Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مجید تخت روانچی در گفت وگو با رادیو ملی آمریکا که مشروح آن صبح جمعه به وقت محلی پخش شد، افزود: شما نمی‌توانید با کسی که یک چاقو در دست دارد و آن را زیر گلویتان گذشته است، مذاکره کنید.

وی ادامه داد: هیچ کسی این را نمی‌پذیرد. هیچ انسان معقولی نمی‌تواند بپذیرد که با کسی که شما را تهدید می‌کند، مذاکره داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با بیان اینکه مقام های آمریکا با ایجاد جنگ اقتصادی علیه ایران تلاش دارند تا این کشور را منزوی و وادار به مذاکره کنند، درباره پهپاد سرنگون شده نیز افزود: پهپاد گلوبال هاوک که یک پهپاد جاسوسی است بر فراز خلیج فارس و نزدیک مرزهای ایران پرواز می‌کرد و ما به آن هشدار دادیم که به فضای ما نزدیک می‌شود.

تخت روانچی برقراری ارتباط رادیویی با این پهپاد را ناموفق دانست و ادامه داد: ناگهان متوجه شدیم که آن وارد فضای سرزمینی ما شده است و از آنجا که یک پهپاد جاسوسی بود، هیچ چاره دیگری نداشتیم مگر اینکه آن را ساقط کنیم.

وی با یادآوری ارسال نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد و تاکید بر اینکه اقدام جمهوری اسلامی ایران بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد برای دفاع از خود انجام شده است، تصریح کرد: این اقدام تحریک آمیز بخشی از آمریکا بود و ما از جامعه بین المللی خواستیم تا از ایالات متحده بخواهند چنین فعالیت‌هایی را متوقف کنند که به نوعی صلح و امنیت بین المللی را به خطر می‌اندازد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد یادآورشد: ایران بخش‌هایی از این هواپیمای ساقط شده را که به طور طبیعی در آب‌های سرزمینی آن بود را جمع آوری کرده اند. این موضوع به خودی خود نشان می‌دهد که پهپاد در حریم هوایی ایران ساقط شده است.

تخت روانچی در پاسخ به این ژرسش که آیا ایران تلاش دارد تا به سمت یک رویارویی با آمریکا برود، تاکید کرد: به طور یقین خیر. ما نه تنها با آمریکا بلکه با هیچ کسی دیگر به دنبال جنگ نیستیم. این به نفع ما نیست که در منطقه خود یک درگیری داشته باشیم چرا که درگیری در منطقه ما به همه کشورها، آمریکا و هر کسی دیگر آسیب می‌رساند.

وی با بیان اینکه جنگ با ایران برنده یا بازنده‌ای نخواهد داشت و در واقع آتشی خواهد بود که همه را در بر می‌گیرد، افزود: جمهوری اسلامی باید برای دفاع از تمامیت ارضی خود در دریا، هوا و زمین علیه هر نفوذی از سوی آمریکا یا هر کشوری دیگر آماده باشد.

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در پاسخ به پرسشی درباره حادثه نفتکش‌ها هم گفت: این اقدام بسیار مشکوک به نظر می‌رسد. باید کسی که مسئول این اقدام بوده است، مشخص شود.

تخت روانچی درباره آینده روابط ایران و آمریکا همچنین افزود: این مساله به مقام های آمریکا ربط دارد که تا کنون در هیات ستیزه جو علیه ایران ظاهر شده اند و می‌خواهند ایران را به یک مناقشه وادار سازند.

وی تصریح کرد: آمریکا یک کارزار نظامی و جنگ اقتصادی را علیه ایران آغاز کرد که ما آن را تروریسم اقتصادی علیه ایران می‌نامیم. از این رو، هر زمانی که ایالات متحده این مسیر را تغییر دهد فکر می‌کنم ما در یک شرایط بهتری نسبت به امروز خواهیم بود.

۵۰۵۰ کد خبر 1272307

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجید تخت روانچی سازمان ملل پهپاد هواپیمای بدون سرنشین ایالات متحده آمریکا ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۰۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا گفت: سریلانکا به لحاظ اقتصادی بازار خیلی خوبی برای ما محسوب می‌شود و این کشور علاوه بر حوزه اقتصاد، در بسیاری از تفاهم‌نامه‌ها و نشست‌های سازمان ملل متحد می‌تواند متحد خوبی در حوزه سیاسی برای ایران باشد.

عبدالناصر درخشان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس جمهور به سریلانکا و افتتاح یک یک ابرپروژه چند منظوره برق آبی ساخت ایران در این کشور که توسط مهندسان ایرانی ساخته شده است، تاکید کرد: متاسفانه طی سال‌های قبل درگیر یکسری مسائل سیاسی با برخی کشورهای غربی بودیم اما از بسیاری از همسایگان و کشورهایی که مقداری آنطرف‌تر از همسایگان ما هستند غافل شدیم؛ اینکه رئیس جمهور رئیسی بعد از ۱۶ سال به سریلانکا سفر کرد را به فال نیک می‌گیرم.

وی با اشاره به سیاست دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی و تاکید رئیس جمهور بر در  اولویت قرار داشتم ارتباط با کشورهای همسایه گفت: سیاست اعلامی از سوی رئیس جمهور مبنی بر اینکه با همسایگان‌مان خویشاوند هستیم سیاستی کلیدی و خوب است و سفرهای اخیر رئیس جمهور به دو کشور پاکستان و سریلانکا در این راستا تعریف می‌شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا اظهار کرد: جمهوری اسلامی در حال انجام کارهای بزرگی در حوزه‌های برق، نیروگاه و سد سازی در سریلانکا است و هم آنچه که هم مقامات سریلانکا و هم ما در ایران انتظار داریم این است دو کشور رابطه‌ای پایدار و مستحکم داشته باشد. سریلانکا به لحاظ اقتصادی بازار خیلی خوبی برای ما محسوب می‌شود و این کشور علاوه بر حوزه اقتصاد، در بسیاری از تفاهم‌نامه‌ها و نشست‌های سازمان ملل متحد می‌تواند متحد خوبی در حوزه سیاسی برای ایران باشد.

درخشان با بیان اینکه «امیدوارم سفر رئیس جمهور به سریلانکا فواید بسیاری برای دو کشور داشته باشد»، عنوان کرد: اشتراکات فرهنگی میان مردم دو کشور می‌تواند به عنوان یک عامل استحکام بخش به روابط دو کشور باشد؛ همچنین توانایی ما در حوزه‌های مختلف فنی، عمرانی و دانشگاهی عامل دیگری برای نزدیکی ملت‌ها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • تحقیر آمریکا در دریا و آسمان‌
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • جنگ اسراییل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • هشدار صنعا به آمریکا درباره هرگونه حماقت علیه یمن
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل