Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@02:25:33 GMT

900 تن هندوانه از منطقه عشایری چلوار اندیکا برداشت شد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۱۰۷۱

900 تن هندوانه از منطقه عشایری چلوار اندیکا برداشت شد

رسول مدملیل شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: امسال به همت اداره امور عشایر ۱۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی دیم این منطقه به آبی تبدیل شده بود که این سطح به کشت هندوانه اختصاص یافت و در هر هکتار آن بیش از ۵۰ تن هندوانه برداشت شد.

رئیس اداره امورعشایرشهرستان اندیکا ادامه داد: هندوانه این منطقه علاوه بر بازار داخل استان به کشور عراق نیز صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با آبیاری زمین‌های کشاورزی این منطقه برای ۶ نفر به صورت مستقیم و حدود ۳۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.

شهرستان اندیکا با بیش از ۲۶ هزار نفر جمعیت عشایری بیشترین جمعیت عشایری خوزستان را به خود اختصاص داده است.
براساس آخرین سرشماری، این خانوارهای عشایری دارای ۱۷۰ هزار رأس دام سبک و سه هزار و ۸۰۰ رأس دام سنگین هستند.
اندیکا در فاصله حدود ۱۸۰ کیلومتری شمال شرقی اهواز قرار دارد و سال ۸۶ از شهرستان مسجد سلیمان جدا و به شهرستان مستقل تبدیل شد.

۷۱۵۹/‏۶۰۶۴

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی گفت: برداشت این گونه برای بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.
گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای بررسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.
وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کشف ١٠۶ کیلوگرم تریاک جاسازی شده در بار هندوانه در این شهر/ عکس
  • جشن شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در شهرستان سربیشه
  • گزارش تصویری سفر حجت الاسلام هدایی به شهرستان اندیکا
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار