Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری عصر سه شنبه در جلسه شورای اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی اظهار داشت: جامعه ای از نظر اقتصادی موفق خواهد بود که سرمایه گذاری خود را بر روی نیروی انسانی متمرکز کند.

وی ادامه داد: تمامی دانشجویان چه کسانی که در دانشگاه دولتی و چه کسانی که در دانشگاه خصوصی تحصیل کرده اند، باید به این نکته توجه کنند که همه ما با پول این کشور درس خوانده ایم تنها برای اینکه مشکلات مردم را با دانش خود حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری افزود: قرار بر این نیست که خروجی سیستم آموزشی ما به درد کانادا و آمریکا بخورد و به طور مثال مقاله ای برای خوش آمد آنها منتشر کنیم، در حالی که مردم کشور خودمان چندین و چندین مشکل دارند، مشکلاتی که تنها با دانش حل می شوند.

مشکلات کشور باید با دانش حل شود

وی با بیان اینکه کشور باید به جایی برسد که با دانش بتواند مشکلات خود را حل کند، گفت: پایه اقتصاد مورد نظر، توسعه نیروی انسانی است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، فرهنگ کارآفرینی را در استان آذربایجان شرقی دارای جایگاه ویژه ای دانست و گفت: شرایطی که در آن، دانشجو تنها به فکر استخدام است، متفاوت با وضعیتی خواهد بود که دانشجو بخواهد خود، کارآفرینی کند و این نوع طرز تفکر، نیاز به پول و هزینه ندارد.

وی ادامه داد: اینکه بودجه فلان دانشگاه در فلان کشور چند برابر دانشگاه های ما است، نمی تواند تضمین کننده یک دانشگاه خوب باشد، باید بدانیم تکنولوژی خریدنی نیست، تکنولوژی یادگرفتنی است و فرهنگ کارآفرینی با پول درست نمی شود.

بیشتر کارآفرینان با سختی کار خود را آغاز کرده اند

ستاری افزود: بیشتر کارآفرینان جهان از زیرزمین کار خود را آغاز کرده اند و شکست ها و موفق بیرون آمدن از این شکست ها را یاد گرفته اند.

وی با تاکید بر تربیت دانشجویانی با روحیه اعتماد به نفس و خودباوری در کشور گفت: انتظار داریم نتیجه سیستم آموزشی کشور چنین جوانان امیدوار و با اعتماد به نفسی باشد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: باید توجه کنیم از هیچ دانشگاهی در دنیا محصول بیرون نمی آید بلکه این شرکت ها هستند که تولید محصول می کنند.

وی افزود: محصول از پژوهشی بیرون می آید که بخش خصوصی در آن سرمایه گذاری کرده باشد.

ستاری با اشاره به اینکه مشکل پژوهش، پول نیست، گفت: هیچ گاه در تاریخ این کشور به اندازه امروز به بخش پژوهش و دانش اعتبار اختصاص داده نشده بود.

معاون علمی رئیس جمهور افزود: بخش خصوصی باید وارد عمل شود، محصول از پژوهشی بیرون می آید که بخش خصوصی در آن سرمایه گذاری کرده باشد. ما نیز به عنوان بخش دولتی می توانیم زیرساخت ها را فراهم کنیم مثلاً پارک های علم و فناوری یک زیرساخت مهم محسوب می شوند.

وی ادامه داد: اما باید توجه داشت که پارک های موفق، پارک هایی هستند که نسبت سرمایه گذاری بخش خصوصی به دولتی در آنها حدود ۹ به ۱ بوده است.

انتهای پیام/ب

صحبت های معاون علمی رئیس جمهور در تبریز 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان زنجان گفت: بحث تامین مالی پروژه‌های نوآورانه و مجموعه‌های دانش‌بنیان وظیفه و رسالت توسعه صندوق‌های پژوهش کشور و در رأس آن‌ها صندوق نوآوری است.

بهزاد قاسمی شامگاه روز گذشته (چهارسنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جمع فعالان بخش آی‌تی استان زنجان که در محل جهاددانشگاهی استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: در مجموع صندوق نوآوری استان زنجان در سال گذشته به شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های فناوری و مراکز رشد ۲۷۰ میلیارد تومان خدمات مالی ارائه داده است که حدود ۱۰۰ میلیارد تسهیلات مستقیم بوده است. 

وی تصریح کرد: از این ۱۰۰ میلیارد ۳۳ درصد سهم شرکت‌های فعال در حوزه آی‌تی بود که امسال امیدواریم با همکاری ما بین صندوق و نظام صفی یارانه‌ای این عدد را قابل توجه کنیم.

او با اشاره به برنامه‌ها این حوزه، خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال۲۷۰ میلیارد را به ۵۰۰ میلیارد برسانیم. سه منبع داریم که بتوانیم به شرکت‌های دانش‌بنیان یا عضو پارک، خدمات مالی ارائه کنیم که صندوق نوآوری و شکوفایی در راس آن‌ها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • ضرورت تقویت جبهه فرهنگی در سطح بین‌الملل برای مقابله با تهاجم رژیم صهیونیستی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی