Web Analytics Made Easy - Statcounter

عکاس با سابقه سال‌های دفاع مقدس ضمن تقدیر از فعالیت‌های سازمان هنری رسانه ای اوج، عملکرد این سازمان را شجاعانه و غیرکلیشه‌ای توصیف کرد. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۳ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، سعید صادقی عکاس باسابقه سال‌های دفاع مقدس با تقدیر از عملکرد سازمان هنری رسانه ای اوج در هشت سال اخیر گفت: رفتار و شیوه مدیریتی سازمان رسانه‌ای «اوج» با دیگر موسسات و سازمان‌های فرهنگی کشور متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوع نگاهی که در این سازمان می‌بینیم، ارتباط با جوان‌ها و حمایت از آنها بسیار قابل توجه است. «اوج» به جای آنکه مانند بسیاری از موسسات درباره عملکرد و گستره وسیع کارهایش در فضای فرهنگی تبلیغ کند یا شعار بدهد، عملگرا بوده و تاثیرش را بر فرهنگ و هنر این سرزمین گذاشته و در مقایسه با بسیاری از نهادها قوی‌تر ظاهر شده است.

وی گفت: در طول این سال‌ها رفتار و سیاست‌های نهادهای فرهنگی آنقدر کلیشه‌ای بوده که باور نمی‌کنیم سازمانی مانند «اوج» وجود دارد که بسیار شجاعانه و غیرکلیشه‌ای در عرصه فرهنگ فعالیت می‌کند. درگیر سیاسی بازی نمی‌شود و خونی تازه در کالبد مجروح و خسته جامعه، هنر و فرهنگ جاری کرده است.

این هنرمند افزود: سازمان «اوج» به زمان نیاز دارد تا به نتایج عالی برسد، آنچه تاکنون اتفاق افتاده قابل توجه است و باید این مسیر ادامه یابد. این سازمان با همین ساختمان و چند اتاقش به اندازه چند وزارتخانه کار می‌کند و این بسیار مهم است.

صادقی درباره کیفیت آثار تولید شده در این سازمان گفت: «اوج» هنوز جوان است، احترام به دستاوردهای گذشته در این سازمان مشهود است، مدیران جوان این سازمان به روز هستند، به دنبال نوآوری و خلاقیت در همه عرصه‌های هنری هستند و این یک امتیاز است. آنچه تا به حال اتفاق افتاده، از کسالت، عافیت طلبی و کلیشه‌ها دور بوده است. «اوج» به دنبال همدلی و تعامل است، خوشبختانه ملی‌گراست و به دنبال سرکوب جریان‌های مخالف نیست.

این فیلمبردار باسابقه در بخش دیگری از سخنانش گفت: «بادیگارد» و «به وقت شام» از آثار شاخص سینمایی تولید شده در «اوج» هستند که واقعیتی را که در منطقه رخ داده نشان می‌دهند. جریان «داعش» فرهنگ، باورها و اعتقادات مردم منطقه را نشانه گرفته و تصویری بی‌ربط و جعلی از اسلام ارائه می‌دهد. بیان این نکات در قالب یک اثر سینمایی جذاب، کاری شایسته است که «اوج» با «به وقت شام» آن را انجام داد.

صادقی درباره تاثیرگذاری سازمان «اوج» در فضای هنری گفت: در کشور ما نسبت به ارگان‌هایی که به قدرت نزدیک هستند، گارد وجود دارد. حتی هنرمندان هم مثل اکثر افراد جامعه این نگاه را دارند. زمان لازم داریم تا روایت‌های «اوج» به دل مردم بنشیند. من امیدوارم «اوج» این تغییر را ایجاد کند و دل‌ها را با خود همراه کند. به نظرم بخش‌هایی از جوان‌ها، با آثار این موسسه همراه شده‌اند به مرور این اتفاق مبارک، رخ خواهد داد.

این هنرمند درباره چشم‌انداز سازمان «اوج» در آینده گفت: عملکرد «اوج» به بدنه جامعه نزدیک است، اما جایگاهی که از آن اعتبار می‌گیرد و به آن تکیه زده، کمی از مردم دور است. وقتی سازمان یا نهادی به قدرت وابسته است، حتی اگر عملکرد خوبی داشته باشد، دیدگاه منفی نسبت به آن وجود دارد. امیدوارم این نگاه در آینده تعدیل شود. «اوج» سعی می‌کند ارتباط با مردم را ترمیم کند، رابطه با هنرمندان را بهبود ببخشد، این‌ها اقدامات با ارزشی است. کارهایی که این سازمان ساخته باعث تقویت روحیه ملی و غرور ایرانی می‌شود، این‌ها می‌تواند مردم را به محصولات سازمان «اوج» پیوند بدهد و اعتماد از دست رفته‌شان را احیا کند.

این خبرنگار و عکاس سال‌های دفاع مقدس ادامه داد: یکی از مشکلات جامعه ما این است که تعصب و علاقه به وطن بین جوانان کمرنگ شده است. «اوج» با تولیداتش سعی کرده این شکاف را پر کند، ما باید از این نگاه حمایت کنیم. نگاهی که مهر به وطن را در جامعه تقویت می‌کند. اگر دوست داشتن آب و خاک وجود نداشته باشد، هیچ تلاشی برای ارتقای وضع موجود اتفاق نمی‌افتد. مهاجرت جوان‌ها محصول همین بی علاقگی به وطن است. تولیدات «اوج» بدون شعارزدگی به یادمان می‌آورد که هویت ما از سرزمینمان است.

صادقی افزود: نگاه تخصصی به حوزه‌های هنری مثل عکاسی، مستندسازی، فیلمبرداری، فیلمسازی و ... می‌تواند تولیدات «اوج» را ماندگارتر و جدی‌تر کند. برای افرادی مثل من که در سال‌های جنگ حضور داشته‌ایم و آن جغرافیا، روابط و مناسبات را می‌شناسیم، مهم است تصویری که از دفاع مقدس روی پرده آورده می‌شود واقعی و باورپذیر باشد. آنچه ابراهیم حاتمی کیا در فیلم‌هایش با مطالعه، وسواس و دقت انجام داده همین است که به باورپذیری و محبوبیت آثارش منجر شده است. تولیدات «اوج» باید به سمتی برود که بر اساس مطالعه و دانش ساخته شود تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

صادقی در پایان گفت: سازمان «اوج» بنیه مالی خوبی دارد و این امتیاز می‌تواند در اختیار سینماگران شایسته و توانایی قرار گیرد که تخصص، دانش و هنر پرداختن به موضوعات خاصی که از سوی این سازمان به آنها توجه می‌شود را دارند. این گونه در آینده نزدیک محصولات «اوج» تاثیرگذارتر و ماندگارتر خواهند شد.

اولین عکس از صف اُسرای عملیات فتح‌المبین را چه کسی گرفت؟/ جوادیان: نگذاریم روحیه سال‌های دفاع مقدس در کشور بایکوت شودبدرفر: وزارت ارشاد برای "عکاسی جنگ" کار خاصی نکرده است/ مظلومیت رزمنده‌های دفاع مقدس در تصویر نمی‌گنجید

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT3 واژه های کاربردی مرتبط اوج

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اوج اوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۵۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم فرهنگ آب رفت

  زندگی فرهنگی اغلب با هزینه همراه است و محصولات فرهنگی همچون فیلم، کتاب، سفر، پوشاک و... نیاز به هزینه دارد. شاخص هزینه‌کرد فرهنگی خانوار، نسبت جامعه را با صنایع فرهنگی پیش روی ما می‌گذارد. جالب این‌که با وجودی که میانگین هزینه‌کرد فرهنگی خانوارهای ایرانی از نظر اسمی روند صعودی داشته و درسال۱۴۰۱به ۲۶۱ هزار میلیارد تومان رسیده اما نکته حائز اهمیت ارزش واقعی هزینه‌کرد بوده که کاهش یافته است.با احتساب تورم، میانگین هزینه‌کرد فرهنگی خانوارهای ایرانی ازسال۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱، روند نزولی داشته است. به‌طوری که سهم هزینه‌ فرهنگی خانوار از سبدخرید آنها از۱۱.۵درصد درسال۱۳۹۶ به ۹.۳درصد در سال۱۴۰۱کاهش یافته است. رشد ریالی بازار سینما، کتاب و موسیقی در سال گذشته، بیش از آن‌که ناشی از افزایش تعداد مخاطبان و میزان فروش باشد، ناشی از افزایش تورم بوده است. اتفاقی که برای سال جاری هم ضعیف‌تر شدن بازارهای فرهنگی را پیش چشم می‌گذارد. به‌عنوان مثال و بر‌اساس گزارش خانه کتاب و ادبیات ایران، سال گذشته، بالغ بر ۱۱۵هزارو۱۴۱عنوان کتاب منتشر شده که نسبت به سال۱۴۰۱رشد ۵.۸درصدی داشته است. بدون پرداختن به محتوای عناوین منتشر شده، دقت بیشتر به آمار تفکیکی نشر، گویای این است که این افزایش بیشتر از آن‌که نشان‌دهنده بهبود انتشار کتاب در حوزه فرهنگ عمومی و بزرگسال باشد متأثر از تیراژ کتاب‌های کمک‌آموزشی بوده است. به‌عنوان مثال از اردیبهشت تا مرداد سال گذشته انتشار کتاب‌های کمک‌آموزشی نسبت به سال۱۴۰۱ از ۸۲ تا ۱۵۵‌درصد افزایش داشته‌ است.همچنین به‌جز فروردین واسفند۱۴۰۲که افزایش کتاب‌های کمک‌آموزشی به ترتیب رشدهای منفی۲ ومنفی۱۵درصدی را تجربه کرده‌، درسایر ماه‌های سال انتشار آنها بیش از ۲۲‌درصد رشد داشته است. همین رویه به نوعی در حوزه‌های سینما و موسیقی با بلیت‌های۹۰۰هزارتومانی ادامه دارد. هرچه هست، تورم همه اجزا حوزه فرهنگ چه در بخش تولید و چه در بخش مصرف را تحت تأثیر قرار داده و به کاهش یا حذف کامل سهم آن از سبد خانوار منجر شده است. 

دیگر خبرها

  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی‌های زن: «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • تن «سنگلج» می‌لرزد! + تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • معاون رهبر حماس: طوفان الاقصی روحی تازه در کالبد آرمان فلسطین دمید
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود