Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@01:22:40 GMT

رئیس قوه قضائیه به استان مرکزی سفر می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۰۶۶۳

استاندار مرکزی از سفر قریب الوقوع رئیس قوه قضاییه به استان مرکزی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سیدعلی آقازاده پیش از ظهر امروز در جلسه شورای گفت‌و‌گوی دولت با بخش خصوصی با اشاره به مسائل بخش کشاورزی اظهار داشت: گله‌مندی‌هایی از سوی بخش کشاورزی مبنی بر اینکه بیشتر وقت جلسات شورا به مسائل صنعتی اختصاص می‌یابد داشتیم که بر این اساس جلسه امروز عمدتا پیرامون مسائل مربوط به بخش کشاورزی و آب مورد استفاده در این بخش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این جلسه نحوه استفاده از منابع آبی در این بخش و حمایت از تولیدکنندگان این بخش مطرح شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در موضوع نظام تعدیل آب به خصوص برای بهره‌برداران چاه‌های آب کشاورزی، اگر قرار باشد منابع آبی را به خوبی استفاده کنیم باید هم خود بهره‌برداران صرفه‌جویی را مورد توجه قرار دهند و هم قانون را رعایت کنیم.

آقازاده بیان کرد: باید تلاش کنیم تا با توجه به شرایط اقتصادی و تولیدات کشاورزی، بهره‌برداران دارای پروانه در این بخش کمتر آسیب ببینند و خشک‌سالی‌ها و سرمازدگی‌ها کمتر سبب آسیب به آنها شود.

وی ادامه داد: قبل از اجرای نظام تعدیل آب، باید مقابله با چاه‌های غیرمجاز را در اولویت قرار دهیم و با هر فعالیت بدون پروانه و غیرمجاز در بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی باید برخورد کنیم.

استاندار مرکزی با اشاره به بحث صندوق‌های حمایت از تولید کشاورزی عنوان کرد: در بحث صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی هم خبر خوبی را داشتیم و از واگذاری این صندوق‌ها جلوگیری به عمل آمد و همچنان دراختیار دولت هستند.

آقازاده افزود: استان مرکزی در این موضوع نخستین مکاتبات و اقدامات را داشت که خوشبختانه به نتیجه رسید.

وی تصریح کرد: سال گذشته اگر این مانع یعنی بلاتکلیفی صندوق را نداشتیم، سرمایه صندوق از رقم زیر 5 میلیارد تومان به بالای 60 میلیارد تومان قابل افزایش بود.

به گزارش تسنیم، استاندار مرکزی بیان کرد: باید حمایت‌ها از بخش کشاورزی به شکلی باشد که از سود فرآیندهای نهایی خود کشاورز بهره‌مند شود نه واسطه‌ها و این موضوع باید با جدیت دنبال شود.

آقازاده با اشاره به سفر رئیس قوه قضائیه به استان که در روزهای آینده قرار است اتفاق بیفتد گفت: به منظور این سفر برنامه‌ریزی‌های لازم انجام‌شده و در بخش حمایت از تولید که بخش عمده‌ای از آن به حمایت‌های دستگاه قضایی برمی‌گردد، این سفر اتفاق مبارکی  است.

وی افزود: در مسیر حمایت از تولید هم باید به دستگاه‌های اجرایی جرات و جسارت داد و هم حمایت جدی از تولیدکنندگان را در رفع موانعی که قابل برطرف شدن است مورد توجه قرار داد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: به رغم موانع دست و پاگیر باید با همکاری سه قوه درراستای رفع موانع موجود بر سر راه تولید حرکت کنیم و این یکی از اهدافی است که در سفر رئیس قوه قضائیه به استان دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود