Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماهرخ بلوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بر نامه‌های در نظر گرفته در سال جاری افزود: در این سند تلاش شده تا با الهام گیری از اسناد بالا دستی و بهره گیری از ارزش‌های بنیادین، سه گام برای اجرای سند پیش بینی شده که گام اول تدوین سند و نقشه راه، گام دوم زمینه سازی برای اجرای سند و گام آخر اجرای برنامه‌ها و طرح‌های سند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: طی سال گذشته تلاش شد از تمامی ظرفیت‌های و امکانات موجود برای انجام صحیح مأموریت‌های امور زنان از طریق تعامل با اقشار زنان استان، توجه به اوقات فراغت زنان و دختران، توجه به زنان روستایی و عشایری بهره گیری شود که این مهم بسیار نتیجه بخش بوده است.

این مسئول ادامه داد: این دفتر در زمینه فعالیت‌های دفتر امور بانوان در حوزه‌های اقتصادی نیز فعالیت‌هایی داشته بطوری که کار اقتصادی، کار آفرینی و توسعه، وظیفه ذاتی این دفتر نیست، بلکه هماهنگی‌های لازم برای تقویت جایگاه زنان در فعالیت‌های اقتصادی و کار آفرینی انجام می‌گیرد و از آنجایی که ارتقای توانمندی اجتماعی رونای زنان موضوع مهمی است، نمی‌توان از آن غفلت کرد و بخشی از توانمند سازی زنان از طریق برنامه ریزی اقتصاد محقق می‌شود.

وی اضافه کرد: جمع آوری اطلاعات دقیق از بانوان شاغل در دستگاه‌های اجرایی استان، یکی از اقدامات انجام شده در دستور کار دارد که این اطلاعات به تحلیل جامع از وضعیت موجود بانوان شغل در پست‌های مدیریتی، رصد تغییرات و اقدامات دستگاه‌ها و مراکز علمی در استفاده از این ظرفیت کمک خواهد کرد.

مدیرکل امور بانوان و استانداری زنجان ادامه داد: طی سال جاری ۳۰ برنامه عملیاتی در ۶ محور شامل تحکیم بنیان خانواده مبتنی بر سبک زندگی ایرانی اسلامی، هماهنگ سازی امور مربوط به حقوق کودک، توسعه مشارکت‌های مدنی و اجتماعی، مرتبط با زنان و نهاد خانواده پیش بینی و در دست اقدام است.

وی خاطر نشان کرد: تلاش در افزایش سهم زنان در اقتصاد خانواده، تامین حقوق مادی و معنوی زنان در فضای خانواده، اصلاح مناسبات اعضای خانواده، و تقویت کرامت زنان در خاواده در ارتقای و بهبود جایگاه زنان امری بسیار مهم تلقی می‌شود.

۹۶۴۶/ ۸۰۶۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

دکتر یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی