Web Analytics Made Easy - Statcounter

تورج بهادری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تولید شکر در مقایسه با سال زراعی گذشته که حدود ۸۸ هزار تن بود بیش از ۵۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.
وی علت کاهش تولید شکر در این شرکت را خشکسالی و کمبود آب در تابستان گذشته و بروز ۲ سیل مهیب بهمن ۹۷ و فروردین ۹۸ بیان کرد و افزود: بروز سیلاب پنج هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال به این شرکت خسارت وارده کرده است که هنوز اعتباری برای جبران خسارات وارده پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی خوزستان با اشاره به اینکه بروز سیل و خشکسالی تناژ نیشکر را از ۸۶ تن در هکتار به ۴۹ تن در هکتار کاهش داد افزود: مجموع تنش‌های ناشی از خشکسالی و ترسالی (سیلاب) سبب کاهش ۵۰ درصدی برداشت محصول در واحد سطح شد.

برآورد سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نشان می‌دهد در جریان سیلاب اخیر ۸۵ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی خوزستان وارد شد که ۳۵ هزار میلیارد ریال آب مربوط به خسارات بخش نیشکری استان است.

** ۲ تا سه سال زمان برای بازگشت به شرایط عادی
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی خوزستان گفت: برای جبران خسارات وارده به اراضی زیرکشت و بازسازی زیرساخت‌هایی که بر اثر سیلاب آسیب دیده‌اند ۲ تا سه سال زمان نیاز است تا شرایط به حال عادی بازگردد.
بهادری با اشاره به اینکه سیلاب فروردین ماه ۱۳۹۸ سبب به زیر رفتن کامل یک هزار و ۵۰ هکتار از مزارع نیشکر شد و به پنج هزار و ۸۰۰ هکتار نیز آسیب زد و به زهکش های سه هزار هکتار خسارت زد افزود: هم اکنون آب سیلاب از اراضی این شرکت خارج شده ولی اراضی که به زیر آب رفته‌اند باید نوسازی شود تا شرایط برای کشت مجدد نیشکر در این اراضی آماده شود.
وی با بیان اینکه کار استحصال شکر از نیشکر از اواسط اردیبهشت ماه شروع شد افزود: برای پاسخگویی به نیاز بازار، پنج هزار تن شکر زرد وارداتی با هماهنگی اداره کل غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار کشور تصفیه و به بازار تزریق شد.

** اختلال در برداشت محصول نیشکر
به گفته مدیرعامل شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی خوزستان، بارندگی‌های پیاپی در سال زراعی ۱۳۹۸-۱۳۹۷ و سیلاب سبب تأخیر چهار ماهه در برداشت نیشکر از اراضی نیشکر خوزستان شد.
بهادری با بیان اینکه به طور معمول برداشت نیشکر از مهرماه شروع و تا بهمن ماه به پایان می‌رسید افزود: شرایط خاص ناشی از بارندگی‌ها و مرطوب بودن مزارع، سبب تأخیر سه تا چهارماهه در برداشت محصول نیشکر در واحدهای هفتگانه نیشکر خوزستان شد.

** تنها تولیدکنتده شکر دارویی استاندارد بین المللی در خاورمیانه
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی گفت: ۱۲ هزار و ۵۰۰ شکر دارویی که مورد نیاز ۷۳ مؤسسه داروساز کشور می‌باشد در این شرکت تولید شد.
بهادری با اشاره به اینکه این شرکت تنها تولیدکننده شکر دارویی در خاورمیانه است افزود: برای تولید شکر دارویی مورد نیاز کشور در این شرکت مشکلی وجود ندارد ضمن آنکه برای صادرات آن در حال برنامه ریزی هستیم.
شرکت کشت وصنعت حکیم فارابی خوزستان واحد ششم از کشت و صنعت‌های تأسیس شده توسط شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی می‌باشد که با موضوع عملیات کشاورزی، صنعتی، تولیدی و تجاری به منظور تولید، خرید و فروش نیشکر و شکر و کلیه فرآورده‌های وابسته به آن تأسیس شد.
محل احداث مجتمع صنعتی شرکت در ضلع شرقی جاده اهواز - آبادان، کیلومتر ۳۵ واقع می‌باشد. مساحت کلی اراضی ۱۵ هزار هکتار و سطح قابل کشت آن ۱۲ هزار هکتار و بقیه اراضی آیش می‌باشد.
ظرفیت اسمی تولید شکر در این شرکت ۱۰۰ هزار تن و ظرفیت تصفیه شکر خام ۱۷۵ هزار تن در سال می‌باشد.
در سال زراعی گذشته در مجموع حدود ۶۳۵ هزار شکر در واحدهای هفتگانه نیشکر و صنایع جانبی تولید شد ولی پیش بینی شده امسال کل تولید شکر در این واحدها ۵۰ درصد کاهش یابد.
۶۰۶۵/‏۶۰۰۲/‏

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست

به گزارش خبرنگار مهر، عباس صدریان فر صبح امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: دریچه‌های سد دز برای رهاسازی آب در حد ایمن باز هستند و آب اضافه در حد سیلاب نیست و با توجه به ظرفیت سد مشکل خاصی وجود ندارد.

وی در ادامه نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز عنوان کرد و افزود: ورودی سد دز حدود ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه بود، بنابراین خروجی سد را از روزهای قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب را ایجاد کنیم.

صدریان فر اظهار کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به اینکه هم اکنون مخازن سدهای استان ۸۱ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: این میزان در سدهای زنجیره‌ای کارون ۹۱ و سد دز ۱۰۰ درصد است.

کد خبر 6096304

دیگر خبرها

  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال
  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • بیش از ۲.۱ هزار خوزستان در سیلاب و آب‌گرفتگی امدادرسانی شدند
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست