Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتمین همایش ملّی «متن پژوهی ادبی نگاهی تازه به ادبیات کودک و نوجوان» امروز ۲۷ خردادماه در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه برگزار می‌شود. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰ سیاسی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، هفتمین همایش ملّی «متن پژوهی ادبی نگاهی تازه به ادبیات کودک و نوجوان» در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا حاج آقا بابایی، عضو هیئت‌علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و دبیر علمی این همایش گفت: این همایش با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی، هسته مطالعات ادبی و متن پژوهی و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به ادبیات کودک و نوجوان و اهداف این همایش گفت: مطالعه درباره‌ی ادبیات کودک و نوجوان یکی از حوزه‌های نوپای مطالعات ادبی در ایران است و متأسفانه نسبت به دیگر حوزه‌های ادبی پژوهش‌های علمی و دانشگاهی اندکی در این زمینه صورت گرفته است. در سال‌های اخیر با توجه به تأسیس رشته‌ی ادبیات کودک و نوجوان در پاره‌ای از دانشگاه‌های کشور و روند رو به رشد تولید آثار فاخر ادبی در این حوزه و همچنین افزایش تعداد نویسندگان و شاعرانی که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کنند، ادبیات کودک و نوجوان با اقبال بیشتری از سوی پژوهشگران روبه‌رو شده است و آثار تحقیقی گوناگونی در قالب کتاب، پایان‌نامه و مقالات علمی پدید آمده است.

دبیر علمی این همایش با اشاره به روند شکل‌گیری هفتمین همایش ملی متن پژوهی ادبی با موضوع متون ادبی افزود: با توجه به پیشنهاد گروهی از استادان و پژوهشگران محترم، هسته‌ی مطالعات ادبی و متن پژوهی تصمیم گرفته است تا هفتمین همایش متن پژوهی ادبی را تحت عنوان نگاهی تازه به ادبیات کودک و نوجوان برگزار نماید.

تشکیل مرکز مجازی ارتقاء توان حرفه‌ای استادان در دانشگاه علامه طباطبایی

وی اضافه کرد: امید است برگزاری این همایش بتواند درروند رو به رشد مطالعات و پژوهش‌های مرتبط با ادبیات کودک و نوجوان تأثیر مثبت داشته باشد و پژوهشگران این حوزه بتوانند از فعالیت‌های پژوهشی استادان و دانشجویان سراسر کشور آگاهی یابند.
لازم به ذکر است، این همایش امروز 27 خردادماه از ساعت 15 در محل سالن شهید مطهری دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/

R1541/P/S1/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی ره دانشگاه علامه طباطبایی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۷۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه وب پژوهی فصلنامه شد

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر اقداماتی که در این حوزه وب پژوهی انجام داده است، نشریه‌ای را راه‌اندازی کرد که علاوه بر مجوز ISC، رتبه «ب» پژوهشی وزارت علوم را نیز کسب کرده است. این نشریه از امسال به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و این اقدامی مبارک است و امیدواریم این نشریه، محلی برای تعامل اهالی علم باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن خوش آمدگویی به اساتید و مدعوین حاضر در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ گفت: از علل تداوم برگزاری کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی این بود که باهدف درستی انتخاب شده و مسیر درستی را طی کرده است.

وی با اشاره به تلاش‌هایمحمدجواد شایگان فرد دبیر کنفرانس و همکارانی که در این مسیر تلاش کردند، افزود: خوشحالم که در این حوزه چشم‌انداز درستی را ترسیم کرده‌اید و در عمل نیز اقدامات مناسبی را انجام داده و تا به امروز توانسته‌اید دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی را برگزار کنید.

رئیس کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه خاطرنشان کرد: موضوع وب پژوهی مسئله‌ای به‌روز بوده که سرعت رشد بالایی دارد و این نکته‌ای مهم، برای ادامه دارشدن این کنفرانس است.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ عنوان کرد: پرفسور بدیع از افراد شاخص در این حوزه بودند که حضورشان در این کنفرانس بسیار ارزشمند بود؛ اما امروز او را در جمعمان نداریم و بسیار متأثریم.

وی تأکیدکرد: دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر اقداماتی که در این حوزه انجام داده است، نشریه‌ای را راه‌اندازی کرد که علاوه بر مجوز ISC، رتبه «ب» پژوهشی وزارت علوم را نیز کسب کرده است.

همچنین خبر خوب که نشریه وب پژوهی از امسال به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و این اقدامی مبارک است و امیدواریم این نشریه، محلی برای تعامل اهالی علم باشد.

وی در پایان گفت: این کنفرانس تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می‌دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری دست یابیم.
دکتر مهدی باصولی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: این کنفرانس یک کنفرانس تخصصی و بین‌رشته‌ای است و خوشحالیم که هرسال تعداد افرادی که در حوزه‌ فناوری اطلاعات در این کنفرانس حضور دارند، بیشتر می‌شوند و به جز پنل‌های تخصصی پنل‌هایی در حوزه‌های علوم‌انسانی، جامعه‌شناسی و… نیز مرتبط با این حوزه و جود دارد.

وی افزود: این کنفرانس تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می‌دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری دست یابیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • زیر تیغ
  • نشریه وب پژوهی فصلنامه شد
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • معرفی سرگذشت رباعیات خیام و 4 کتاب دیگر
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • چهل‌ودومین جایزه کتاب سال فراخوان داد