Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ مسعود شکوهی هدایت تحصیلی در سال جاری را همانند سال گذشته اعلام و عنوان کرد: دانش آموزان می توانند آزادانه و آگاهانه برای ورود به شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی مورد علاقه اقدام کنند.

 وی افزود: توزیع دانش آموزان در رشته‌های مختلف بر اساس توان استان و منطقه برای ایجاد ظرفیت رشته‌ای با توجه به توانایی، انگیزه، استعداد، رغبت و شخصیت دانش آموزان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوهی تصریح کرد: هدایتتحصیلی با سال گذشته تفاوتی ندارد البته امسال دوره‌هایتوانمندسازی بیشتری رابرای مدیران، معلمان، دانش آموزان و اولیاء برگزار کردیم.

وی از تکمیل فرم‌های مربوطه توسط دانش آموزان پایه نهم و شرکت آنها در آزمون توانایی و رغبت  خبرداد وافزود: علاوه بر اینکه دانش آموزان نظر خودشان را برای ورود به رشته‌ها اعلام کرده‌اند، اولیای دانش آموزان و معلمان دروس مختلف نیز نظر خودشان را درباره استعداد و توانایی دانش آموزان ارائه داده اند.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: در نهایت مشاورین نیز بر اساس همه این موارد بررسی شده یک ارزیابی نهایی انجام داده‌اند و اکنون به محض آنکه کارنامه‌ها صادر شوند تجزیه و تحلیل برای صدور نمون برگ‌ها انجام می‌شود و از ۱۰ تیرماه نمون برگ نهایی هدایت تحصیلی را صادر می‌کنیم.

وی درباره سیاست توسعه متوازن شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی نیز گفت: با توجه به اینکه در شیوه‌نامه هم اعلام کرده بودیم که هدایت تحصیلی دانش آموزان باید بر اساس ایجاد حداکثر ظرفیت به مفهوم اینکه فضا و نیروی انسانی داشته باشیم و دانش آموزان استعدادشان در نظر گرفته بشود دنبال بشود.

شکوهی افزود: بنابراین توسعه متوازن به آن مفهوم نداریم که بگوییم می‌خواهیم به عدد مشخصی در رشته‌های مختلف برسیم و به شکل اجباری دانش آموزان را به سمت برخی رشته‌ها سوق بدهیم.

وی درباره محدودیت‌های انتخاب رشته نیز گفت: تنها محدودیت ما فضا، امکانات و نیروی انسانی است اگر ۷۰۰ هزار دانش آموز تقاضای رشته تجربی داشته باشند، نمی‌توانیم برای ۷۰۰هزار نفر کلاس تجربی، معلم زیست، شیمی و … فراهم کنیم، اما به مناطق تاکید کردیم که تا آنجا که امکان دارد بر اساس اولویت دانش آموزان، ظرفیت ایجاد کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانش آموز دانش آموزان معلم نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، آیت الله ناصری در آیین تجلیل از ۳۰۰ نفر از دبیران و کادر آموزشی مجتمع آموزشی حضرت خاتم الانبیاء یزد، با بیان اینکه رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است، افزود: معلمان باید دانش آموزان را آینده ساز تربیت کنند.

 آیت الله ناصری افزود: علاوه بر بحث تعلیم دانش آموزان، مسئله تربیت آنان نیز بسیار مهم است و معلمان در این راستا کوتاهی نکنند و همواره مد نظر داشته باشند که دانش آموزان امانت الهی هستند.

وی یاد آور شد: خداوند همواره نسبت به بندگان خود محبت دارد و معلم نیز باید کانون عشق و محبت نسبت به دانش آموزان خود باشد.

مجتمع آموزشی خاتم الانبیاء یزد با ۲ هزار و ۲۰۰ دانش آموز زیر نظر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • حل مشکل املای دانش‌آموزان با طرح بازی و ورزش معلم سمنانی
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌