Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، هم اندیشی "طراحی مکانیزم‌ها حلقه مفقوده توسعه کشور با سخنرانی امید پارسا رییس سازمان امور مالیاتی کشور و به اهتمام مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه کشور در محل این سازمان برگزار شد .
در این هم ‌اندیشی  امید پارسا رییس سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: تمام برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان مدت و بلند‌مدت باید با در نظر گرفتن انگیزه‌های عوامل اجرایی طراحی و اجرا شوند، در غیر این صورت، تأثیری در رشد و توسعه کشور نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


   وی افزود: بی‌تردید کارهای بزرگ با دستور و بخشنامه اجرا نخواهد شد و ما اگر نتوانیم از امکانات کشور استفاده بهینه و مناسب داشته باشیم، وقوع توسعه امری محال خواهد بود.
پارسا با اشاره به این موضوع که واژه‌ای به نام انگیزه سازگاری در سال 1965 مطرح شد، گفت: پرسش این است که در جایی که قرار است تصمیم متمرکزی توسط نهادی مثل سازمان برنامه و بودجه کشور انجام پذیرد، عوامل اجرایی که به صورت غیر‌متمرکز در نقاط مختلف کشور فعالیت می کنند، آیا قادر خواهند بود که قواعد بازی را به گونه‌ای بازی کنند که عوامل اجرایی از درون به وظایف خود عمل کنند.
   وی با تأکید بر این نکته که در تمام استان‌های کشور امکانات و توانمندی‌های قابل توجهی وجود دارد، اظهار داشت: اما مشکل این است که توان و اختیارات رییس سازمان‌های استانی با قواعد، سازگاری و تناسبی ندارد.
پارسا در تشریح بیشتر مشکلات استان‌ها و مناطق گفت: وضعیت به گونه‌ای است که استان‌ها میزان درآمد واقعی خود را ابراز و اعلام نمی‌کنند و اغلب کمتر از آنچه واقعی است، بیان می‌شود، در حالی که قواعد و قوانین باید به سمتی سوق داده شود که رشد درآمدهای استان به حداکثر برسد و رقم واقعی گزارش شود.
   وی تصریح کرد که شرایط باید به گونه‌ای باشد که امکان برداشت متفاوت از قواعد و قوانین به صفر برسد و در عین حال، قاعده‌ها باید از تضمین لازم و کافی برخوردار باشند.
   وی در ادامه افزود: نکته با اهمیت دیگر در مکانیزم‌ها و قواعد این است که هزینه‌های عدم رعایت قانون باید تا به آن اندازه بالا باشد که کسی جرأت نکند قانون‌شکنی کند.
   رییس سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه  گفت : فضا باید به مدیران خلاق و ریسک‌پذیر داده شود و به ویژه در استان‌ها با مدیران ریسک‌گریز و محافظه‌کار، امکان تحقق توسعه امری محال است.
   وی در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: اگر روند برنامه‌ریزی و مکانیزم‌ها به گونه‌ای باشد که مجموعه ای از تشویق‌ها و تنبیه‌ها طراحی شود، بازیگران به خاطر منافع خودشان هم که شده، قواعد را درست اجرا خواهند کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور در خصوص توسعه فعالیت‌ها شناسایی شده است که ۱۳۰ خوشه از  آن مراحل نهایی را طی کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرشاد مقیمی امروز در بازدید از غرفه استان چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو، اظهار داشت: تشکیل ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین فرصت مطلوبی برای توازن در سیاست‌گذاری استان‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه توسعه خوشه‌های صنعتی در برنامه هفتم توسعه به سازمان صنایع کوچک ایران واگذار شده است، عنوان کرد: 505 خوشه صنعتی در سطح کشور در خصوص توسعه فعالیت‌ها شناسایی شده است که 130 خوشه از آن مراحل نهایی را طی کردند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی با بیان اینکه توسعه فعالیت‌ها در زمینه خوشه‌های صنعتی و زنجیره ارزش، موجب توسعه فعالیت‌های اقتصادی می‌شود، عنوان کرد: خوشه‌های کسب‌وکار نیز در کنار خوشه‌های صنعتی مورد توجه است.

وی با اشاره به اینکه در جایی که توانمندی بخش خصوصی در همرسانی کسب‌وکار وجود دارد، ورود نمی‌کنیم، مطرح کرد: ارتباط بین کسب‌وکارها و زنجیره‌های ارزش در قالب یک بن‌سازه الکترونیکی که شامل اطلاعات خوشه‌ها است، صورت می‌گیرد که به‌زودی رونمایی می‌شود.

مقیمی با اشاره به اینکه توسعه زنجیره‌های ارزش در اولویت این سازمان است، خاطرنشان کرد: تشکیل زنجیره ارزش یکی از مدل‌های مهم اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند