Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان در دیدار با رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی حمایت خود را برای رفع نیاز های قاسم آباد اعلام کرد.

به گزارش ایلنا از رشت، رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی و مدیرکل با استاندار دیدار کردند .

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در دیدار با استاندار در هفته صنایع دستی گفت: برای هفته صنایع دستی این اداره کل بیش از 80 برنامه در نظر گرفته که مهمترین آن را می توان اقدام به ثبت جهانی روستای قاسم آباد دانست و در همین راستا غادا هیجاوی رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی از روستای قاسم آیاد بازدید بعمل آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه فرزاد رشیدی معاون صنایع دستی استان گیلان به شرح اقدامات انجام گرفته جهت ثبت جهانی روستای قاسم آباد پرداخت و از حمایت مردم قاسم آباد و شوراهای اسلامی روستا ها به دلیل همکاری، حمایت و پشتیبانی از این اقدام تشکر کرد.

رشیدی با اعلام این خبر که تا کنون 38 شهر و روستا در جهان به ثبت جهانی رسیده و ایران 10 شهر و روستا ثبت جهانی دارد و در رتبه اول قرار دارد گفت: اگر روستای قاسم آباد ثبت جهانی شود 11مین روستا و شهر ثبت جهانی در کشور خواهد بود. در ادامه رئیس شورای ضمن تشکر از مهمان نوازی مردم گیلان گفت: پروپوزال خوبی تهیه شده است و این پروپوزال برای بررسی های بیشتر و اقدام به رئیس شورای جهانی صنایع دستی ارسال شده است.

غادا هیجاوی ادامه داد: نقش زنان و جوانان در تولید این دستبافته با توجه به اهداف این شورای در توانمند سازی زنان برای حفظ و گسترش این هنر بسیار موثر و مثبت می باشد و برای جهانی شدن مردم منطقه باید علاوه بر جهانی شدن محصول باید جهانی فکر کنند. هیجاوی در خصوص بازدید خود از روستای قاسم آباد گفت: وجود موزه مردم شناسی در این روستا که نشان دهنده ریشه و دیرینه این هنراست زیرا فرآیند ساخت چادر شب را از نقطه آغاز تا نقطه پایان نشان می دهد. فرهنگ مردم روستا که به صورت خود جوش این هنر بومی را سینه به سینه به نسل بعد انتقال می دهند می تواند الکویی برای روستا های دیگر جهان باشد. ضمن اینکه این ساختار اجتماعی می تواند تاثیر مستقیم بر ساختار اقتصادی منطقه داشته باشد و با ثبت جهانی این روستا می تواند زمینه تبادل تجربه با روستا ها و شهر های ثبت جهانی شده دیگرکشور ها را ایجاد کند.

وی در نهایت بیان داشت: حمایت‌های دولت می تواند بسیار کارگر باشد. استاندار گیلان در ادامه این جلسه با بیان اینکه آثار این ثبت جهانی فراتر از چادر شب و روستای قاسم آباد خواهد بود گفت: یکی از دشواری های موجود ایجاد انگیزه در مردم است که خوشبختانه این انگیزه در میان مردم قاسم آباد و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان وجود دارد مصطفی سالاری در ادامه با اعلام حمایت کامل خود در رفع نیاز های موجود این روستا گفت: رفع موانع و ثبت این روستا باعث رونق گردشگری در این ناحیه خواهد شد.

سالاری با بیان اینکه این هنر برای مردم است و ثبت این روستا نیز به نفع مردم خواهد بود از حمایت خود برای برگزاری دوره‌های آموزش صنایع دستی و همچنین دوره های مرتیط با گردشگری، برگزاری رویدادها و جشنواره های مردم محور با هدف معرفی محصول ، تاسیس واحد های بومگردی در منطقه و همچنین تاسیس بازارچه های سنتی صنایع دستی و یا راه اندازی فروشگاه در محل کارگاه ها و همچنین ترویج ابریشم کشی سنتی و صنعتی خبر داد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال زنان شوراهای اسلامی صنایع دستی صنایع دستی و گردشگری موزه قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۳۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد

عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم. در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند. تصور من این است که اگر اینها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی موثر باشد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیط‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریبا همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» در خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود