Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@14:15:01 GMT

آیا کارت سوخت پایانی بر بدمصرفی خواهد بود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۶۳۷۹

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، عرضه بنزین در جایگاه‌های عرضه سوخت سراسر کشور از تاریخ ۲۰ مرداد سال 98 فقط با ارائه کارت هوشمند سوخت، امکان‌پذیر خواهد بود. این در حالی است که بر اساس آخرین تصمیم اتخاذ شده، سهمیه بندی منتفی است، قیمت بنزین تغییری نمی‌کند و تا پایان سال با همان نرخ لیتری 1000 تومان عرضه خواهد شد، اما این اجبار در استفاده از  کارت سوخت چه مزیت‌هایی دارد؟ 

طبق آخرین آمار میزان تولید بنزین در کشور به مرز 105 میلیون لیتر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متوسط مصرف نیز در ایران حدود 90 میلیون لیتر است که در مقایسه با دیگر کشورها رقم بالاتری را نشان می‌دهد، به گفته بسیاری صاحبنظران و مسئولین امر استفاده از کارت سوخت می‌تواند یکی از بازدارنده‌ها از رشد مصرف، ابزاری برای رصد، جلوگیری از قاچاق احتمالی، افزایش ذخایر این کالای استراتژیک و زمینه سازی برای ورود به عرصه صادرات باشد.

اسدالله قره خانی در این باره به ایلنا گفت: یکی از نگرانی‌ها وگمانه‌زنی‌ها این است که بخشی از سوخت از طریق برخی جایگاه‌های عرضه؛ قاچاق می‌شود، با تعبیه کارت سوخت در جایگاه‌ها نشتی‌ها و انحرافاتی که در توزیع بنزین وجود دارد، پایش و مشخص خواهد شد. 

وی افزود: البته بیشتر قاچاق روی گازوئیل است، با استفاده از کارت سوخت مشخص خواهد شد که این فرآورده از چه جایگاه‌هایی و به چه میزان قاچاق می‌شود که کمک بزرگی برای رصد خواهد بود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: با مدیریت در توزیع مشخص می‌شود کدام استان‌ها سوخت بیشتری دریافت و تعداد خودروهایی که در آن استان ها تردد می‌کنند به چه میزان است. همچنین قابل ردیابی است که آیا سوخت متناسب با خودروها توزیع می‌شود یا خیر؟ این مباحث روی مدیریت سوخت موثر است. 

وی یادآور شد: بعد از اجرایی شدن این مرحله برای مراحل بعد باید ببینیم اثر این شیوه تا چه حد است سپس می‌توان در مورد کارت سوخت اظهارنظرهای نهایی را ارائه داد.

قره‌خانی همچنین اظهار داشت: با توجه به پیشی گرفتن تولید بر مصرف و کنترل آن؛ می‌توانیم به استثنای پیک مصرف تابستان و تعطیلات برای فصول غیر گرم صادرات بنزین نیز داشته باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بنزین تعطیلات قاچاق ایلنا صادرات مصرف سوخت نماینده مجلس کارت سوخت قره خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه .فرزاد پناهنده افزود: اجرای طرح باک پُر باید بر اساس مصوبه دولت در تمام مرزها عملیاتی شود که این طرح نیز بر اساس این مصوبه و در راستای مصوبات شورای تامین استان کرمانشاه و کارگروه ویژه مرز فرمانداری قصرشیرین در مرز پرویزخان نیز اجرا گردد.

وی اظهار کرد: تجهیزات متناسب با اجرای این طرح از بهمن ماه امسال توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی در مرز مستقر شده که در این رابطه سه جایگاه عرضه و چهار تلمبه آماده خدمات رسانی به کامیون های ترانزیت ایرانی است.

رییس شرکت پخش فرآورده های نفتی قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب گفت: اجرای این طرح برای تمامی کامیون های ترانزیت ایرانی است و به منظور جلوگیری از ترافیک، امکان عرضه فرآورده ها در تمام جایگاه های استان کرمانشاه نیز فراهم است و کامیون ها می توانند به این جایگاه ها مراجعه و در مرز طبق نرخ مصوب مابه التفاوت پرداخت کنند.

پناهنده ادامه داد: اجرای طرح فول باک (باک پُر) در مرز پرویزخان به منظور مقابله با قاچاق سوخت عملیاتی می شود.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد و مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود

. عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می‌شود.

استان کرمانشاه در مجموع ۱۶۲ جایگاه عرضه سوخت مایع و گاز طبیعی دارد که ۱۲۵ جایگاه در استان فقط سوخت مایع توزیع می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند