Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: عملی کردن سیره ائمه اطهار(ع) و مورد اعتماد قرار گرفتن در نزد اهل بیت که منجر به اعتقاد به حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از سوی آن بزرگان شد موجب بیان روایتی ارزشمند در باب زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) گردید که نشان از شخصیت والای حضرت بعد از معصومین(ع) دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی یزدان‌دوست کارشناس علوم قرآنی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره شخصیت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) سال‌های سال محضر حضرت هادی (ع) را درک کرده و سیره عملی ائمه اطهار (ع) را دیده و پیاده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا افزود: شخصیت حضرت عبدالعظیم (ع) دارای عظمت و تکریم زیادی است و درباره او مطالب متعددی بیان شده است. یکی از روایات متعدد درباره این حضرت ثواب زیارت ایشان معادل ثواب زیارت حرم امام حسین (ع) در کربلا است.

این کارشناس علوم قرآنی درباره ویژگی‌های شخصیتی حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) اظهار کرد: حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) عالمی بسیار عارف و خداترس بود که شیعیان اهل بیت عصمت و طهارت را هدایت می‎کرد و درس‌های خداشناسی و عرفان را آموزش می‌داد بنابراین مردم مومن و متدین منطقه به ویژه شهر ری از همان زمان در عصر زندگی ایشان و پس از مرگ تا امروز همواره به حضرت عبدالعظیم (ع) و حرم ایشان ارادت و محبت داشته و ایشان را گرامی داشته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یزدان‌دوست ادامه داد: مردم از برکات و معجزات بارگاه مقدس حرم عبدالعظیم حسنی (ع) برخوردار هستند و سال‌های سال محل حضور عاشقان و دلباختگان و مایه برکت برای شهر ری و کشور ایران است. توصیه شده که افراد به همراه خانواده به زیارت این حضرت رفته و زندگی و سیره عملی ایشان را خوانده و عملی کنند که تاثیر بسزایی در زندگی جوانان و فرزندان خواهد داشت.

وی درباره برکات شخصیت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بیان کرد: در روایات آمده است که زیارت امام حسین (ع) در میان امامان دیگر از درجه بالاتری برخوردار است به نحوی که حتی اگر رفتن به زیارت امام حسین (ع) با سختی و خطر همراه باشد باز هم به زیارت بروید. با این وجود آمده است که اگر کسی نتوانست به زیارت حضرت اباعبدالله (ع) برود، حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) را زیارت کند که از ثواب زیارت کربلا بهره‌مند می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین یزدان دوست خاطرنشان کرد: عملی کردن سیره ائمه اطهار (ع) و مورد اعتماد قرار گرفتن در نزد اهل بیت که منجر به اعتقاد به حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) از سوی آن بزرگان شد و موجب بیان روایتی ارزشمند در باب زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) گردید که نشان از شخصیت والای حضرت بعد از معصومین (ع) دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وفات حضرت عبدالعظیم حسنی آستان قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟

حضرت عبدالعظیم حسنی در اوایل سال ۲۰۰ هجری قمری به دنیا آمد و در سال ۲۵۰ از مدینه به سامرا رفت و پس از آن به ایران آمد و در سال ۲۵۲ تا ۲۵۵ در ری ساکن بودند در ادامه این مطلب تاریخ شهادت شاه عبدالعظیم حسنی در تقویم ۱۴۰۳ را می خوانید.

وفات حضرت عبدالعظیم حسنی ۱۴۰۳ تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم شمسی برابر است با:

روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم هجری قمری برابر است با:

۱۵ شوال ۱۴۴۵

تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم میلادی برابر است با:

۲۴ آوریل ۲۰۲۴

نحوه وفات حضرت عبدالعظیم

عبدالعظیم بن عبدالله مشهور به عبدالعظیم حسنی، شاه عبدالعظیم و سیدالکریم، در پنج‌شنبه ۴ ربیع‌الثانی سال ۱۷۳ق، در زمان حکومت هارون الرشید، در مدینه (درباره محل ولادت وی اختلاف است) متولد شد و درگذشت عبدالعظیم حسنی در ۱۵ شوال سال ۲۵۲ق در زمان امام هادی علیه السلام رخ داد. آنچه درباره چگونگی رحلت عبدالعظیم حسنی آمده، دو قول مرگ طبیعی و شهادت را روایت کرده است. نجاشی قائل به بیماری عبدالعظیم است که منجر به فوت او شد. شیخ طوسی نیز قائل است که عبدالعظیم در ری وفات یافت و قبر او در آن‌جاست.

شاه عبدالعظیم چه نسبتی با امام حسین دارد؟

نسب وی به امام مجتبی علیه السلام می‌رسد. نجاشی از عالمان شیعی می‌گوید: پس از رحلت وی به هنگام غسل، رقعه‌ای در لباسش یافت شد که نسب وی در آن بدین صورت نوشته بود: من ابوالقاسم فرزند عبدالله، فرزند علی، فرزند حسن، فرزند زید، فرزند حسن ابن علی بن ابی طالب هستم. میرداماد عبدالعظیم را دارای نسب روشن و شرافت آشکار توصیف می‌کند.

tags # تقویم سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • پرچم گنبد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تعویض شد
  • تعویض پرچم حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) + فیلم
  • ویژه برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)