Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@04:42:05 GMT

بهانه به دست دشمن ندهیم

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۹۷۲۸

بهانه به دست دشمن ندهیم

روزنامه ایران در این گزارش آورده است: آیت‌الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و نماینده استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری در بخشی از گفت‌وگوی اخیر خود با خبرگزاری فارس، همه مشکلات موجود در کشور را به دولت نسبت داده و در عین حال از مماشات یا خویشتنداری جبهه نیروهای انقلاب در برابر دولت سخن گفته و تأکید کرده که دولت را طرفدارانش نگه نداشته‌اند بلکه خویشتنداری نیروهای انقلاب است که دولت را نگه داشته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او البته تلویحاً تهدید هم کرده که اگر یک مقدار بخواهد این خویشتنداری را از دست بدهد و کم کند، معلوم می‌شود چه وضعیتی دولت دارد.» درباره اینکه بیان این سخنان در شرایطی که کشور نیازمند انسجام ملی بیشتر است چه پیامدهایی دارد و ادعاهای آیت‌الله اراکی چقدر صحت دارد، با آیت‌الله سیدهاشم بطحائی، نماینده استان تهران در مجلس خبرگان رهبری گفت‌وگو کرده‌ایم. این استاد دانشگاه و حوزه بیان چنین نظراتی را در حکم بهانه دادن به دشمن می‌خواند.


اینکه شخصیتی سیاسی و دینی در سطح آیت‌الله اراکی، تلویحاً رئیس جمهوری را غیرانقلابی معرفی کند یا بگوید که نیروهای انقلابی با دولت مماشات می‌کنند، وگرنه اتفاقات دیگری می‌افتد، این امر در داخل چه پیامدی دارد و چه پیامی به خارج مخابره می‌کند؟
بدون آنکه حاشیه‌ای بروم و بخواهم طرفی را محکوم کنم، باید بگویم آقای روحانی از مبارزان انقلاب است و از آغاز انقلاب و در دوران جنگ، همه جا بوده و هست. از این رو این صحبت‌ها را زمینه‌ساز دل آزردگی می‌دانم، به این معنی که تاریخ و سابقه فعالیت آقای روحانی مشخص است. اصلاً نمی‌فهمم که در چنین سخنانی، معنای انقلاب چیست؟ مگر انقلاب غیر از این بود که یک رژیم وابسته به غرب که به ملت خود پشت کرده و استقلال کشور را فروخته بود، از میان برداشته شد و در انقلابی با زعامت امام راحل، استقلال سیاسی، اقتصادی و نظامی و فرهنگی کشور به کشور بازگشت؟ یکی از نیروهای انقلابی همین آقای روحانی بود که به همراه شخصیت‌هایی چون رهبر معظم انقلاب که نقش برجسته‌ای در انقلاب داشتند، همه بودند، دست به دست هم دادند و توانستند که این کشور را از دست بیگانه نجات بدهند.


شاید منظورشان این بود که آقای روحانی تغییر کرده است.

مگر روحانی حرکتی بر ضد انقلاب انجام داده است؟ موضعگیری‌های اخیر ایشان در قرقیزستان و تاجیکستان یا رویکردهای ایشان در مسأله برجام، آیا خلاف مصالح ملت و خلاف استقلال بوده است؟

آیت‌الله اراکی، حتی اضافه کرد که امروز نیروهای انقلابی با دولت مماشات می‌کنند، وگرنه اتفاقات دیگری برای دولت می‌افتاد.

این صحبت‌ها تنها باعث القای دوگانگی میان نیروهای انقلاب و کشور می‌شود، درحالی که امروز آقای روحانی و دولت، با سپاه، ارتش، مجلس و قوه قضائیه و مقام معظم رهبری، زاویه‌ای ندارد. به نظر من این صحبت‌ها جز اینکه بهانه به دست دشمن می‌دهد، خاصیت دیگری ندارد.


اتفاقاً یکی از بحث‌ها همین است که آیا چنین جدل‌های سیاسی در شرایط فعلی، به نفع کشور خواهد بود؟
دیدید که وقتی مقام معظم رهبری اساساً ترامپ را قابل جواب دادن ندانستند، چه فضای خوبی به نفع جمهوری اسلامی ایران، در داخل و خارج ایجاد شد. همه ما هم باید در همین راستا حرکت کنیم، نه اینکه ناگهان یک صحبت موج‌آفرینی بر زبان بیاوریم. زیرا اگر یک روزنه برای دوگانگی در کشور ایجاد شود، مثل همین ادعا که دولت با نیروهای انقلابی زاویه و مشکل دارد، دشمن سو استفاده می‌کند. ضمن اینکه ما در کشور ناراضی هم داریم. مگر سلطنت‌طلب‌ها، منافقین و سایر جریان‌های مخالف نظام در کشور نیستند؟ وقتی ما زمینه و روزنه‌ای برای دوگانگی میان دولت و سایر ارکان نظام و بخش‌های کشور ایجاد کنیم، این جریان‌ها از این فرصت استفاده می‌کنند.


در ماجرای دی ماه ۹۶ هم شاهد بودیم که با زمینه‌ای که برخی نیروها در مشهد ایجاد کردند، فرصتی برای گسترش اعتراضات در سراسر کشور فراهم شد، یا در جریان حمله به سفارت عربستان، خسارت آن به کل نظام و دولت رسید. در این صورت، نه تنها نمی‌توان از مماشات با دولت گفت، بلکه دیدیم که این حرکت‌های ضد دولت، در نهایت به ضد نظام تبدیل می‌شود.
الان در همین فضا که امریکایی‌ها و صهیونیست‌ها و سعودی‌ها به دنبال بهانه و فضاسازی علیه کشور هستند، القای دوگانگی درست مانند روزنه‌ای است که باعث می‌شود آنان استفاده کنند. در حالی که اگر ببینند جامعه مانند پولاد جلوی آنان ایستاده است، به گونه دیگری عمل می‌کنند. ما با این حرف‌ها توفیقات برجسته‌ای همچون سخنان رهبری خطاب به نخست وزیر ژاپن را هم به حاشیه می‌بریم و انسجام پولادینی که در کشور مقابل امریکا ایجاد شده را هم زیر سوال می‌بریم. مطابق حدیثی از امام صادق (ع)، «کسی که زمان خود را بشناسد، سخنانی را بر زبان نمی‌آورد که بهانه‌ای به دست دشمنان بدهد.» من متأسف هستم از کسانی که به دلیل ناآشنایی با زمان، بهانه به دست دشمن می‌دهند.


نکته دیگری که هم از سوی آیت‌الله اراکی گفته شد و هم به تازگی برخی تکرار می‌کنند، این است که مشکلات کشور را به انتخاب‌های مردم در طول انقلاب نسبت می‌دهند و معتقدند اگر روزی به سمت انسجام مدیریتی برویم و انتصاب مدیران، غیر از انتخاب مردم باشد، هماهنگی در کشور بیشتر می‌شود.
جدا و منهاکردن مردم از انقلاب حرف‌های بسیار خطرناکی است، آن هم در شرایطی که امام (ره) و رهبری، بارها و بارها از مردم و نقش و تأثیر آنان حرف می‌زنند. اصلاً مگر قدرت حضرت امام (ره) از امام علی (ع) بیشتر بوده است؟ مشکل ائمه (ع) این بود که مردم در صحنه نبودند. مگر همین مردم جنگ را به پیروزی نرساندند؟ روزی یک نفر نزد امام صادق (ع) آمد که چرا در خانه نشسته‌اید و اعتراض نمی‌کنید؟ حضرت فرمود ما از شما گلایه داریم، اگر شما ما را تنها نمی‌گذاشتید، بنی امیه نمی‌توانست این کارها را انجام بدهد. امروز هم، اگر این مردم نبودند، نه تنها انقلاب پیروز نمی‌شد، بلکه نظام تا به امروز نمی‌توانست این همه موفقیت کسب کند.


اگر بگوییم مشکل ما این است که مردم، رئیس جمهوری و دولت‌ها را انتخاب کردند، این حرف بسیار عجیب و بسیار بعید است و من بعید می‌دانم کسی چنین حرفی بزند.


گفتند اگر مردم در انتخاب‌های خود دقت می‌کردند و افراد دیگری را برمی‌گزیدند، ما مشکلات مدیریتی نمی‌داشتیم.
مثلاً چه کسی را ا نتخاب می‌کردند و چه می‌کردند؟ اگر قرار است انتخاب مدیران از طریق انتخابات نباشد و به صورت شخصی انجام شود، این یعنی بازگشت به همان زمان قبل انقلاب. زیرا در گذشته هم مقام‌ها را خود دستگاه انتخاب می‌کرد و مردم دخالتی نداشتند، خودشان از صندوق درمی‌آوردند و نماینده‌ها را مشخص می‌کردند. اتفاقاً اهمیت جمهوری اسلامی ایران در این است که انتخابات مردمی است و ما قائل به مردم سالاری دینی هستیم.


رهبری هم تأکید کردند که من مردم سالاری دینی را پذیرفته‌ام.
اساساً انتخابات برگزار می‌شود تا مردم نمایندگان خود را، چه در دولت، چه در مجلس و چه در مجلس خبرگان رهبری انتخاب کنند. مگر قرار است نمایندگان از طرف چه کسی انتخاب شوند، آیا غیر از مردم انتخاب کنند؟ من واقعاً از این صحبت‌ها تعجب می‌کنم.


گذشته از این حرف‌ها، آیت‌الله اراکی به ویژگی‌های فردی مدیران عالی همچون آقای ظریف هم طعنه زدند و گفتند تدین ایشان مانند آقای بازرگان است.
وقتی آقای اردشیر زاهدی که داماد شاه، زمانی هم سفیر و زمانی هم وزیر خارجه رژیم گذشته بوده، از وزیر خارجه ما تعریف می‌کند، معنایی جز این ندارد که از ابتدای انقلاب تاکنون چنین وزیر خارجه متدینی نداشته‌ایم. آیا انتظار داریم بلاتشبیه امام صادق (ع) وزیر خارجه ما شوند؟ ضمن اینکه درباره مقایسه ایشان با آقای بازرگان، «اثبات شی‌ء نفی ما ادا» نمی‌کند، اما آقای بازرگان هم از سوی امام انتخاب شد، آیا امام (ره) را هم زیر سوال می‌برید؟ ظریف میان وزرای خارجه کشورهای جهان از نظر دیانت، فراست و اعتقاد و ولایی بودن، منحصر به فرد است؟ چرا نیروهای خوب خود را دلسرد و آزرده کنیم؟ کسی که نفی می‌کند باید جایگزین بهتری هم معرفی کند، آیا من بهتر کار کردم که دیگران را نفی می‌کنم؟


ابتدای صحبت‌ها اشاره کردید که دوگانگی‌ها باعث می‌شود دشمنان از آن سو استفاده کنند، پیامد داخلی آن چیست؟ مثلاً وقتی مردم بشنوند که مشکلات کشور ناشی از انتخاب آنان بوده است، چه خواهند گفت؟
اکنون ما در آستانه انتخابات هستیم، در این صورت مردم خواهند گفت اگر انتخاب ما بد است، بروید خودتان انتخاب کنید. این درحالی است که مقام معظم رهبری بارها و بارها مردم را به حضور گسترده در انتخابات تشویق کرده و می‌کنند، ضمن اینکه حضور مردم پای صندوق‌ها دشمن شکن است. اما دشمنان روی این جملات دست می‌گذارند که ای مردم، این هم دست مریزادی است که به شما گفته شد و بدی دولت زیر سر شما ملت است. این حرف بسیار سنگینی است که بگویید بدی دولت‌ها ناشی از انتخاب مردم است. مردم هم بگویند حالا که مقصر ما هستیم، بروید خودتان انتخاب کنید.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی مردم انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۹۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادان: دشمن اصل مترقی حجاب را هدف قرار داده است

فرماندهی انتظامی کل کشور گفت:دشمن متوجه اصل مترقی دین و حجاب و عفاف شده و می‌داند که اگر بتواند این اصل مترقی را زمین بزند، نیازی به جنگیدن ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سردار احمدرضا رادان در اجتماع مردم اصفهان در حمایت از طرح نور ضمن قدردانی از حمایت چشم‌گیر و گسترده مردم اصفهان از نیروی انتظامی اظهار داشت: از خانواده معظم شهدا و ایثارگران و همه زنان و مردان متدینی از موضوع عفاف و حجاب، عفت و حیا و غیرت به سبب تکلیف دینی‌شان حمایت می‌کنند، کمال تشکر را دارم و از خداوند استعانت می‌طلبم تا بتوانیم سیر تکلیف الهی و اجرای قانون، قدمی در را شهدا برداریم.

وی با بیان اینکه مجلس امروز در یکی از مقدس‌ترین اماکن اصفهان  و برای دفاع از خون شهدا آراسته شده، افزود: طرح نور یک تکلیف الهی، قانونی و شرعی و اجرای آن مایه افتخار نیروی انتظامی است.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه دشمنی و هجمه به موضوع عفاف و حجاب مربوط به امروز و دیروز نیست هر چند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شدت پیدا کرد، خاطرنشان کرد: از زمانی که دشمن تلاش کرد تا به ساحت حضرت زهرا(س) جسارت کند، نقشه‌های شوم برای حجاب و عفاف پایه‌ریزی شد. این دشمنی از زمانی که حضرت زینب(س) برای رسیدن به پیکر سیدالشهدا(ع)  متحمل رنج‌های فراوان شده و تلاش کردند تا از سر دخترانشان چادر بردارند، شروع شده و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: دشمن مقابل همه دین ما قرار گرفته تا بتواند همه مکر و حیله خودش را بر عرصه آورده و به منصه ظهور و ثبوت برساند؛ بنابراین این دشمنی به این خلاصه نمی‌شود که دختری از روی جهل و یا ناآگاهی و غفلت حجابش رعایت نکند بلکه از همان زمان جبهه اسلام و کفر در مقابل هم قرار گرفتند.

سردار رادان گفت: در یک طرف زیبایی، معنویت، اخلاق، پایداری، عشق، ایثار و کرامت ایستاده و در طرف مقابل انواع زشتی‌ها و کج فهمی با آرایش مردم فریبانه قرار دارد و این رویارویی در جنگ سخت و همه سالیان دوران دفاع مقدس به نمایش گذاشته شد اما پیروزی‌های با لشکر اسلام بود و جبهه کفر شکست خورد چون مادران و خواهران و فرزندان رزمندگان با کلام و ایثارشان  از جبهه حمایت می‌کردند.

وی با بیان اینکه دشمن متوجه اصل مترقی دین و حجاب و عفاف شده، متذکر شد: دشمن می‌داند که اگر بتواند این اصل مترقی را زمین بزند، نیازی به جنگیدن ندارد؛ در همه فتنه‌های کشور از فتنه 88 تا همین فتنه 1401 هر زنان که مردم ولایت‌مدار و پا به رکاب به میدان آمدند‌، همه خاکریزهای دشمن را گرفتند و دین خدا را یکبار دیگر ثابت کردند و دشمن آنجا فهمید که نمی‌تواند مقابل اصل مترقی عفاف و حجاب مقاومت کند.

فرماندهی انتظامی کل کشور بیان کرد: دشمن از همان ابتدا مسئله حجاب و عفاف نه به عنوان یک پوشش بلکه به عنوان یک اصل تمدن‌ساز و برتریی‌بخش مخالفت داشت و نقشه‌های شوم‌شان را یکی پس از دیگری شروع کردند.

وی ادامه داد: برای دشمن اصل مترقی و بنیان‌ساز حجاب همان عنصری است که از طریق آن می‌تواند همه خاکریزهای ما را فتح کند؛ چه کسی رضا شاه قلدر را آماده کرد تا حجاب را از سر زنان ما بردارد؟ رضا شاه نوکر بی جیره و مواجب جبهه کفر و اروپایی‌ها بود و مقابل مردم خودش ایستاد و سعی کرد حجاب را از سر زنان ایرانی بردارد چون دشمن می‌دانست تا زمانی که مردم ایران مستحضر به نور امامت و ولایت و متوسل به حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) هستند، هیچ کس نمی‌تواند آنها را شکست دهد.

سردار رادان با بیان اینکه تحریف واقعیت، اولین قدم دشمن برای عملی کردن نقشه‌اش بود، گفت: تحریف واقعیت می‌تواند به اندازه‌ای در ذهن تمرکز شده و جلوه‌گری کند، که حتی خود شخص احساس کند دچار مشکل شده و این تحریف واقعیت را با نشان دادن غیرواقعی برخی از زشتی‌ها آغاز می‌کنند و حتی برخی از مسئولین نیز گرفتار آن می‌شوند به طور مثال در برخی از فیلم‌ها زن محجبه منشا همه زشتی‌ها نشان داده می‌شود و این تحریف غلط و غیرواقعی از یک واقعیت است و مطابق برنامه پیش می‌رود.

وی ادامه داد: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند دشمن برای آنکه بتواند ما را به استحاله فرهنگی و دینی بکشاند، برنامه دارد و در گام اول تلاش می‌کند که در ذهن ما با تعریف نابه‌جا و تحریف واقعیت شک و تردید بکارد و بعد از آن بدون آنکه متوجه شویم ما را به سمت تغییر سوق می‌دهد و این تغییر به صورت موریانه‌ای وارد بدنه جامعه اسلامی می‌شود.

فرماندهی انتظامی کل کشور با بیان اینکه عفت و حیا یک بال اساسی دین و انقلاب است، افزود: وقتی از زنان ما حیا و عفت گرفته شود، مردان ما هم غیرت‌شان را از دست می‌دهند، یعنی آنکه مردان ما بی‌عفتی و بی‌حجابی را می‌بینند و به آن عادت می‌کنند؛ آسیب دیدن عفت و غیرت استحاله فرهنگی ایجاد می‌کند اما دشمن در برنامه‌ریزی خود به یک نکته توجه نداشت و آن مردم ما بودند. امروز پلیس جمهوری ایران مفتخر و مستظهر به حمایت مردم عزیز و انقلابی است که در حقیقت با جوششی وصف ناپذیر به دنبال احیای دین خودشان هستند.

وی با بیان اینکه آفرینش 9 دی توسط مردم انقلابی، متدین و پیرو خط ولایت‌فقیه، آتش فتنه سال 1388 را خاموش کرد، افزود: دشمن می‌داند که نظام جمهوری اسلامی به مردم متکی است و مردم را باید مورد هدف قرار دهد و به همین دلیل با برنامه‌ریزی عفت، حیا و غیرت جامعه را مورد هدف قرار داده است اما مردم انقلابی ایران مدافع دین و حرمت‌های آن هستند و امروز نشان دادند که در سنگر هستند تا از دین‌شان دفاع کنند و فریب‌خوردگان جوامع غربی را به آغوش جامعه بازمی‌گردانند.

فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه مردم اصفهان شناسنامه‌ای مشخص دارند و مایه افتخار هستند، اظهار داشت : اصفهان به تعبیر مقام معظم رهبری شهر انقلاب، شهر کار، خدمت و تربیت نیروی انسانی است، شهید علی زاهدی و شهیدانی که در این گلستان شهدا خفته‌اند، در اصفهان تربیت شده‌اند و  به ویژه شهید زاهدی با شهادتش به خاک نشستن عظمت پوشالی رژیم صهیونیستی را ثابت کرد.

سردار رادان تاکید کرد: اگر این مردم نبودند سنگرها گرفته می‌شد؛ مردم افتخار کنید رئیس‌جمهوری مکتبی و ولایت‌مدار دارید که برایش تکلیف مهم است، حتی اگر مورد قضاوت قرار گیرد؛ همچنین مستظهر به رئیس قوه قضائیه‌ای هستید که تمام‌قد پای‌کار طرح نور ایستاده‌ است.

وی افزود: بیشترین کسانی که در طرح نور و لایحه عفاف و حجاب تلاش کردند و برای دفاع از دین‌شان به میدان آمدند نمایندگان اصفهان بودند که از جمله آن‌ها می‌توان به آقایان بانکی، نقدعلی و حاجی‌دلیگانی اشاره کرد.

فرمانده فراجا تصریح کرد: ما در سال 1402 در مأموریت‌های مختلف برای حراست از دین، مرزها و عفاف و حجاب بالغ بر 93 شهید و در سال 1403 نزدیک به 16 شهید در راه حراست از مردم به کشور تقدیم کردیم.

وی یادآور شد: امروز در محضر شهدا عهد و پیمان می‌بندیم که مدافع خون شهدا باشیم و با هم مسیر طرح نور را برای پاسداشت از دختران و مادران سرزمین‌مان ادامه دهیم تا رزمنده‌پرور و شهیدپرور باشند و بر این عهد و پیمان استوار خواهیم ماند.

رادان تاکید کرد: دشمن خیلی تلاش کرد که شبهه‌های فراوانی ایجاد کند. آزادی که دین ما به مردم داده هیچ جا نیست. از بی‌بی سی‌ها و اینترنشنال‌ها که نوکر جیره بگیر هستند سوال کنیم که از دانشگاه‌های آمریکا و فرانسه و انگلیس چه خبر؟ از دختری که ستم‌وار به او حمله می‌شود چه خبر؟ و در نهایت از شعار زن زندگی آزادی چه خبر؟ آن‌ها دموکراسی را برای خودشان تعریف می‌کنند. امروز ما آزادی را به سبک دین، انقلاب و شهیدانمان تعریف می‌کنیم.

وی اضافه کرد: ما به سبک خودمان آزادی برای احیای دین‌مان را ایجاد می‌کنیم و پاسدار خون شهدا خواهیم بود.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • رادان: دشمن اصل مترقی حجاب را هدف قرار داده است
  • رادان: ضرباتی به نقشه شوم دشمن زدیم که در آینده مشخص می‌شود
  • سردار سلامی: رهبر انقلاب فرمودند سپاه در بحث آموزش مجاهدت کند
  • سردار سلامی: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم / ادعای حقوق بشر غربی‌ها دیدنی است
  • معلمِ متفکر
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور