله با گرمازدگی در روزهای گرم، به ویژه در مناطق با آب و هوای مرطوب دانست و توضیح داد: نوشیدن آب در طول روز در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها و حفظ سلامت نقش دارد اما در فصل گرما این مایع حیاتی، بسیار مهم‌‌‌ تر از سایر فصل ‌ها جلوه می‌ کند و باید توجه ویژه‌ای نسبت به آن داشت.

این عضو دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: توصیه می شود افراد روزانه دست کم ۸ تا ۱۰ لیوان آب و مایعات مصرف کنند و حتی هنگام تردد در شهر، با همراه داشتن بطری‌ های آب، میزان آبی که با تعریق از بدن ‌شان دفع می‌ شود را جبران کنند .

او تاکید کرد: منظور از مایعات بیشتر مصرف آبمیوه های طبیعی و نیز نوشیدنی های سنتی مانند خاکشیر یا سکنجبین است و مصرف شربت‌ ها و نوشابه‌‌های گازدار نه تنها به اندازه نوشیدن آب مفید نیست، بلکه باید محدود شود .

نسیمی اضافه کرد: از آنجایی که برای هضم قند نیاز به آب است، وجود قند در مایعات عاملی برای دفع بیشتر آب از بدن است؛ همچنین مصرف مایعات کافئین دار مانند نوشابه و قهوه، خود باعث افزایش تشنگی و کم آبی بدن می شود، بنابراین مصرف نوشیدنی ‌های شیرین و کافئین دار در این موارد توصیه نمی ‌شود .

این کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با بیان اینکه مصرف میوه ‌ها و سبزی ‌ها می تواند به تعادل آب و الکترولیت ‌‌ها و در نتیجه تعادل آب و املاح بین مایعات داخل و خارج سلول کمک کند، یادآور شد: تنوع در استفاده از همه میوه‌ ها نکته‌ ای است که باید به آن دقت شود و بهتر است از تمام آن‌ ها در حد تعادل استفاده شود .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گرمازدگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرمرد ۸۵ ساله قربانی سرقت‌های سمی شد

سارقی که با مسموم کردن افراد کهن سال اموال آن ها را در هسته مرکزی مشهد به سرقت می برد،پیرمردی را با نوشیدنی های سمی به قتل رساند.

به گزارش خراسان، ماجرای سرقت های سمی هنگامی در خیابان های اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) لو رفت که چند نفر از افراد کهن سال طعمه جوانی شدند که به آن ها نوشیدنی سمی تعارف کرده بود. طولی نکشید که در میان سرقت های مذکور پیرمردی حدود 85 ساله نیز بر اثر نوشیدنی های سمی وضعیت وخیمی پیدا کرد و به بیمارستان امام رضا(ع) مشهد انتقال یافت اما او بر اثر عوارض ناشی از این نوع نوشیدنی در حالی به کما رفت که اموالش نیز مورد دستبرد قرارگرفته بود.

از سوی دیگر اقدامات درمانی برای نجات پیرمرد به نتیجه نرسید واو جان خود را از دست داد. این اقدامات تبهکارانه در حالی رخ می داد که با دستور قاضی شعبه 301 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد،تلاش گسترده ای از سوی نیروهای انتظامی برای دستگیری عامل یا عاملان سرقت های سمی آغاز شده بود و عوامل انتظامی موفق شدند سارق مذکور را در یک عملیات ضربتی دستگیر کنند.

 با هماهنگی های قضایی،بررسی های تخصصی درباره جنایت سمی ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • مقرراتی برای داشتن خواب خوب
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • پیرمرد ۸۵ ساله قربانی سرقت‌های سمی شد