Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور با اشاره به اینکه با هر اقدامی که حرکت دهیاران را محدود و نقش دهیاران و شوراها را کمرنگ کند مخالف هستیم گفت:دهیاران باید نسبت به استفاده از منابع اشتغال توجه کنند تا رونق تولید محقق شود. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۳ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمد امید عصر امروز در نشست با دهیاران شهرستان فیروزکوه با اشاره به لزوم تحرک دهیاران جهت حل مشکلات روستاها اظهار داشت: باید زمینه فعالیت در زمینه‌های مختلف روستاها فراهم شود از این‌رو  با هر اقدامی که حرکت دهیاران را محدود کند و نقش دهیاران و شوراها را کمرنگ می‌کند مخالفت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخصیص 8000 میلیاد تومان برای ساخت 200 هزار مسکن/زمین روستاها به سرمایه‌گذاران واگذار می‌شودهنوز اهالی روستاهای اهر و هریس از نبود زیرساخت‌ها رنج می‌برندفرماندار گرگان: تهیه برنامه توسعه گرگان؛ تولید و اشتغال در روستاها رونق می‌گیرد

وی سپس با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری در شهرستان فیروزکوه بیان کرد: گردشگری در فیروزکوه از اهمیتی بالایی برخوردار است و باید از این ظرفیت هم در جهت اشتغال‌زایی و هم برای جذب گردشگر به شکل مناسب بهره برد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور با اشاره به نقش اشتغال در رونق تولید افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات دولت در خدمت به جامعه روستایی توجه به منابع اشتغال روستایی می‌باشد که در این زمینه اقدامات مختلف پیگیری می‌شود.

امید تصریح کرد: 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی در سال 96 به منظور ایجاد اشتغال روستایی اختصاص داده شد که زمینه‌ساز `150 هزار شغل روستایی شده است و درصدد هستیم که این منابع برای سال جاری نیز استمرار پیدا کند.

وی با بیان اینکه روستائیان باید نسبت به اشتغال روستایی حساس باشند گفت: دهیاران باید به استفاده از منابع اشتغال توجه کنند که بهره‌مندی از ظرفیت اشتغال روستایی گامی مهم در راستای رونق تولید است.

انتهای پیام/ن

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۰۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید پاداش، معاون هماهنگی و نظارت و زیربنایی معاون اول رئیس‌جمهور، در نشست شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار با موضوع بررسی راهکارهای تحقق شعار سال، با بیان اینکه هنوز مفهوم مشارکت مردم کاملاً روشن نیست، اظهار کرد: در دولت روش‌های متعارف مشارکت، همان روش‌های مشخص شده در قانون بودجه تعیین شده است. درباره حوزه‌ای که بخش خصوصی می‌تواند مشارکت کند نیز فعلاً جمع‌بندی ما خدمات فنی و مهندسی است. از اتاق ایران می‌خواهیم برای تعیین شاخص‌ها و حوزه‌های مشارکت مردم کمک کند.

وی افزود: بسته دولت برای اجرای شعار سال، بر مبنای دو محور اصلی تأمین مالی و بهبود فضای کسب‌وکار در دست تدوین است.

پاداش با اشاره به اینکه اقداماتی در رابطه با بهبود تأمین مالی غیربانکی در دست اجراست، گفت: سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی بنگاه‌ها از طریق بازار سرمایه انجام شده است؛ اما کافی نیست و باید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در خوش‌بینانه‌ترین حالت تأمین مالی از طریق بازار سرمایه کمتر از ۷ درصد است، افزود: با دستور معاون اول رئیس‌جمهور، کارگروه تأمین مالی برای جهش تولید تشکیل شده است. اولویت روش‌های تأمین مالی در این کارگروه به ترتیب بازار سرمایه، فاینانس و از محل افزایش بخش جدید منابع در نظام بانکی است.

پاداش با تأکید بر اینکه باید نابرابری در دسترسی بنگاه‌ها به منابع از بین برود، ادامه داد: در این راستا قرار است، بخش عمده تسهیلات به بخش خصوصی و بر اساس اولویت‌بندی وزارت صمت تخصیص داده شود. بسته تأمین مالی بخش خصوصی در سراسر کشور آماده شده و این مبنایی برای حل نابرابری تأمین مالی میان بخش خصوصی و دولتی است.

وی اظهار کرد: با ایجاد کارگروه تأمین مالی با دو محور اصلی رفع نابرابری در دسترسی بخش خصوصی به منابع و تنوع ابزارهای تأمین مالی تلاش می‌کنیم مشکل تأمین مالی را حل کنیم.

معاون هماهنگی و نظارت و زیر بنایی معاون اول رئیس‌جمهور، با طرح پیشنهاد تشکیل کارگروه واکنش سریع با اتاق ایران، گفت: برای افزایش تعامل با اتاق ایران یک نماینده از سوی این معاونت به شورای راهبری معرفی خواهد شد.

کد خبر 6098299 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • تولید مقاطع فولادی استاندارد و ریل در ذوب آهن اصفهان
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • رئیس جمهور پنج شنبه وجمعه به قم می‌رود
  • جلسه جمع‌بندی طرح‌های دومین سفر استانی رئیس جمهور به قم برگزار شد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید