Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بستر «بانکداري باز» در بانک توسعه صادرات ايران با حضور دکتر علي صالح آبادي و مدير عامل شرکت خدمات انفورماتيک رونمايي شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، در اين مراسم نخستين تراکنش از سوي شرکت تامين سرمايه تمدن بعنوان اولين مشتري اين سامانه انجام پذيرفت. پروژه بانکداري باز بانک توسعه صادرات ايران به همت مديريت امور فناوري اطلاعات و ارتباطات اين بانک و همچنين شرکت تامين سرمايه تمدن طراحي و پياده سازي شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مديرعامل بانک توسعه صادرات در اين مراسم ضمن تقدير از دست اندرکاران راه اندازي پروژه بانکداري باز گفت: با آغاز دوره بانکداري نوين و ظهور فين تک ها و بازيگران جديد در اين عرصه، بانک ها چاره اي جز استقرار بانکداري باز ندارند چراکه در غير اينصورت مشتريان خود را از دست مي دهند.
علي صالح آبادي يادآور شد: اولين جرقه راه اندازي اين سامانه در نمايشگاه تراکنش و بانکداري ديجيتال زده شد و پس از بررسي ابعاد مختلف آن، بانک توسعه صادرات ايران آمادگي خود را براي استفاده از اين سرويس اعلام کرد. خوشبختانه با برخورداري از نيروي متخصص در شرکت خدمات انفورماتيک و نيز همدلي همکاران بانک در مديريت فناوري اطلاعات بانک و ساير بخش هاي مرتبط امروز با انجام اولين تراکنشبراي شرکت تامين سرمايه تمدن ، از اين خدمت رونمايي مي شود.
رئيس هيات مديره بانک توسعه صادرات ايران، راه اندازي اين سامانه را يک جريان مهم و بزرگ توصيف کرد و گفت: در سال 1389، سيستم معاملات برخط (Online Trading) در بورس راه اندازي شد و امروز با راه اندازي پروژه بانکداري باز خاطره افتتاح آن سامانه زنده شد؛ نمونه هاي درخشاني از سامانه هايي از اين دست، راه اندازي شده که نشان دهنده حرکت نظام هاي بانکي و مالي به سمت بانکداري باز است؛IBSHOP نيز نمونه ديگري است که در سال 1394 راه اندازي شد و امروز بيش از يک ميليون نفر مشتري دارد.
مديرعامل بانک توسعه صادرات ايران اظهار داشت: مناقشه بانک ها بر سر نرخ سود با هدف جذب منابع بيشتر غلط است؛ امروز سامانه هاي بانکداري باز با برخورداري از تنوع خدمات مشتريان خود را حتي با نرخ سود پايين تر حفظ مي کنند.
صالح آبادي تصريح کرد: در افق پيش رو، مشترياني که از يک بانک خدمات بهتر و با کيفيت تري دريافت مي کنند، مشتريان پايداري خواهند بود و فرايند جذب مشتري در بانک ها از خلال دعوا بر سر نرخ سود به سمت برخورداري از امتياز کيفيت خدمات در بسترهاي ديجيتال تغيير خواهد يافت.
وي اظهار اميدواري کرد: بانک توسعه صادرات، مجري بانکداري شرکتي است و به ندرت مشتري خرد دارد لذا بر اين باورم که بانکداري باز مقدمه ورود و حفظ مشتريان در بانک با هدف دريافت خدمات با کيفيت تر خواهد بود.
علي صالح آبادي گفت: امروز شرکت تامين سرمايه تمدن به يکي از شعب بانک توسعه صادرات ايران بدل شد و انواع خدماتي که دريافت آنها با مراجعه به شعبه امکان پذير بود، در شرکت تامين سرمايه تمدن قابل ارائه است چرا که سامانه هاي اين شرکت به سامانه هاي بانک متصل شده و اين همان فرايندي است که از آن به عنوان بانکداري باز ياد مي شود.
وي خاطرنشان کرد: دسترسي سامانه هاي شرکت به سامانه هاي بانک اين امکان را فراهم مي کند که شرکت تامين سرمايه تمدن بعنوان مشتري اين خدمت، به داده هاي بانک دسترسي داشته باشد و در کمترين زمان و هزينه ممکن نقل و انتقالات خود را انجام داده و از اين طريق سرويس با کيفيت تري به مشتريان خود ارائه دهد.
علي صالح آبادي بيان داشت: بانک توسعه صادرات از پيشگامان ورود به جريان بانکداري باز در صنعت بانکداري کشور است و اميدواريم اين سامانه بستر ورود مشتريان تازه را براي بانک فراهم کند و ظرف شش ماه آينده همه مشتريان بانک به خصوص مشتريان بزرگ بانک، از اين خدمات استفاده کنند.
وي يادآور شد: فرهنگ سازي در فرايند بانکداري باز در کنار مباحث فني، نيمي از جريان استقرار آن است؛ آشناکردن مشتريان با اين خدمات بسيار مهم است و به اين منظور آمادگي داريم برنامه هاي معرفي اين خدمات را در قالب همايش ها و نشست هاي مختلف بر عهده بگيريم.
صالح آبادي اظهار اميدواري کرد: بعد از اين بانک توسعه صادرات بتواند از اين مدل براي جذب مشتري استفاده کند و خدمات بهتر و با کيفيت تري را به مشتريان بدهد و اين حرکت، نقطه آغازي براي ورود کل سيستم بانکداري کشور به بانکداري باز شود.
بانکداري باز يکي از گرايش هاي جديد بانکداري در جهان است که توجه بسياري از بانک هاي بزرگ را به خود جلب کرده است؛ بر اساس بررسي کارشناسان بانکي، بانکداري باز مي تواند پاسخگوي نياز معقول و کارشناسانه بازار و مشتريان در کوتاه ترين مدت زمان با کمترين هزينه از طريق مشارکت بانک و ساير ذي نفعان براي ارتقاي خدمات بانکي در گستره اي از نوآوري باز باشد.
در مراسم رونمايي از پروژه بانکداري باز در بانک توسعه صادرات ايران، آقاي مهندس سيد ابوطالب نجفي، مديرعامل شرکت خدمات انفورماتيک، خانم مهندس عشرت عدالت مدير امور فناوري اطلاعات و ارتباطات بانک توسعه صادرات ايران و آقاي مهندس محمودرضا خواجه نصيري، مديرعامل شرکت تامين سرمايه تمدن به ايراد سخن پرداختند و در پايان، با انجام يک تراکنش در محيط آنلاين از اين سامانه رونمايي شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

​مدیرعامل بانک صادرات ایران همزمان با آغاز عملیاتی شدن برات الکترونیک این بانک به عنوان نخستین برات الکترونیک شبکه بانکی کشور، برای تامین مالی غیرنقدی بخش تولید از طریق ابزارهای نوین زنجیره تأمین اعلام آمادگی کرد. - اخبار بازار -

محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟