Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@03:14:23 GMT

تفاوت پاسخ رهبرانقلاب به نامه اوباما و ترامپ

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۴۴۷۳۶

تفاوت پاسخ رهبرانقلاب به نامه اوباما و ترامپ

به گزارش جهان نيوز، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دریادداشتی نوشت:

«رهبرمعظم انقلاب در دیدار ماه مبارک رمضان با کارگزاران نظام از ارسال نامه اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا به ایشان و "ارایه پاسخ" به وی خبر دادند، اما درملاقات نخست وزیر ژاپن تاکید کردند:"ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمی‌دانم".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بدون شک هیچ تفاوتی میان ماهیت، اهداف و رفتار فریبکارانه حاکمان ادوار مختلف در کاخ سفید از جمله اوباما و ترامپ در قبال جمهوری اسلامی ایران وجود نداشته و مشی آشتی ناپذیر رهبری در قبال خوی متکبرانه و زورگویانه حاکمان فعلی و سابق امریکا نیز یکسان است. امادلیل پاسخگویی متفاوت رهبری به درخواست مشابه دو رییس جمهور آمریکا چیست؟

ترامپ با زیر پا گذاردن مجموعه هنجار‌ها و قوانین بین المللی تلاش می‌کند که خود را در جایگاه یک باجگیر بین المللی که رفتارش غیر قابل پیش بینی است، قرار دهد و تصورش این است که با این روش می‌تواند حقوق ملت ایران را نیز پایمال کند.

رئیس جمهور فعلی آمریکا با این شیوه رفتاری موجب شکل گیری چالش‌های بسیاری در عرصه بین المللی شده والبته در پاره‌ای موارد بویژه در مواجهه با قارون‌های سفله در منطقه خلیج فارس نیز تاحدودی به اهداف مادی وارضاء حس خود بزرگ بینی اش دست پیدا کرده است.

برداشت من این است که وجود تفاوت در پاسخ رهبرمعظم انقلاب به دو رئیس جمهور سابق و لاحق آمریکا را باید از دو زاویه ارزیابی کرد:

اول:تاکید بر منطق "ادب در برابر ادب" و "تحقیر در برابر قلدری"

دوم: تاکید بر" استقلال رائ" و تداوم "مقاومت فعال" به عنوان راهبرد غیر قابل تغییر جمهوری اسلامی ایران»

منبع:خبرگزاری صدا و سیما کپی متن خبر برچسب ها: شمخانی رهبر انقلاب اوباما دونالد ترامپ

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: شمخانی رهبر انقلاب اوباما دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۴۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، جوزف استیگلیتز، استاد دانشگاه کلمبیا و اقتصاددان برنده جایزه نوبل که به عنوان یکی از مهم‌ترین روشنفکران یهودی در سراسر جهان شناخته می‌شود، به خبرنگار خبرگزاری آناتولی درباره آنچه در محوطه دانشگاه‌های آمریکا اتفاق می‌افتد، گفت: دانشگاه کلمبیا در نیویورک، پس از دو هفته تظاهرات حامی فلسطین که الهام‌بخش سایر دانشگاه‌های این کشور بود، تحت مداخله اداره پلیس (NYPD) قرار گرفت.
 
استیگلیتز تصریح کرد: دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان اتفاق می‌افتد، بی‌تفاوت نیستند. آنها نسبت به آنچه در جهان رخ می‌دهد، احساس همدردی می‌کنند. چه کسی پس از دیدن آن عکس‌ها و تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها واکنشی نشان نمی‌دهد؟
 
وی در ادامه اظهار داشت: آنچه مرا ناراحت کرد این بود که برخی از سیاستمداران، به ویژه جمهوری خواهان، از این فرصت برای ادامه جنگ علیه دانشگاه‌ها استفاده کردند. به عنوان مثال، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، تلاش کرد تا 30 درصد بودجه تحقیقاتی دانشگاه‌ها را کاهش دهد. قدرت آمریکا در نوآوری، به ویژه تحقیقات دانشگاه‌ها نهفته است. چرا می خواهید این را تضعیف کنید؟ این نشان دهنده تنگ نظری و سطحی نگری برخی در حزب جمهوری خواه است. طنز این است که آنها دوست دارند ما به دانشجویان یاد دهیم که در مورد امور کاوش کنند؛ اما زمانی که دانشجویان این کار را انجام می‌دهند، اغلب نتیجه‌ای متفاوت با موقعیتی که سیاستمداران محافظه کار می‌خواهند، دارد.
 
"نمونه بارز دخالت در آزادی تحصیلی"
وی درخواست مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان برای استعفای مینوش شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا را «نمونه بارز دخالت در آزادی آکادمیک» توصیف کرد.

استیگلیتز با تاکید بر اینکه این یک مداخله بزرگ در آزادی تحصیلی است، گفت که این وضعیت از دهه 1950 تاکنون دیده نشده است.

وی اظهار داشت که چنین مداخله ای آزادی آکادمیک را که یکی از کنترل ها و تعادل های لازم برای عملکرد نظام دموکراتیک است، تضعیف می کند. استیگلیتز هشدار داد: «این چیزی است که ما باید از آن بترسیم.»
 
استاد دانشگاه کلمبیا گفت: هیچ سیاستمداری از نظارت مصون نیست. این بخشی از روند دموکراتیک ما است. آزادی و دموکراسی ما تقریباً از هر چیز دیگری مهم‌تر است.

 

دیگر خبرها

  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره یک طرح
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی