Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@00:15:51 GMT

مشتریان اوساگوآنا ذوب آهن را نگران کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۶۴۸۷

مشتریان اوساگوآنا ذوب آهن را نگران کرد

دویست و بیست و سومین شماره رسانه الکترونیک"فوتبال اصفهان" منتشر شد.

به گزارش ایمنا، "پسر نجیب سپاهان خداحافظی کرد" عنوان اصلی این رسانه است که خبر خداحافظی جلال علی محمدی از سپاهان را می‌دهد. وی که در زمان حضور عبداله ویسی به سپاهان آمد، در لیگ نوزدهم به صلاحدید امیر قلعه‌نویی کمتر فرصت بازی پیدا کرد تا در نهایت و پس از اتمام قراردادش تصمیم به جدایی از این تیم بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"شانس بزرگ در انتظار محمدباقر صادقی" دیگر عنوان مهم این رسانه الکترونیک است که پس از جدایی رشید مظاهری از ذوب آهن، منصوریان تصمیم گرفت تا از محمدباقر صادقی سنگربان جوان خود به عنوان دروازه‌بان اصلی استفاده کند، وی در چند دیدار پایانی فصل گذشته به دلیل مصدومیت رشید مظاهری فرصت ایستادن درون دروازه ذوب آهن را پیدا کرد و نمایش قابل قبولی از خود به جا گذاشت تا منصوریان را به این مهم برساند که در فصل جدید از وی درون دروازه ذوب آهن استفاده کند.

"مشتریان اوساگوآنا ذوب آهن را نگران کرد" دیگر عنوان صفحه اصلی دویست و بیست و سومین شماره "فوتبال اصفهان"است که از باشگاه تراکتورسازی خبر می‌رسد که در حال مذاکره با مهاجم آفریقایی ذوب آهن هستند و از آنجایی که ذوبی‌ها برای تمدید قرارداد اوساگوآنا با مشکلات مالی روبرو هستند، نگرانی آن‌ها را در از دست دادن این مهاجم بیشتر کرده است.

"با رضایی و احمدزاده غیرمستقیم مذاکره کردیم" عنوان پایانی این رسانه الکترونیک است.

برای مشاهده صفحه‌های فوتبال اصفهان اینجا کلیک کنید.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تیم فوتبال ذوب آهن تیم فوتبال سپاهان جلال الدین علی محمدی فوتبال اصفهان کریستین اوساگوآنا محمدباقر صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه شکاری اصفهان واقعیت دارد؟

خبرگزاری ایسنا در مطلبی به ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان پرداخته است. این رسانه ضمن تکذیب این موضوع تصاویری که در رسانه‌های خارجی در این رابطه منتشر شده است را بازنشر داده است.

این خبرگزاری نوشته است: علیرغم داغ شدن بازار اخبار کذب رسانه‌های معاند درباره «تخریب گستره» رادار اس ۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان و ربط دادن این موضوع به پیدا شدن بقایای دو موشک در خاک عراق، تصاویر ماهواره‌ای که اخیرا منتشر شده، حاکی از سلامت کامل پایگاه هشتم شکاری اصفهان و رادار اس ۳۰۰ دارد.

به گزارش ایسنا، در حالی طی یک هفته اخیر و مشخصا سه روز گذشته برخی رسانه‌های غربی مدعی انهدام یا ایجاد خسارت به بخش مهمی از پدافند هوایی اس-۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان از سوی اسرائیل هستند و رسانه‌های معاند فارسی زبان خارج از کشور نیز ادعا‌های مطرح شده را با آب و تاب فراوان پمپاژ می‌کنند که تصاویر ماهواره‌ای چیز دیگری را بیان می‌کند.

گرچه رویت ریزپرنده‌ها طی صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه در اطراف پایگاه هوایی هشتم شکاری اصفهان و متقابلا فعال شدن پدافند هوایی در آن منطقه برای از بین بردن تهدیدات، بر تصور غلط حمله اسرائیل به ایران دامن زد؛ اما مقامات نظامی ایرانی از همان ابتدا اعلام کردند که شنیده شدن صدای نسبتا شدید در شرق اصفهان، مربوط به شلیک پدافند هوایی به «اشیای مشکوک» بوده که هیچ خسارت و حادثه‌ای نداشته و مشخص نیست این تهدید از سوی اسرائیل انجام شده است یا خیر؟

اما؛ در مقابل از همان ساعات اولیه صبح جمعه، رسانه‌های غربی شروع به ارائه تحلیل در خصوص ابعاد این قضیه کردند. تحلیل‌هایی که بر مبنای پیش فرض مد نظر آن‌ها و در راستای آنچه منافعشان ایجاب می‌کند، ارائه و نهایتا منجر به انتشار اخبار ضد و نقیضی درباره حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان شد.

هرچند این دستاوردسازی برای رژیم صهیونیستی و تزریق حس حمله اسرائیل به ایران در ابتدا از سوی مقامات ارشد رژیم صهونیستی نیز تایید نمی‌شد؛ اما گویا رفته رفته اسرائیل نیز خود باور کرد که می‌تواند حمله ریزپرنده‌ها را به اسم خود ثبت کند و با گردن گرفتن این اتفاق، افتخاری پوشالی را به پای خود بنویسد.

با این حال شواهدی مبنی بر ارتباط ریزپرنده‌های رویت شده در آسمان اصفهان با اسرائیل وجود ندارد و سناریوی دلخواه رژیم صهیونیستی و کشور‌های حامی آن اعم از آمریکا یعنی «حمله اسرائیل به ایران» از طریق ریزپرنده‌ها، همچنان اثبات نشده باقی ماند. شاید همین امر باعث شد رژیم صهیونیستی و شرکای آن به سراغ سناریویی جدید بروند و با ارجاع به نشانه‌هایی از جمله کشف بوستر دو موشک بالستیک هواپرتاب در خاک عراق اعلام کنند حمله اسرائیل به ایران فراتر از چند ریزپرنده بوده و جمهوری اسلامی درصدد مخفی کردن آن است.

به طوری که رسانه‌های معاند فارسی زبان خارج از کشور و برخی از رسانه‌های غربی اصرار بیهوده‌ای برای القای این موضوع دارند که اتفاق صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه به یک حمله «ریزپرنده‌ای» محدود نمی‌شود؛ چراکه طبق تصاویر ماهواره در اختیار این رسانه‌ها، تخریب گسترده‌ای در بخش مرکزی سیستم پدافندی اس-۳۰۰ ایجاد شده و این امر ناشی از برخورد یک پرتابه هدایت‌شونده مشابه خانواده موشک‌های هوا به زمین اسپارو/راکس است.

پافشاری رسانه‌های معاند بر روی «حمله اسرائیل به ایران» و «آسیب گسترده به سایت اس ۳۰۰ اصفهان» که ناشی از برخورد یک پرتابه هدایت‌شونده است، نه تنها بی‌پایه و اساس و بدون هیچ مدرک و تصویر هوایی بیان و پمپاژ می‌شود؛ بلکه تطبیق برد موشک‌هایی که رژیم صهیونیستی از مبدا پرتاب تا اصفهان نشان می‌دهد که امکان برخورد کلاهک این موشک‌ها با سایت اس ۳۰۰ اصفهان وجود ندارد؛ بنابراین پیدا شدن بقایای موشک‌های یافت شده در منطقه لطیفیه و عزیزیه عراق را نمی‌توان به سناریو ایجاد خسارت در سایت اصفهان گره زد.

ادعای تخریب سایت اس ۳۰۰ اصفهان درحالی از سوی رسانه‌های معاند و با استناد به تصاویر ماهواره‌ای ثبت شده از این سایت و همزمان کشف چند بوستر موشک بالستیک هواپرتاب در خاک عراق، به حمله اسرائیل به ایران در صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه منتسب می‌شود که نه تنها تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده همان روز چنین گزاره‌ای را اثبات نمی‌کنند؛ بلکه تصاویر ماهواره‌ای که اخیرا منتشر شد نیز گویای حقیقتی خلاف ادعای یاد شده است.

جمعه ۳۱ فروردین، شبکه سی‌ان‌ان در خبری اختصاصی اعلام کرد که مطابق با تصاویر ماهواره‌ای به دست آمده، پایگاه هوایی اصفهان هیچ آسیبی ندیده است.

از طرف دیگر به تازگی تصاویر ماهواره‌ای تهیه شده در شرکت Planet Lab از خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر شد که نشان می‌دهد به سایت S ۳۰۰ پایگاه اصفهان هیچ صدمه یا خسارتی وارد نشده است. در این بین باید دید داستان سرایی و تخیل قوی رسانه‌های معاند درباره آنچه صبح جمعه ۳۱ فروردین رخ داده است تا کجا ادامه پیدا می‌کند و درحالی تمام شواهد بر سلامت سایت اصفهان مهر تایید می‌زند، اینبار برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی از چه سناریویی استفاده خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • «امیدآفرینی» بهترین اسلحه برای مبارزه در جنگ ترکیبی دشمن است
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه شکاری اصفهان واقعیت دارد؟
  • فیلم| چرا گسترش روابط ایران و پاکستان آمریکا را نگران کرده؟
  • خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می سازند
  • حضور ۵ بانوی ووشو کار سپاهانی در رقابت‌های جام جهانی