Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@05:23:40 GMT

خوراکی‌ها می‌توانند دلیل آلرژی باشند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۲۰۸۹

خوراکی‌ها می‌توانند دلیل آلرژی باشند؟

HealthLine: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که علاقه بیش از حد مردم به خوراکی‌های فرآوری شده در دهه‌های گذشته می‌تواند دلیلی بر آلرژی باشد. 

در گروهی از کودکان ۶ تا ۱۲ ساله محققان دانشگاه ناپل دریافتند، بچه‌هایی که آلرژی غدایی داشته‌اند سطح بالاتری از ترکیبات مرتبط با مواد غذایی فرآوری شده در زیر پوست خود نسبت به آن‌هایی که آلرژی ندارند، داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که یک مولکول شکر به یک مولکول پروتئین یا چربی در حضور حرارت می‌رسد، پدیده گلیکاسیون اتفاق می‌افتد. برای مثال می‌توان به زمانی اشاره کرد که شما یک سیب‌زمینی را در روغن سرخ می‌کنید، این اتفاق طعم بهتر اما گلیکاسیون بیشتری را به همراه دارد.

آلرژی‌های غذایی، صرف نظر از دلایل اصلی، در ۲۰ سال گذشته تا ۲۰۰ درصد افزایش داشته٬ دکتر Tania Elliott از دانشگاه نیویورک می‌گوید: دلیل آلرژی چند عامل می‌تواند باشد از جمله ژنتیک و محیط اطراف.

عوامل متعددی در شیوع و افزایش آلرژی نقش دارند که در اینجا به چند مورد اشاره می‌کنیم:

 

استفاده زود هنگام

استفاده زود همگام از بعضی محصولات غذایی مانند کره بادام زمینی و تخم مرغ در سنین کم می‌تواند باعث ایجاد آلرژی شود.

 

الگوهای رژیم غذایی

مردم در سراسر جهان بیشتر غذاهای فرآوری شده و کمتر از سبزیجات و میوه‌ها استفاده می‌کنند که بر روی میکروب‌های روده تاثیر مخرب فراوانی دارند.

تغییرات آب و هوایی

شیوه تولید محصولات به دلیل تغییر در دما ممکن است سبب ایمن شدن آن‌ها و در نتیجه باعث تحریک سیستم ایمنی و ایجاد آلرژی در بدن شود.

فرضیه بهداشت 

در حال حاضر با استفاده از صابون ‌های ضد باکتری و ضدعفونی کننده های دست می توان مطمئن شد که تمیز و پاک هستیم. با این حال، قرار گرفتن در معرض بیشتر میکروب‌ها ممکن است به سیستم ایمنی بدن ما کمک کرده باشد.

ژن‌ها و محیط زیست

نه تنها آرایش ژنتیکی، بلکه رژیم‌های غذایی مادر نیز در دورن بارداری می‌تواند تاثیر بگذارد.

  جلوگیری از پیشروی آلرژی

خیلی از آلرژی‌ها قابل درمان هستند و برای جلوگیری از آلرژِی‌هایی مانند آلرژی به کره بادام زمینی که به دلیل استفاده زود هنگام بروز می‌کند، می‌توان اقدامات ایمونوتراپی مانند روش Microdosing  را انجام داد و یا می‌توان از واکسیناسیون برای آلرژی‌های ژنتیکی استفاده کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی

دکتر فرزام بیدارپور گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰ نفر در استان، به علت خوردن قارچ سمی فصلی در شهرستان های بیجار، سقز و مریوان دچار مسمومیت شده اند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که خیلی از آنها سمی هستند.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

بیدار پور با بیان اینکه، قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آنها نداشته و معمولا غیرقابل شناسایی هستند، بیان کرد: تنها راه حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

دکتر بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر بوده و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی یادآور شد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هر چه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند