Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک کارشناس اقتصادی گفت: در راستای اداره کشور بدون نفت و یا به عبارتی به صفر رساندن نفت در سطح بودجه اقداماتی از سوی دولت صورت گرفته، که علاوه برتوجه به ساختار این اقدامات، باید به نحوه اجرایی کردن آنها نیز توجه شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، کاهش درآمد نفتی یکی از تبعات تحریم ها است که دولت به تازگی برای رفع این موضوع اقدام به سیاست گذاری در راستای اداره کشور بدون نفت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  این اقدامات در ابتدا با ارائه دو گزارش از سوی نظام برنامه ریزی و مرکز پژوهش های مجلس شروع شد که طبق گفته برخی کارشناسان و فعالان اقتصادی این گزارش ها و برنامه های پیش نهادی با عجله و شتاب تنظیم شده اند.   کارشناسان معتقد اند علاوه بر توجه به جزئیات این گزارش ها، باید به نحوه اجرایی کردن آنها نیز توجه زیادی شود تا از اقداماتی که در راستای به صفر رساندن نفت در بودجه انجام می گیرد، بهترین بهره مند شویم   در همین راستا میر محمد حشمتی در گفت وگو با خبرگزاری میزان در خصوص اداره کشور بدون درآمد نفتی اظهار کرد: اداره کشور بدون نفت یا به عبارتی به صفر رساندن نفت در سطح بودجه، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های امروز کشور است که از نظر کارشناسان و فعالان اقتصادی، دولت باید هر چه سریع تر نسبت به اجرایی کردن این امر اقدام کند.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: در راستای اصلاح ساختار بودجه، دو گزارش از طرف نظام برنامه ریزی کشور و مرکز پژوهش‌های مجلس منتشر شده که در هر دو گزارش، شتاب زدگی در تنظیم اقدامات پیشنهادی دیده می‌شود.
حشمتی خاطر نشان کرد: عوامل اجرایی و دولت باید هرچه سریع‌تر سیاست‌های اداره کشور بدون نفت را اجرایی کنند و در راستای اجرایی کردن این اقدامات از شتاب زدگی پرهیز کنند تا تبعات احتمالی به حداقل برسد.
وی درخصوص لزوم توجه به بخش تولید تصریح کرد: یکی از مشکلات گزارش های تنظیم شده این است که در این دو گزارش تمرکز دولت به منابع و بودجه کشور است و به بخش تولید که مهم‌ترین اولویت کشور در سال جاری است توجه بسیار کمی شده.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به مشارکت مردم و بخش خصوصی با دولت ادامه داد: در خصوص اداره کشور بدون درآمد نفتی، مشارکت مردم و بخش خصوصی با دولت، بسیار موثر است که در گزارش‌های تنظیم شده، به این موضوع نیز اشاره‌ای نشده است.
حشمتی بیان کرد: با توجه به تحقیقات صورت گرفته، بخش‌های خصوصی و نیرو‌های جوان و تازه کار، پتانسیل بسیار زیادی در خصوص رونق در تولید و افزایش درآمد دولت می‌توانند داشته باشند.
وی در رابطه با کاهش هزینه‌های دولت گفت: یکی دیگر از اقداماتی که دولت باید در راستای به صفر رساندن نفت در بودجه انجام دهد، به حداقل رساندن هزینه‌ها است و این اقدام باید با برنامه ریزی دقیق صورت گیرد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نفت درآمد بخش خصوصی بودجه ساختار اصلاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مهدی دوستی گفت: ۱۶ روستا و ۱۴ پاسگاه مرزی با جمعیت متاثر  هفت هزار و ۲۰۰ نفر درگیر پیامد‌های سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستا‌ها بصورت موقت برطرف شده است.

به گفته وی اکیپ‌های عملیاتی از مرکز استان و شهر‌های همجوار در کنار اکیپ‌های مستقر در شهرستان زیرکوه در سه شبانه روز به صورت مستمر تلاش کرده و با توجه به خرابی جاده‌های مواصلاتی و خساراتی که برای شبکه برق شهرستان پیش آمد، آبدار شدن روستا‌ها با مشکلاتی همراه شد که با تلاش شبانه روزی همکاران قطع آب روستا‌ها مرتفع شد.

دوستی با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب بصورت دقیق هستند افزود: حدود ۵۰ کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود ۵۰ میلیارد تومان است باید برخی از خطوط انتقال آسیب دیده به صورت ویژه اصلاح شود تا در تابستان مشکلی برای تامین آب شهروندان نداشته باشیم.

وی افزود: حساس‌ترین خط آسیب دیده، ۸ کیلومتر لوله ۳۰۰ جی آرپی بمرود_ حاجی آباد است که به صورت کامل از بین رفته است و همچنین خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم بصورت جدی آسیب دیده است.

مدیرعامل آبفای استان خراسان جنوبی تاکید کرد: در حال حاضر آب موردنیاز شهروندان تنها از یک خط تامین می شود؛ لذا اصلاح این خطوط قبل از تابستان بسیار حیاتی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • نهج‌البلاغه| راهکار اصلاح رابطه با خدا