Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@12:01:21 GMT

انتقاد شدید از واردات بی رویه برخی تجهیزات به کشور

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۱۲۴۹

به گزارش فارس از تبریز سورنا ستاری شامگاه امروز در شورای اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به اهمیت شرکت های دانش بنیان در شکوفایی اقتصاد کشور اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان از اهمیت ویژه برخورد هستند چرا که با اهمیت به شرکت های دانش بنیان به سرمایه گذاری بر روی افراد و تربیت مردم اهمیت می دهیم.

وی با اشاره به وارداتی بودن سیستم آموزشی کشور و ضرورت اصلاح آن افزود:  ما با حمایت های مردمی و با مالیات این عزیزان، درس خوانده ایم و باید توسط همین علمی که آموخته ایم، با همکاری مردم و متخصصان بخش های مختلف، مشکلات کشور را یکی پس از دیگری از راه برداریم و این امر جز با توجه به علم و دانش میسر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلی ترین دانش ، دانش سرمایه‌گذاری روی انسان‌هاست و نتیجه عمل هم  قطعا برای کشور مفید خواهد بود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به ظرفیت های بی نظیر استان آذربایجان شرقی برای شکوفایی اقتصاد کشور ابراز کرد: این استان، هیچ گونه منابع نفتی ندارد ولی با این وجود توانسته در زمینه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان، خوش بدرخشد.

 وی ادامه داد: مسائل و مشکلات دانشی با پول، حل شدنی نیست و باید این نکته را که" تکنولوژی، خریدنی نیست و باید یاد بگیریم" را در کشور نهادینه کنیم.

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری با بیان اقدامات جدی دولت در عرصه توسعه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان گفت: در هیچ جای تاریخ به اندازه امروز به مراکز پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان هزینه و حمایت نشده است.

ستاری در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد شدید از واردات بی رویه برخی تجهیزات به کشور در سال های گذشته عنوان کرد: بی تدبیری برخی ها در گذشته، کشور را به گورستانی از تجهیزات تبدیل کرده است.

 وی در پایان با بیان اینکه آذربایجان شرقی پایه‌ترین استان کشور برای مراکز علمی و شرکت‌های دانش بنیان است، ابراز داشت: استان آذربایجان شرقی با وجود مدیرانی متحد و متعهد توانسته پتانسیل ویژه ای را برای اینگونه مسائل فراهم آورد و دولت در تلاش است در سال های باقیمانده در این استان نیز به پیشرفت های چشمگیری دست یابد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • انتقاد شدید ماکرون از اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌