Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@02:56:24 GMT

قفل ۸ سال زندان فقط یک روز باز شد!

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۱۱۳۸

قفل ۸ سال زندان فقط یک روز باز شد!

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،   ماجرای تاسف برانگیز این دزد بخت برگشته، فقط به چند ساعت بعد از آزادی او از زندان باز می‌گردد. «ج – ق» که به جرم سرقت به عنف هشت سال از جوانی اش را در زندان سپری کرده بود، در شرایط آزادی قرار گرفت و چهارشنبه گذشته پس از طی تشریفات قانونی، از پشت میله‌های زندان به آغوش جامعه بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرد ۴۲ ساله که قصد داشت به شهرستان بازگردد، ابتدا به سراغ یکی از دوستان سابقه دارش رفت که قبلا به جرم سرقت روانه زندان شده بود، آن‌ها یکدیگر را به آغوش کشیدند و در همان لحظه نیز با تعارف و تمجید از هم، پای بساط مواد مخدر نشستند تا کنار یکدیگر به مصرف «شیشه» بپردازند. 

این گونه بود که سفره درد دل‌ها پهن شد و از هر دری سخن به میان آمد تا این که مرد ۴۲ ساله تصمیم خطرناکی گرفت.

او که فکر می‌کرد هشت سال زندان را به خاطر بی تجربگی در ماجرای زورگیری تحمل کرده است و اگر چنین و چنان نمی‌شد به چنگ پلیس نمی‌افتاد، این بار در اندیشه دستبرد دیگری بود تا با سرقت یک خودرو به لوازم داخلی دیگر خودرو‌های پارک شده دستبرد بزند.

وی نقشه شوم خود را با دوست قدیمی اش در میان گذاشت و هر دو نفر در بزرگراه آسیایی مشهد حرکت کردند. در نزدیکی اداره دام پزشکی، یک خودروی پراید نوک مدادی پارک شده بود درحالی که قفل فرمان نیز داشت.

ولی این دزد شیوه تخریب قفل فرمان را قبلا آموخته بود به همین خاطر به راحتی در پراید را گشود و با ابزاری که در صندوق عقب خودرو قرار داشت قفل فرمان را تخریب و خودرو را با شگردی خاص روشن کرد.

«ج- ق» پشت فرمان نشست و دوست ۴۱ ساله‌اش نیز سرنشین خودرو شد، اما سارق بخت برگشته به پنچر بودن لاستیک پراید سرقتی توجهی نکرده بود تا این که ساعت ۹ صبح در بولوار امیریه مشهد مورد ظن نیرو‌های گشت کلانتری الهیه قرار گرفتند.

ماموران انتظامی که به حرکت خودرو با لاستیک پنچر شده کاملا مشکوک بودند، بلافاصله شماره پلاک آن را از مرکز فرماندهی استعلام کردند و به راننده دستور «ایست» دادند، ولی مرد ۴۲ ساله که با دیدن ناگهانی پلیس، دست و پایش را گم کرده بود، وحشت زده و حیران  از پشت فرمان بیرون پرید و پیاده در جهت خلاف حرکت خودرو‌ها فرار کرد.

در حالی که نیرو‌های انتظامی حلقه‌های قانون را بر دستان سرنشین ۴۱ ساله پراید گره زده بودند، با دادن اخطار‌های قانونی به تعقیب راننده ۴۲ ساله پرداختند که در نهایت با شلیک چند تیر هوایی او را نیز به دام انداختند و سپس با دستور سرهنگ توفیق حاجی زاده (رئیس کلانتری الهیه) به مقر انتظامی انتقال دادند.

  با توجه به اهمیت موضوع، دو متهم درحالی در دایره تجسس کلانتری مورد بازجویی‌های تخصصی قرار گرفتند که قاضی سید هادی شریعت یار (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) دستورات ویژه‌ای را برای واکاوی سرقت‌های احتمالی دیگر و زوایای پنهان این پرونده صادر کرده بود.

با کشف کارد ۲۰ سانتی متری و مدارک داخل خودرو، مالک پراید نیز به کلانتری دعوت شد و این پرونده در مرحله دادرسی قرار گرفت.
«ج- ق» که سعی می‌کرد همه جرم را به تنهایی قبول کند و همدستش را بی گناه جلوه دهد، با بیان این که هشت سال به خاطر سرقت به عنف در زندان بوده است، افزود: کمتر از ۲۴ ساعت از آزادی ام می‌گذشت که با خودم گفتم نزد دوستم بروم! ولی بعد از مصرف شیشه تصمیم گرفتم با سرقت لوازم داخلی خودروها، پولی به دست بیاورم که دست خالی نزد خانواده ام نروم! با این حال، دوستم متاهل است و فقط مرا همراهی می‌کرد.

گفتنی است: با دستور قاضی «شریعت یار» بررسی‌های بیشتر در ا ین باره همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

انتهای پیام/س

 آزادی به زندانی رحم نکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیپک؛ اتاق فرمان سرکوب بیداری دانشجویی

اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی و نسل‌کشی این رژیم در نوار غزه همچنان ادامه دارد و نیرو‌های پلیس طی روز‌ها و ساعات اخیر دانشجویان بیشتری را مورد ضرب و شتم قرار داده یا دستگیر کرده‌اند.

این روند در حالی تشدید می‌شود که سازمان‌های مدافع حقوق بشر در غرب، اکثرا در قبال این حجم از خشونت بی‌سابقه و پادگانی ساختن فضای دانشگاه‌ها سکوت کرده و اقدامات پلیس را مصداق ایجاد آرامش و امنیت در فضای اجتماعی- علمی آمریکا قلمداد کرده‌اند. در این میان، دانشگاه کالیفرنیا بار دیگر به کانون اعتراضی گویا علیه صهیونیسم و حامی اصلی آن، یعنی واشنگتن تبدیل شده است. به عبارت بهتر، آتشفشان اعتراضات در آمریکا بیش از روز‌های گذشته شعله‌ور شده است. 
 
در دانشگاه کالیفرنیا چه می‌گذرد؟
با گسترش اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا، مقامات این دانشگاه درصدد مخابره آدرسی کاملا وارونه از این اعتراضات گسترده هستند. مری اوساکو، معاون ارتباطات راهبردی دانشگاه کالیفرنیا در این خصوص می‌گوید: «این وضعیت زمانی تغییر کرد که برخی تظاهرکنندگان از سدی که دانشگاه برای جدا کردن دو گروه ایجاد کرده بود، عبور کردند.» این در حالی‌است که اعضای مرکز عدالت اجتماعی هریت تابمن قصد داشتند از حق دانشجویان برای اعتراض حمایت کنند، در حالی که اعضای کمپین «ایستادگی در حمایت از دانشجویان یهودی» در همکاری با شورای آمریکایی- اسرائیلی (آیپک) با مخالفت با این امر تلاش داشته با آنچه «نفرت‌پراکنی و یهودی‌ستیزی» نامیده، مقابله کند. 
 
سایه آیپک بر خشونت پلیس آمریکا
در اینجا متوجه نقش خاص لابی آیپک در سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌شویم. آیپک، از زمان آغاز جنگ غزه تا‌کنون هدایت و مدیریت خطوط اصلی تحلیلی و خبری رسانه‌ها و جریانات قدرت در آمریکا را به‌عهده داشته است. ایده‌هایی مانند دستگیری گسترده دانشجویان و استقرار کمپین ایستادگی در حمایت از دانشجویان یهودی!، جملگی منبعث از استراتژی‌های همین لابی بوده است. طی دو هفته گذشته، اعتراضات حامیان فلسطین به دنبال دستگیری گسترده صد‌ها نفردردانشگاه کلمبیا، به دانشگاه‌های سراسر آمریکا تسری یافته است. از آن زمان، صد‌ها معترض ازکالیفرنیا و تگزاس تا آتلانتا و بوستون به‌دلیل تقلید از اردوگاه‌های چادری که دانشجویان کلمبیا برای جلب توجه به بحران انسانی در غزه استفاده می‌کردند، دستگیر شده‌اند. لابی آیپک، مولد اصلی قانون مترادف‌سازی یهودستیزی با صهیونیسم‌ستیزی و جرم‌انگاری آن در آمریکا (و متعاقبا اروپا) محسوب می‌شود. در جریان اعتراضات دانشجویی گسترده اخیر نیز دستورالعمل اصلی لابی آیپک به مدیران دانشگاه‌ها، تاکید بر یهود‌ستیزی و اجتناب از به کارگیری واژگانی مانند «نسل‌کشی» یا «جنایت» درغزه است. این دستورالعمل، ازسوی مقامات دانشگاه‌های آمریکایی اجرایی شده است. به‌عنوان مثال، مسئولان علمی در آمریکا، از‌جمله مدیران دانشگاه کلمبیا، گفته‌اند که این اعتراضات به‌عنوان اقدامات غیرمجاز، قوانین دانشگاه را زیر پا می‌گذارند، روند یادگیری را مختل می‌کنند و زمینه‌ساز آزار و اذیت و یهودی‌ستیزی شده‌اند. 
 
مطالباتی که آیپک را بهت‌زده کرده است
در عین حال، مطالبات مطرح شده از سوی دانشجویان معترض، دیگر معطوف به پایان دادن به جنگ غزه نیست و موضوعاتی مهم‌تر از‌جمله خارج کردن سرمایه‌های دانشگاهی از شرکت‌هایی که با ارتش اسرائیل درگیر هستند و پایان کمک‌های نظامی آمریکا به رژیم اشغالگر صهیونیستی را در‌بر می‌گیرد. یکی از اقداماتی که لابی آیپک در دانشگاه‌های آمریکا (خصوصا در بحبوحه اعتراضات) صورت داده است، حضور افرادی ازبیرون دانشگاه‌ها درمیان تجمعات وترغیب آنها به سردادن شعار‌های ضد‌یهودی (به جای شعار‌های ضد‌صهیونیستی) و بهره برداری رسانه‌ای و تبلیغاتی از آنهاست. این اقدام، در راستای همان سیاست کلان آیپک - که به آن اشاره شد- صورت می‌گیرد. 

در تازه‌ترین روند سرکوب اعتراضات غیرتمندانه دانشجویی در آمریکا، بیش از ۲۰۰ نفر در تعدادی از دانشگاه‌ها، از‌جمله دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس دستگیر شدند. در میان بازداشت‌شدگان جیل آستین، نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا از حزب سبز هم دیده می‌شود. او در بیانیه‌ای این سرکوب را شرم‌آور خواند. با این حال جوبایدن، دونالد ترامپ و رابرت کندی سه نامزد دیگر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مواضع خود، جملگی خطوط قرمز آیپک که به صورت غیرعلنی به سران دوحزب دموکرات و جمهوریخواه ابلاغ شده را در نظر گرفته و نسل‌کشی غزه را مورد تأیید قرار داده‌اند. این افراد، اعتراضات دانشجویی را نقطه‌ای تاریک در تاریخ علمی آمریکا قلمداد کرده‌اند! در این میان، جو بایدن نگران از دست رفتن حمایت‌ها از خود است. جان کربی، سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید، در گفت‌وگویی با شبکه‌ای بی‌سی نیوز گفت که رئیس‌جمهور اذعان دارد بسیاری از آمریکایی‌ها احساسات قوی نسبت به جنگ در غزه دارند! این ادعای وقیحانه در حالی صورت می‌گیرد که بایدن نه فقط در کنار نتانیاهو مدیریت عملیاتی و فرامتنی جنگ غزه را به‌عهده دارد، بلکه به پلیس فدرال اختیار کاملی برای سرکوب اعتراضات دانشجویی داده است. در مقابل، رئیس‌جمهورآمریکا دستان گروه‌های اندک طرفدار صهیونیسم در دانشگاه‌های این کشور را در دفاع از جنایات اسرائیل باز گذاشته است.

منبع: روزنامه جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سرقت خودرو از تهران کشف در میرجاوه
  • دستگیری سارق محتویات خودرو در خرم آباد
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • دستگیری و انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • آیپک؛ اتاق فرمان سرکوب بیداری دانشجویی
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • باتری‌دزد ارومیه به آخر خط رسید
  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • سرقت در ورامین دستگیری در مشهد
  • شکار سوژه‌های سرقت مقابل مدارس