Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، صندوق نوآوری و شکوفایی را حامی بزرگ شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: این حمایت باعث می‌شود محققان بدون دغدغه مالی، به فکر پیاده کردن ایده‌های فناورانه باشند.

بهمن طاهرخانی، نماینده تاکستان و عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، نقش و جایگاه صندوق نوآوری و شکوفایی در اقتصاد کشور و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: ما برای رسیدن به اهداف خود محکوم به سرمایه‌گذاری هستیم و اگر قرار باشد محققان ما در آرامش خاطر بتوانند کار مطالعاتی خود را انجام دهند، نیاز است که در این مسیر تامین شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
صندوق نوآوری و شکوفایی نیز حامی بزرگ برای شرکت‌های دانش‌بنیان است تا محققان این شرکت‌ها با خیالی آسوده و بدون کوچکترین دغدغه‌ای در زمینه تامین مالی، به فکر پیاده کردن ایده‌های خلاقانه و فناورانه خود باشند.

وی در عین حال خواستار نظارت کافی صندوق نوآوری و شکوفایی بر عملکرد شرکت‌های دانش بنیان شد و گفت: این نظارت باعث می‌شود تسهیلات در مسیر درستی قرار گیرد و شرکت‌های واقعی دانش بنیان از آن منتفع شوند.

طاهرخانی در ادامه خطاب به فعالان حوزه دانش بنیان اظهار کرد: از همه محققان ایرانی درخواست می‌کنم با بررسی دقیق شرایط اقتصادی کشور به دنبال مطالعات و تولیداتی بروند که نیاز ضروری کشور است.

نماینده تاکستان در مجلس در پاسخ به این سوال که نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در جنگ اقتصادی که علیه کشور به راه افتاده است، چیست، تصریح کرد: پس از اینکه تحریم‌های مجددی علیه کشور وضع شد در بخش‌های زیادی با مشکل مواجه شدیم و مشخص شد که نتوانستیم سازماندهی و ساماندهی درستی در اقتصاد کشور داشته باشیم. ما باید به قدری خودکفا و قوی شویم که بتوانیم مجهولات پیش‌روی اقتصاد را به معلومات تبدیل کنیم و بهترین افراد برای این کار، اعضای شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ادامه داد: متاسفانه در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان تاخیر‌هایی صورت گرفت و خیلی از مسئولان دیر به نقش و اهمیت این شرکت‌ها در اقتصاد کشور پی بردند و امروز هم باید بدانیم که موفقیت در این راه نیازمند زمان است و نباید از این محققان انتظار کار کوتاه مدت داشته باشیم. اگر شرکت‌های دانش‌بنیان به معنای واقعی در کشور دوام و قوام پیدا کنند به طور قطع می‌توانند با تولیدات فکری که از خود ارائه می‌دهند راه را بر اقتصاد کشور باز کنند.

طاهرخانی درباره میزان پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان در سال‌های اخیر، خاطرنشان کرد: چون در سال‌هایی که پشت سر گذاشتیم این موضوع چندان مورد توجه قرار نگرفت، میزان پیشرفت این شرکت‌ها نیز کند بود، اما امیدوارم با توجهاتی که امروز در این رابطه در دستور کار است به ویژه حمایت‌هایی که صندوق نوآوری و شکوفایی از این شرکت‌ها می‌کند، این روند سرعت بیشتری به خود بگیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صندوق نوآوری نماینده تاکستان در مجلس حمایت از شرکت های دانش بنیان جنگ اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور

به منظور هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و با حمایت بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی، نخستین برنامه راهیان پیشرفت در خانه فناوری و نوآوری ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، خانه نوآوری و فناوری ایران با هدف ترویج و دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و آگاهی جامعه استعدادهای برتر و نخبگان، نخستین برنامه راهیان پیشرفت را برگزار می‌کند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، این رویداد، مسیر ارتباط و تعامل هرچه بهتر اقشار دانش آموز و دانشگاهی را با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و نیز دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان هموار کرده و در ترسیم افق پیش روی نقش آفرینان اقتصاد کشور گام برمی‌دارد.

این فصل از رویداد راهیان پیشرفت با حضور جمعی از مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی با بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران

(IHIT) زمینه را برای اطلاع‌رسانی و آشناسازی جامعه مخاطب با دستاوردهای فناورانه و دانش‌بنیان فراهم می‌کند.

گام نخست این برنامه با نقش آفرینی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها برای آشنایی دستاوردها و پیشرفت‌های فناورانه و نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان از زمستان ۱۴۰۲ و در قالب برگزاری هفت برنامه بازدید از کنسرسیوم دیالیز ایران، نخستین شتاب‌دهنده زیست‌فناوری کشور، بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا، شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تبلیغات و برندینگ، منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام، گروه دارویی سیناژن و یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات پزشکی برگزار شد.

در خانه نوآوری و فناوری ایران با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف همچون مواد پیشرفته، صنایع خلاق، زیست‌فناوری و سایر محصولات و خدماتی که از ظرفیت صادراتی برخوردار هستند به نمایش درآمده است.

در جریان این بازدید، مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی حاضر ضمن بازدید از غرفه‌های حاضر در نمایشگاه، با توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود