Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@21:17:05 GMT

معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان سمنان مغفول مانده است

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۸۰۳۱

معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان سمنان مغفول مانده است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان به ظرفیت‌های بشمار استان سمنان در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: متأسفانه در معرفی این ظرفیت‌ها کوتاهی شده است. ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی‌اصغر جمعه‌ای بعدازظهر امروز در جلسه کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان یکی از ضعف‌های موجود در استان سمنان را برخی کوتاهی‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری این استان عنوان کرد و اظهار داشت: استان سمنان دارای ظرفیت‌های بی‌شماری است که می‌توان در راستای توسعه و پیشرفت و جذب گردشگر و رونق اقتصادی از آن بهره گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن انتقاد از کاربری برخی اماکن تاریخی استان سمنان افزود: برخی سیاست‌گذاری‌ها در واگذاری بناهای تاریخی به‌ویژه اقامتگاه‌های بوم گردی نیاز به اصلاح و بازنگری دارد.

‌اجرای 800 پروژه برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری آذربایجان شرقیکلکسیون جذابیت‌های گردشگری طبیعی زیر و روزمینی در مهاباد +تصاویرهمدان| بیش از یک میلیارد و 500 میلیون تومان صرف زیرساخت‌های گردشگری ملایر شد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با انتقاد از بی‌توجهی به ابعاد توجهی و اقامت گردشگران و تبدیل همه خانه‌های تاریخی به رستوران، سفره‌خانه و کافی‌شاپ گفت: باید به ابنیه‌های تاریخی استان سمنان توجه جدی شود.

جمعه‌ای با تأکید بر استفاده از ظرفیت استان در جذب گردشگر افزود: می‌توان از نمادهای بومی منطقه، صنایع‌دستی جدید، سازه‌های سنتی در جذب گردشگر استفاده کرد.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری‌های خوبی در حوزه بوم گردی و اقامتگاه‌های بوم گردی استان سمنان انجام‌شده است اظهار داشت: باید اقامت‌های بوم گردی با ساخت‌وساز و استانداردهای ساختمانی منطبق باشند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: سمنان دارای بیشترین کاروانسراهای سالم در کشور است و لازم و ضروری است که از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود.

جمعه‌ای اظهار داشت: استان سمنان از ظرفیت‌های بکر و اعجاب‌انگیز گردشگری برخوردار است؛ بنابراین باید معرفی این ظرفیت‌ها موردتوجه جدی قرار گیرد.

انتهای پیام/ ع

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است

فرماندار بردسکن گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار می‌خواهیم با این شهرستان قهر نکرده و در تامین سوخت بخش معادن و کشاورزی بردسکن سختگیری نکند.

علی دهقان زاده فرماندار شهرستان بردسکن گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی و قهر طبیعت، از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار می‌خواهیم با این شهرستان قهر نکرده و در تامین سوخت بخش معادن و کشاورزی بردسکن سختگیری نکند.

وی افزود: بیش از ۳۰ واحد معدنی در شهرستان بردسکن فعالیت دارند و این شهرستان دومین شهر معدنی خراسان رضوی است از طرفی بردسکن پایتخت تولید مس در شرق کشور است.

وی به فعالیت‌های گسترده کشاورزی در بردسکن اشاره و اضافه کرد: در آمد کشاورزان شهرستان فقط در تولید محصول پسته ۵۰ هزار میلیارد ریال است و تردد زیادی به واسطه معادن و محصولات کشاورزی در جاده‌های مواصلاتی بردسکن صورت می‌گیرد لذا از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی می‌خواهیم در حوزه کشاورزی و معادن نسبت به توزیع سوخت مود نیاز ماشین آلات در این بخش‌ها مساعدت کند.

فرماندار بردسکن گفت: معادن شهرستان نزدیک به ۶ هزار زمینه اشتغال فراهم کرده اند و اگر بخواهیم در تامین سوخت معادن و یا بخش کشاورزی مشکلات را مرتفع نکنیم زمینه نارضایتی را در این بخش‌ها فراهم خواهیم کرد.

دهقان زاده افزود: بیش از ۶۰ درصد مشکلات را می‌توانیم با هم افزایی و در سایه تعامل و همدلی در مجموعه مدیریتی شهرستان مرتفع کنیم که این مهم در حال پیگیری و اجراست چرا که بردسکن با این ظرفیت می‌تواند در حوزه اقتصاد و تولید حرفی برای گفتن داشته باشد، ولی متاسفانه حق این شهرستان با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه، هنوز در استان ادا نشده است.

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است